Καβαλησες τα καλαμια εκει...!sotiris!129 έγραψε:στα προστυχα τα ποστα μου τα σεχουαλικα ...ωραια μερα το απογευμα μου τα χαλασε ο πονοκεφαλος με αποτελεσμα αστα να πανε !!!
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- Breda Pegaso
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Γιατρός
- Full Member
- Laurona
Στεφο μου ηταν κυνηγι στο πάρκινγκ του τζαμπο....αμαρτιας πραματα ο Σωτος

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- sotiris!129
τα καλαμουθκια ζιαμε εν πολλα σοβαρη επενδυση ακου το φιλο σου ζε να παεις μπροστα ;Breda Pegaso έγραψε:Καβαλησες τα καλαμια εκει...!sotiris!129 έγραψε:στα προστυχα τα ποστα μου τα σεχουαλικα ...ωραια μερα το απογευμα μου τα χαλασε ο πονοκεφαλος με αποτελεσμα αστα να πανε !!!
Γιατρε ηρθαν και οι υπολοιποι "κυνηγαραδες" της φαμιλιας .... σουβλακι , σουβλα , γιαχνι , με το λαδι το καλο με το λαδι το κακο οπως θες δεν εχω θεματα ο μικρος λεει περνα να παρεις το μερτικο σου μαζι με ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΜΕΖΕ!!! αγρελλια ξυδατα !Γιατρός έγραψε:Σώτο σε σουβλάκι κάνε μου τα επόμενα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Breda Pegaso
σηκωνει αναγνωριση!Laurona έγραψε:Στεφο μου ηταν κυνηγι στο πάρκινγκ του τζαμπο....αμαρτιας πραματα ο Σωτος![]()
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- sotiris!129
jumbo ??? ρε μα πατε καλα , εκαμα τιποτε συνεταιρος με πεζιναρι νομιζετε ???
για να παω jumbo ζε να ερτω πισω 2 φορες θεμας θελω παραπανω που 15 ευρο πεζινα με το HRV !!!

για να παω jumbo ζε να ερτω πισω 2 φορες θεμας θελω παραπανω που 15 ευρο πεζινα με το HRV !!!

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Γιατρός
- Full Member
Αμάνsotiris!129 έγραψε:τα καλαμουθκια ζιαμε εν πολλα σοβαρη επενδυση ακου το φιλο σου ζε να παεις μπροστα ;Breda Pegaso έγραψε:Καβαλησες τα καλαμια εκει...!sotiris!129 έγραψε:στα προστυχα τα ποστα μου τα σεχουαλικα ...ωραια μερα το απογευμα μου τα χαλασε ο πονοκεφαλος με αποτελεσμα αστα να πανε !!!
Γιατρε ηρθαν και οι υπολοιποι "κυνηγαραδες" της φαμιλιας .... σουβλακι , σουβλα , γιαχνι , με το λαδι το καλο με το λαδι το κακο οπως θες δεν εχω θεματα ο μικρος λεει περνα να παρεις το μερτικο σου μαζι με ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΜΕΖΕ!!! αγρελλια ξυδατα !Γιατρός έγραψε:Σώτο σε σουβλάκι κάνε μου τα επόμενα
Μέχρι τάρανδο ξυδάτο έχω φάει
Αγρέλλια ποτέ
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- πανικος
καλημερα σε ολους.εμεισ χθες στο ιδιο ποστο με την τεταρτη οπου ειχε πολλα πουλια.χθες πολυ πιο λιγα.18 τζικλουες και μια σιδερενη συν μια σιδερενη χαμενη.το πρωι πολυ λιγα πουλια ποφυσημα.ειδα παραπανω φασσες απο τζικλες στον ιδιο ποταμο που τις βλεπω παντα που ειναι αρκετα δυσβατος.πηρα την αποφαση περπατησα και βρηκα σημειο προσβασης στο κατω μερος που αρχιζει ο ποταμος οπου υπαρχουν δυο πευκα σε ενα ξεφωτο οπου λειτουργουν σαν μαγνητης για τις φασσες.μεχρι να βρω το ποστο τουλαχιστο 5 φασσες περασαν στα 10-15 μετρα διπλα μου αλλα παντα πισω απο περνιες πευκα χωρις να μπορω να πυροβολησω,εκατσα περιμενα και πραγματι 2-3 φορες τα πουλια προσπαθησαν να ερθουν αλλα οι κυνηγοι πιο κατω εσυρναν καμια τουφεκια στις τζικλες και δεν ησυχαζαν τα φασσονια.μια μου εδωσε χερι οπου την κτυπησα και κατα την καθοδο επεσε στην αλλη πλευρα τοθ ποταμου οπου χαθηκε δυστυχως.μετα περπατητο και εκαμα ακομα μια βολη με 32 ολυμπια 9 σκαι σε ακομα μια που σηκωθηκε περιπου στα 25 μετρα και γυρισε κατω στον ποταμο οπου τραβησε χειροφρενο και επεσε στην ριζα μιας ελιας ευτηχως την βρηκα.ειναι η τριτη φασσα με 9ρακι σε 2 εξορμησεις
τεταρτη αν δεν εχει τζικλες νομιζω θα ντυθω πεζοναυτης και θα κατσω στο καρτερι για φασσα.
σπυρο αρχισα να σου κολλω ασχημα στην περιγραφη δεν περιγραφω αλλο

σπυρο αρχισα να σου κολλω ασχημα στην περιγραφη δεν περιγραφω αλλο

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- MARIOSE
Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Πανίκο μου βασιλιάς!
Ντύθου όπως το είπες την Τετάρτη τζιαί νομίζω θα περάσεις καλά
Ντύθου όπως το είπες την Τετάρτη τζιαί νομίζω θα περάσεις καλά

- ANTROS BREDA
εμεις κοπελια το πρωι εκοψαμε εχτος παρτυ για 1 κμ !
επερασαν 4 που πανω μου εκρεμασα τες ουλλες, το αποκορυφομα ηταν σε περιοχη που παμε συνεχια τες τελευταιες εξορμησης δεν ειδα ποττε φασσα ουτε που μακρια και εχτες η ωρα 8 εκαμαν μου 2 μετοπικη επιθεση με αποτελεσμα να χασουν την ζωη τους με 1 ωραιο τουμπλε η ωρα 10,30 εδιπλοσαμεντα και κανει ξεκουραση διοτι ειμουν πτωμα που το σαβατο!
που τα παραξενα της υποθεσης ηρτε και η θυρα και εκαμε μας ελεγχο, πολλα ευγενικα ατομα και δεν ειχε θεμα που του ειπα οτι την εχω στο κινιτο την αδεια ειδε την και ολα μια χαρα!
επερασαν 4 που πανω μου εκρεμασα τες ουλλες, το αποκορυφομα ηταν σε περιοχη που παμε συνεχια τες τελευταιες εξορμησης δεν ειδα ποττε φασσα ουτε που μακρια και εχτες η ωρα 8 εκαμαν μου 2 μετοπικη επιθεση με αποτελεσμα να χασουν την ζωη τους με 1 ωραιο τουμπλε η ωρα 10,30 εδιπλοσαμεντα και κανει ξεκουραση διοτι ειμουν πτωμα που το σαβατο!
που τα παραξενα της υποθεσης ηρτε και η θυρα και εκαμε μας ελεγχο, πολλα ευγενικα ατομα και δεν ειχε θεμα που του ειπα οτι την εχω στο κινιτο την αδεια ειδε την και ολα μια χαρα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.