ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
aggelos ANO G10
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

ma re file efoi8ikes to arkosiro aman den ine pligomenos en sou kamni tipote........eprepe na ekofka tsiame :lol: :lol: ..........an evastouses stiaki pano sou na ko4is to fouseki je an ton epezes na nomizis oti epe3es to me to G3 :lol: :lol:
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

axerkwtis έγραψε:φιλε kkiler μετα το παναιρι ξερω και γω να τραγουδω..κεινη την ωρα εκατουρουν κομπο κομπο κ λαλεις μ για τσιακκουθκια..?εκρατουσαμε κ οπλο η ειρωνια αλλα ξερω πως εν πολλα δυσκολο να το σταματησεις..οσο για τον καπνο ναι εν κεινος..ηρτε κ ρωτησε με φιλε να καμω ενα τσιαρο κ εδωσα τ κ εκαμε :) :) :) ειλικρινα ετσι φοο στο τζινι δεν εξανατραβισα..
αγγελε ετελειωσε ετσι κ αλλιως το κυνηγι εν εχω λογο να μεν σ πω..αλλα κ να μεν ετελειωνε αφου εν εχει τπτ η οκκα εν 400..ειμουν στα Βρετσια..εμιλησα με ενανπ ηβρα τζιαμε παφιτη και επιβεβαιωσε πως εχει στην περιοχη κ λαλει μ ηβρα και πατιμασια :) :) :) μετα ειπα τ τι εγινε
για να ειμαι ειλικρινης ειχε πολυ καιρο να μαθω πως υπαρχουν ακομα αρκοσχοιροι..ενομιζα πως εξιλιφτηκαν π τοτε..ουτε ακουσα π καποιον πως ειδε κατι..
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΣΕ . ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΜΙΑΝ ΦΟΡΑ ΤΖΙΑΙ ΕΚΑΤΟΥΡΟΥΝ ΤΖΙΑΙ ΕΓΩ ΚΟΜΠΟ ΚΟΜΠΟ. ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΡΕΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ . ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΩΣ ΤΖΙΑΙ ΕΚΟΦΚΑ ΑΓΡΕΛΙΑ . ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΚΕΝΝΑ ΠΙΣΙΝΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΦΦΦΣΣΣΣΣ . ΠΑΝΑΗΑ ΜΟΥ ΛΑΛΩ ΕΝ ΦΙΝΑ . ΠΟΥΝΤΗΝ??? ΕΣΙΕΣΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ . ΑΚΟΥΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΣΑ. ΜΕ ΤΖΙΗ ΕΔΙΚΛΟΥΝ, ΜΕ ΔΑ ΕΔΙΚΛΟΥΝ . ΕΦΟΟΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ . ΕΦΟΟΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ . ΕΦΚΕΝΑ ΠΙΣΙΝΗΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΙΕΛΩΝΑΝ ΤΖΙΑΙ ΕΔΡΩΝΑ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΙΗΜΩΝΟ. ΑΚΟΥΑ ΤΟ ΦΦΦΣΣΣΣ ΤΖΙΑΙ ΕΠΑΙΡΝΟΥΣΕΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟΝ . ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΚΑΙ ΝΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΡΕΛΙΑΝ ΓΥΡΙΖΩ ΤΖΙΑΙ ΘΩΡΩ ΜΙΑΝ ΤΣΕΝΤΑΝ ΝΑΥΛΟΝ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤΜ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΣ ΤΗΝ ΑΓΡΕΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αμπα ζεν κανα σσυλο που ειδες ζε πας το φω σου εκαταλαβες αλα :lol: :lol: :lol:
Canis

Δημοσίευση από Canis »

Φιλε χωρίς να είμαι απόλυτος σίγουρος, πρέπει να είδες χοίρο ήμερο που γυρίζει γύρο από τις μάντρες!
δεν θα ήταν Russian Boar. Υπάρχουν και στον Ακάμα, και στο διαριζο και τυχαίνει να τους δεις να περιπλανώνται μακρυά από τις μάντρες! πέρσι Lara έφαγαν περίπου 120 φωλιές χελωνών!

Αν έμεινε κανένα αγριογούρουνο ζωντανό μονο τρόοδος πιστεύω στις βόρειες πλευρές που είναι δύσβατες...

Σε έτσι περίπτωση κοντά σε μάντρες αν σε δει και κανένας μπορεί να βρείς και το μπελά σου, να σου πει ότι είναι δικός του και τα λοιπά...
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

αν δεν κανω λαθος περσι επαιξαν αρκοχοιρο στη περιοχη του αμιαντου..
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Canis έγραψε:Φιλε χωρίς να είμαι απόλυτος σίγουρος, πρέπει να είδες χοίρο ήμερο που γυρίζει γύρο από τις μάντρες!
δεν θα ήταν Russian Boar. Υπάρχουν και στον Ακάμα, και στο διαριζο και τυχαίνει να τους δεις να περιπλανώνται μακρυά από τις μάντρες! πέρσι Lara έφαγαν περίπου 120 φωλιές χελωνών!

