Παλε καλα που με αντεχει ο ανθρωπος...εν τζαι το πιο ευκολο πραμα να καμνεις παρεα φασσαρη το τζινη...χαλαρωνει το νευρικο σου συστημα!!!

Έφαεν κότσιηνη?? Αμάναμου το φίλο μου

sotiris!129 έγραψε:ωραια μερα χτες μεχρι τες 12 το μεσημερι ... τοσο ωραια που μας αφησε εκει μεχρι το απογευμα με αποτελεσμα 1 πουλι απο τες 12 μεχρι τες 6
Εισαι πολλα καλος Σωτο...καλα περασεςsotiris!129 έγραψε:ωραια μερα χτες μεχρι τες 12 το μεσημερι ... τοσο ωραια που μας αφησε εκει μεχρι το απογευμα με αποτελεσμα 1 πουλι απο τες 12 μεχρι τες 6
εαν το ελαλες πιο γριγορα ηταν να κανονισο να παρει αλλος την γυναικα μου λευκωσια να παμε παρεαπανικος έγραψε:εχει κανενα αθκιασερο αυριο για παραλια καθημερινη λαρνακας για τζικλοαγρελλοκατασταση![]()
δεν πειραζει φιλε μου σε λιγο παω ταβερνα με την αντροπαρεα θα πλακωθω στο αλκοολ και αυριο κρεβατοκαταστασηchris197 έγραψε::πανικος έγραψε:εχει κανενα αθκιασερο αυριο για παραλια καθημερινη λαρνακας για τζικλοαγρελλοκατασταση![]()
εαν το ελαλες πιο γριγορα ηταν να κανονισο να παρει αλλος την γυναικα μου λευκωσια να παμε παρεα
![]()
![]()
μαν η ομαδα τουτες ενζεν μονος μου !SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Εισαι πολλα καλος Σωτο...καλα περασεςsotiris!129 έγραψε:ωραια μερα χτες μεχρι τες 12 το μεσημερι ... τοσο ωραια που μας αφησε εκει μεχρι το απογευμα με αποτελεσμα 1 πουλι απο τες 12 μεχρι τες 6
Πανίκκο αφου εν να πάεις για ποτό άκυρο άρκισα λλίο χαχα !! Είμαι τζαι κοτσινοχωρκάτης..!!πανικος έγραψε:εχει κανενα αθκιασερο αυριο για παραλια καθημερινη λαρνακας για τζικλοαγρελλοκατασταση![]()