ειδα και γω παιδια 1 τζικλα τιν κυριακι τωρα που ανοιξετε την κουβεντα στο πισσουρι και ακουσα ακομα 1 που εκλαψε. Πρεπει ν αρχισαν να ερχονται αλλα εινα γλιορα ακομα.
Σωστά ειδές στην Κύπρο πρέπει να μπαίνουν ποιο γρήγορα από την αττική
ειδα και γω παιδια 1 τζικλα τιν κυριακι τωρα που ανοιξετε την κουβεντα στο πισσουρι και ακουσα ακομα 1 που εκλαψε. Πρεπει ν αρχισαν να ερχονται αλλα εινα γλιορα ακομα.
Σωστά ειδές στην Κύπρο πρέπει να μπαίνουν ποιο γρήγορα από την αττική
Δεν το νομιζω καπταιν διοτι πρωτι φορα βλεπουμε τσιχλες τοσο νωρις εδω στην Κυπρο. Συνηθως τις βλεπουμε αρχες με μεσα του αλλου μηνα.
Dimitris έγραψε:Όχι φίλε μου εν είσαι πελλός... Κάπου εθκιάβασα ότι μερικές τσίκλες μένουν πίσω κατά την αποδημία και τούτο γιατί μπορεί να έχουν πρόβλημα στο πέταγμα. Πχ όταν μια τσίκλα είναι κουτσόφτερη και επιβιώσει, δεν μπορεί να κινηθεί σε μακρινές αποστάσεις, χάνει τα μεταναστευτικά κύματα και έτσι μένει μόνιμα κάπου, αν επουλωθούν οι πληγές, μεταναστεύει την επόμενη χρονιά μαζί με τις άλλες
ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΕΠΕΤΟΥΣΕΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΡΕΞΕ ΠΟΥΠΑΝΟ ΜΟΥ
Εγώ πάντως έχει 2 καλοκαίρια που βλέπω μαυρότζιηκλες στο χωριό Σπήλια. Πρέπει να μένουν μόνιμα.