Αν έμεινε κανένα αγριογούρουνο ζωντανό μονο τρόοδος πιστεύω στις βόρειες πλευρές που είναι δύσβατες...

Σε έτσι περίπτωση κοντά σε μάντρες αν σε δει και κανένας μπορεί να βρείς και το μπελά σου, να σου πει ότι είναι δικός του και τα λοιπά...

ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ 80ΑΡΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΙΤΑΝ Ι ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΙΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΙΝΟ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΝΟΣΕ ΙΠΕΝ ΝΑ ΒΟΥΡΙΣΗ ΤΣΕ ΑΚΟΥΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΟΛΟΣΙΡΝΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΠΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΤΙ ΘΥΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΕΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ
EPANIEL POWER
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

2822011.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

το αγριογουρουνο δεν ειναι σαρκοβορο ζωο ουτοσοστε μολισ μασ δει να μασ επιτεθει .σε πολυ ακραιεσ καταστασεισ οταν πραγματι απειλιται η ζωη του τοτε θα επειτεθει για να διαφυγει .στη περιπτωση αυτη πρεπει να σε μυριστικε μπορει ουτε καν να σε ειδε και τραπικε σε φυγη.αυτο φοβηθηκε περισοτερο απο εσενα .αφου εν εισουν προετοιμασμενοσ για κατι τετοιο και πρωτη φορα,δικαιολογιμενα φοβηθικεσ αλλα οχι και να πανικοβλιθεισ. ειναι θεμα χαρακτηρα .την επομενη φορα δεν θα σε φοβιση .σε ολουσ μπορει να συνεβαινε γιατι ειναι κατι που δεν το βλεπεισ καθε μερα .το οτι δεν το ειδεσ και ακουσεσ το θορυβο μονο δεν ηταν σωστο να πυροβολουσεσ γιατι μπορει να μην ηταν αγριογουρουνο και να ηταν κατι αλλο .παντα να βλεπεισ και μετα να πυροβολασ .εγω νομιζω επειδη γνωριζω την περιοχη καλα μπορει να ηταν και αγρινο ειδικα αρσενικο η κανενασ μαυροχοιροσ κανενου βοσκου .τελοσ παντων καλυτερα που δεν πυροβολισεσ και φοβιθικεσ γιατι να ξερεισ τετοιεσ περιπτωσεισ πολλεσ φορεσ ειναι εκπληξεισ γιατο τι πεξαμε τι νομιζαμε οτι ηταν και στο τελοσ τη πραγματι ηταν.ασε που θα το πλιγονεσ μονο οτι και ναταν με τα φυσσιγια που κρατουσεσ
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

φιλε μαριε καλησπερα..οι μαντρες ηταν πολλα μακρυα εσκευτικα το..το πολυ πολυ να δεις ημερουσ χοιρους ωσ τζιαμε στον καφενε..εγω ειμουν πιο μεσα..οσο αφορα τον αρκοσχοιρο ξερω να τον ξεχωριζω εν κ γεννηθηκαμε εχτες..κ συγκεκριμενα που πολλα παλια ημουν μωρο ακομα τοτε που ειχε την φαρμα ο κος Νικος Φουρναρης στην Παρεκκλησια..ειμαστε οικογενειακοι φιλοι κ επηεννα πολλες φορες στην μαντρα κ 8υμουμε και τους ηχους τους κ την δυναμη τους και ιστοριες που ειπε γενικα ο κος νικος..εχτος τουτου σπουδαζα στην δραμα..παραδοσιακη στο κυνηγι αρκοσχοιρου με αρκετους φιλους και γνωστους να τον κυνηγουν..να πανικοβληθω εν το επαθα..κεινο π επαθα ηταν να καμνω σκεψεις για το χειροτερο σεναριο..εν νομιζω να ενιωσε εμενα εχτος αν εμυριστηκε το τσιαρο..σε κεινη την φαση εν θυμουμε αν αναψα το τσιαρο..ειχε μια παρεα πιο κατω και φωναζαν κ μετα π λιο ακουσα τον γιαυτο εσκεφτηκα πωσ εν πανω μ που εν να ερτει..οχι επειδη εν αιμοβορο ζωο αλλα λογω πανικου..ακουσα το μουθουνισμα του εκοιταζα να δω ειδα σαν σκια μες τα πυκνα κ εφεφκε δεξια μου κ κατω..μετα επερασα να δω και ηβρα τις πατιμασιες του..μαλλον λογω τις παρουσιας μας και π τα αυτοκινητα μετακινητουν συνεχεια γτ εβρισκα σε αρκετα σημεια..ειχεν κ εναν παφιτη που εμιλησαμε λιο πας το βουνο ειπε πως εχει στην περιοχη δυσκολα να τους δεις ομως..ειδε κ κεινος τις πατιμασιες και λαλει πρεπει ναν μεγαλο χτηνο..πιο συνηθισμενο βλεπεις τα αγρινα..
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Τουλαχιστον φιλε , επεξες τζικλες στα Βρετσια.Οξα εμεινε σου ο φοος!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”