ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από MARIOSE »

[quote="BAIKAL TEAM Γειτο εχει 1μηνα επουλησε με...μια ηταν εξωτερικο....μια ειχε τραπεζια...μια το ένα μια το άλλο...εδαγραψα τον.... :lol:

Παλε καλα που με αντεχει ο ανθρωπος...εν τζαι το πιο ευκολο πραμα να καμνεις παρεα φασσαρη το τζινη...χαλαρωνει το νευρικο σου συστημα!!! :D[/quote]

Έφαεν κότσιηνη?? Αμάναμου το φίλο μου :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ωραια μερα χτες μεχρι τες 12 το μεσημερι ... τοσο ωραια που μας αφησε εκει μεχρι το απογευμα με αποτελεσμα 1 πουλι απο τες 12 μεχρι τες 6 :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:ωραια μερα χτες μεχρι τες 12 το μεσημερι ... τοσο ωραια που μας αφησε εκει μεχρι το απογευμα με αποτελεσμα 1 πουλι απο τες 12 μεχρι τες 6 :lol:

Σωτο με έτσι κάρπωση ως το μεσημέρι προσωπικά θα εσχόλανα! ;) :)
Ήθελες τα και έπαθες τα! :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

sotiris!129 έγραψε:ωραια μερα χτες μεχρι τες 12 το μεσημερι ... τοσο ωραια που μας αφησε εκει μεχρι το απογευμα με αποτελεσμα 1 πουλι απο τες 12 μεχρι τες 6 :lol:
Εισαι πολλα καλος Σωτο...καλα περασες :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

εχει κανενα αθκιασερο αυριο για παραλια καθημερινη λαρνακας για τζικλοαγρελλοκατασταση :?: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

πανικος έγραψε:εχει κανενα αθκιασερο αυριο για παραλια καθημερινη λαρνακας για τζικλοαγρελλοκατασταση :?: :lol:
εαν το ελαλες πιο γριγορα ηταν να κανονισο να παρει αλλος την γυναικα μου λευκωσια να παμε παρεα
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

chris197 έγραψε:
πανικος έγραψε:εχει κανενα αθκιασερο αυριο για παραλια καθημερινη λαρνακας για τζικλοαγρελλοκατασταση :?: :lol:
:
εαν το ελαλες πιο γριγορα ηταν να κανονισο να παρει αλλος την γυναικα μου λευκωσια να παμε παρεα
:lol: :lol: :lol:
δεν πειραζει φιλε μου σε λιγο παω ταβερνα με την αντροπαρεα θα πλακωθω στο αλκοολ και αυριο κρεβατοκατασταση :lol: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Εισαι πολλα καλος Σωτο...καλα περασες :P
μαν η ομαδα τουτες ενζεν μονος μου ! :lol:

13 επεια ο κακομαζαλος εγω ...
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
B725 Sporting
Full Member

Δημοσίευση από B725 Sporting »

Πανίκκο αφου εν να πάεις για ποτό άκυρο άρκισα λλίο χαχα !! Είμαι τζαι κοτσινοχωρκάτης..!!

Εξόρμηση σήμερα στο δασούι που πάω πάντα, μετά τες 7 (ώσπου να φκούμε που μέσα επίεν το ποφύσιμα). Ξεκινώ περπατητο...

Η πρώτη που εσήκωσα έφαεν ένα πολλά ωραίο καλλίτζι τζαι έπιασα την με την δεύτερη σιηπεθκιά. Έφα τον τόπο να την έβρω αλλα τζίκλα γιοκ. Ο χάρος μου άμα πέφτουν πίσω που ψηλά πευκούθκια, εν καθαροτόπι που πίσω αλλά εν την βρίσκεις...

Η δεύτερη, είδα μιαν που έκατσε, κοντέφκω της, λαλώ δυνατά "έσχει κανένα πουπίσω;;" Ησυχία που πίσω... φουρρρ η τσικλα, ήδη επωμισμένος τσιούφ κάτω τζαι τούτη :lol:

Η τρίτη επερπάτουν μέσα σε πυκνό τζαι μόλις εκαθάρισεν είδα μιαν που εθκιάλλαξε τσαι έκατσε. Πάω να κάμω το συνηθισμένο "έσχει κανένα που π... " γυρίζω που πάνω μου 2 τζίκλες στα 40-45 μέτρα, επιλογέας στο 3 τσιούφ κάτω σαν την πελλή... Μόλις εκατάλαβα πως έν ηταν να την έβρω όπως έπεφτε τσιαμέ που έπεφτε βούρος πέρκι προλάβω να βάλω σημάδι. Εε στο περίπου τσαι μετά που ένα 10άλεπτο ήβρα την.

Η τέταρτη επειδή είμουν μόνος μου, έν έμπορα να πιάσω γραμμή με δέντρα μόνος τσαι να πιάσω πουλλί. Η επαέναν πιό μπροστά, η εφέφκαν που την άλλη πλευρά άπεχτα. Επείρα την γραμμή ώς το τέλος, είδα μιάν που έκατσε κάπου κοντά. Πάω σιγά σιγά όπως τον κάττο φούρρ τακ κάτω, ούλλον που έπαιξα ορτύκι έτσι όπως εσηκώστηκε !!!
Εικόνα

Ε μετά το απόγευμα επία ένα γυρό με τον τζιήρη μου, έπεξεν μια τζίνος με mirage 8no.
Εγώ έπεξα αλλο μιά που την έχασα επειδή πάλε έππεσε πίσω που ψηλά δεντρά τσαι εν είχα σημάδι τσαι αλλο μιά που όπως επίεν να κάτσει στο δεντρό έφαν την ούλλη δική της :lol:
Σύνολο 6 πουλιά εγώ με τα 2 χαμένα τσαι 1 ο τζιήρης μου.

Το καλλίτερο κομμάτι, μετά το περπατητό το απόγευμα, καρτέρι στο τσίθκιασμα, με ιστορίες που τον τζιήρη για τον παππού. Ωραία φάση, ωραίες εποχές !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος Θεόδουλε, βασιλιάς!

Πραγματικά φίλε μου, τούτες οι εξορμήσεις παρέα με τον παπά μας, οι ιστορίες του τζιαί ούλλα τα άλλα είναι απόλαυση!! 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”