Αποδημία Τζίκλας
-
Re: Αποδημία Τζίκλας
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΜΙΛΛΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΤΖΙΚΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΘΥΜΑΜΕ ΒΡΟΧΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
ΤΖΙΚΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΘΥΜΑΜΕ ΒΡΟΧΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
- kypros
Πετρο μου χωρις να σε αμφισβητω και να λεω οτι εκαμες.λαθος, υπαρχει πιθανοτητα να ηταν κλορκους.ποθ ειδες. Η ομοιοτητα τους με τζηκλα.στο πςταγμα.ειναι.πολυ μεγαλη και.οντως αυτες ρις.μςρες ηρθαν.αρκετοι.στη κυπρο. Ταξιδευουν σε μικρες ομαδες 4,5 πουλιων.'petros' έγραψε:simera to apogevma ida 2 poulia dipla apo to spiti
na voutoun se kati akakies pou emiazan tzikles.
prwti ske4i apokliete toso grigora alles fores oktwvri sti perioxi.
perpatisa pros to meros pou tes ida kai efigan 4 tzikloues.
erwtisi: en kalo simadi pou ir8an toso grigora para alles fores?
3erw oti pio yila emfanizonte pio nwris i akoma se kapies perioxes na
menoun kai oloxrona
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Pathfinder
- 'petros'
file kyprokypros έγραψε:Πετρο μου χωρις να σε αμφισβητω και να λεω οτι εκαμες.λαθος, υπαρχει πιθανοτητα να ηταν κλορκους.ποθ ειδες. Η ομοιοτητα τους με τζηκλα.στο πςταγμα.ειmναι.πολυ μεγαλη και.οντως αυτες ρις.μςρες ηρθαν.αρκετοι.στη κυπρο. Ταξιδευουν σε μικρες ομαδες 4,5 πουλιων.'petros' έγραψε:simera to apogevma ida 2 poulia dipla apo to spiti
menoun kai oloxrona

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- kanaris
- Full Member
κλορκοι?'petros' έγραψε:file kyprokypros έγραψε:Πετρο μου χωρις να σε αμφισβητω και να λεω οτι εκαμες.λαθος, υπαρχει πιθανοτητα να ηταν κλορκους.ποθ ειδες. Η ομοιοτητα τους με τζηκλα.στο πςταγμα.ειmναι.πολυ μεγαλη και.οντως αυτες ρις.μςρες ηρθαν.αρκετοι.στη κυπρο. Ταξιδευουν σε μικρες ομαδες 4,5 πουλιων.'petros' έγραψε:simera to apogevma ida 2 poulia dipla apo to spiti
menoun kai oloxronaen tzien extes pou ida gia prwti fora tzikla gia na men tin 3exwrisw

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Rai
- Full Member
- Dimitris
RESPECT!Λέοντας Καμάρας έγραψε:Τελείωσε οριστικά η εποχή της φορτωμένης κυνηγετικής τσάντας, της ανώφελης μαγκιάς των αριθμών. Το κυνήγι είναι τρόπος ζωής, είναι τέχνη. Πρέπει να είσαι μάστορας στο είδος σου και όχι μακελάρης. Πρέπει να σέβεσαι το θήραμα, να επιλέγεις έντιμο τρόπο συνάντησης μαζί του και να του δίνεις τουλάχιστον μία ευκαιρία διαφυγής. Κι όταν νικητής από τον άνισο πολλές φορές αγώνα, βγαίνει το θήραμα, να είσαι ικανοποιημένος, να χαμογελάς συνάδελφε. Γιατί είναι λεβεντιά να παραδέχεσαι την ήττα σου, από το μικρό, ταχύτατο, πανέξυπνο και μαχητικό πουλί, τη μαγεύτρα τσίχλα.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- sotiris!129
Εν να του καμω ζε εγω ενα like γιατι το φιναλε αρεσε μου πολλα, καθηγητης!Dimitris έγραψε:RESPECT!Λέοντας Καμάρας έγραψε:Τελείωσε οριστικά η εποχή της φορτωμένης κυνηγετικής τσάντας, της ανώφελης μαγκιάς των αριθμών. Το κυνήγι είναι τρόπος ζωής, είναι τέχνη. Πρέπει να είσαι μάστορας στο είδος σου και όχι μακελάρης. Πρέπει να σέβεσαι το θήραμα, να επιλέγεις έντιμο τρόπο συνάντησης μαζί του και να του δίνεις τουλάχιστον μία ευκαιρία διαφυγής. Κι όταν νικητής από τον άνισο πολλές φορές αγώνα, βγαίνει το θήραμα, να είσαι ικανοποιημένος, να χαμογελάς συνάδελφε. Γιατί είναι λεβεντιά να παραδέχεσαι την ήττα σου, από το μικρό, ταχύτατο, πανέξυπνο και μαχητικό πουλί, τη μαγεύτρα τσίχλα.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- spyrosspyrou851
Re:
Άκουσα και εγώ κάποια αλλά το πιο πιθανόν εν τα φκια μου τζαι βουίζουν που πέρσιstelios46 έγραψε:ακουεις τζαι κανενας αλλος, τσιπ τις νυκτες τωρα τελευτεα οξα ειμαι μονος μου?
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk