ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από Laurona »

Σημερινο αποτελεσμα.
μιση ωρα ρο πρωι σε εδαφος με χιονι μια σχιστη ηρθε κ μου εκανε παρέα στα μεζεκλικια αργοτερα.
ακολουθησε μεγαλη γιορτη στο σφάξιμο του χοιρου με τραγουδι κ μεζε κ μπολικο ποτο κ γελιο.
αργα το σπογευμα τζιταστρο για 10 λεπτα περασαν περι των 40 πουλιων απο παντου κ ανεμουκιανταλες σε πυκνό σημειο που δθαλεξα τυχαια απο το δρόμο.
Εριξα 15 φουσεκια.
εριξα σε 7 πουλια απο τα οποια επρεπε να παρω σίγουρα 5.
Τα αλλα περασαν απαικτα αφιυ δεν τες ακιυω με σποτελεσμα να μην ςχω ωεα αντιδραδης.
ενα ωραιο ντοθπλε κ μια μονη μου χαρησαν τρια ποτλια που παρολο που τα ψαξα μέχρι την νυκτα δεν τα βρηκα λόγω της βλάστησης.
Ηθικο δίδαγμα.
Καλυτερα στα καθαρά κ ας μεν συρεις σιπεθκια παρα στα πυκνα κ να μεν τες βρισκεις.
αχ τζιε να τες ακουα....
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Συγχαρητήρια στους τυχερούς που είχαν ευκαιρία για βολές - κάρπωση 3 πουλιά ολη μέρα σήμερα μες τον ψόφο ανύπαρκτα ούτε γυρώ ακούγονταν ντουφεκιές....στο φατσοβιβλίο κάποιοι βάζουν φωτο με 100αδες "φετινά" πουλιά....περιπέζουν μας....σε τόπους που πήγαινα ολοήμερο και είμουν 12-20 πουλιά την φορά δεν επέτασε πουλί....σε 5 διαφορετικά σημεία εκτός μεμονονένων περιπτώσεων ο καλύτερος 4 πουλιά..... λίγοι πέτυχαν πάνω από 10 πουλιά νομίζω σήμερα να μην ειμαι και απόλυτος(στατικό κυνήγι)....δεν εμπήκαν πουλιά ακόμα
KATOS MK 10
Full Member

Δημοσίευση από KATOS MK 10 »

"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
KATOS MK 10
Full Member

Δημοσίευση από KATOS MK 10 »

sotiris!129 έγραψε:Feliz Navidad amigos :P

Μπράβο φίλε πολύ καλή συγκομιδή, για τέτοια μέρα βασιλιάς. Πόσα όπλα ?
Περπάτημα η σταμα ?αν επιτρέπεται.
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

2 καραμπινες φιλος ,περπατημα !
οπως ειπα ουτε μας ειχε πουλια και δεν βλεπω να βαζει συντομπα !!!
απορω με τον τροπο σκεψης μερικων ομως ... σημερα κατα τες 8 περασα απο Κυπροβασα (ηταν δρομος μου δεν περασα για να ελενξω) και ειδα μετρημενα 22 αυτοκινητα εξω απο τες ελιες του παπα απο την μερια τον καμενων και αλλα τοσα απο την αλλη μερια πρως φρακτη Λευκαρων !
Δηλαδη ρε κοπελια ΑΝ ειχε καποιο απο εσας ζιαμε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΜΕΤΕ ΖΙΑΜΕ ??? :lol: :lol: :lol: :lol:
οκ εμεις να πουμε δεν ειχε πουλια , εκαμαμε αναγνωρησεις επειαμε σε απομονωμενους τοπους μακρια απο τα βλεμματα και τους ηχους τον "συναδερφων" οκ δεν ειχε επειαμε παρακατω παλε μονοι μας εκαμαμε τον περιπατο μας επειαμε 20 πουλια !
εσεις ζιαμε στην Κυπροβασα σε 10 σκαλες ελιες 80 οπλα minimum 40 μηχανουθκια στο χαμο του κοσμου ΤΙ ΕΚΑΡΤΕΡΟΥΣΑΤΕ να καμετε ??? :shock:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:2 καραμπινες φιλος ,περπατημα !
οπως ειπα ουτε μας ειχε πουλια και δεν βλεπω να βαζει συντομπα !!!
απορω με τον τροπο σκεψης μερικων ομως ... σημερα κατα τες 8 περασα απο Κυπροβασα (ηταν δρομος μου δεν περασα για να ελενξω) και ειδα μετρημενα 22 αυτοκινητα εξω απο τες ελιες του παπα απο την μερια τον καμενων και αλλα τοσα απο την αλλη μερια πρως φρακτη Λευκαρων !
Δηλαδη ρε κοπελια ΑΝ ειχε καποιο απο εσας ζιαμε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΜΕΤΕ ΖΙΑΜΕ ??? :lol: :lol: :lol: :lol:
οκ εμεις να πουμε δεν ειχε πουλια , εκαμαμε αναγνωρησεις επειαμε σε απομονωμενους τοπους μακρια απο τα βλεμματα και τους ηχους τον "συναδερφων" οκ δεν ειχε επειαμε παρακατω παλε μονοι μας εκαμαμε τον περιπατο μας επειαμε 20 πουλια !
εσεις ζιαμε στην Κυπροβασα σε 10 σκαλες ελιες 80 οπλα minimum 40 μηχανουθκια στο χαμο του κοσμου ΤΙ ΕΚΑΡΤΕΡΟΥΣΑΤΕ να καμετε ??? :shock:
Να βράσουν λόγο κρυάδας ;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους !!

Απ ότι φαίνεται τζίκλες φέτος μόνο με πολλή περπάτημα !!!

Εγώ λόγω του ότι είμαι λάτρης του περπατητού (λόγω γυμναστικής και λόγω του ότι δεν έχω υπομονή στο καρτέρι) δεν έχω πρόβλημα !!! ;) Προς το παρών τουλάχιστον :lol: :lol: :lol:

Πολλή περπάτημα σήμερα τα πουλιά κουλιασμένα σε ποταμοσιές.

Αρκετά καλή και η ευστοχία σε σημάδι αλλά και σε ανεύρεση... Συνήθως χάνω κάποια πουλιά σήμερα ευτυχώς τα ήβρα όλα :D :D

ΥΓ. Τελευταίες εξορμήσεις του ενδημικού δεν μας εδιούσαν χέρι τα περτίτζια με τίποτε, επροσηκόνουνταν που το χιλιόμετρο... Σήμερα εκαπελιάσαν με 3 !!! :lol: :o :lol: Λες τζαι εξαίραν ότι δεν κινδυνεύουν :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εγώ μετα απο αρκετές αναγνωρίσεις αφού δέν είδα πουλιά είπα να ασχοληθώ με άλλα πράγματα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλημερα και καλη χρονια!

πολυ λιγα τα πουλια σημερα, αν ειχες ορεξη για περπατιμα σε ποταμοσιες κατι θα επεζες αλλα εγω δεν ειχα ορεξη και ετσι επεξα 5 το πρωι και 3 το απογευμα εποσκολιστικαμε,τη τεταρτη ξανα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Meraklis
Full Member

Δημοσίευση από Meraklis »

Στην Κυπροβασα παιδκια εν καμνει. Επεια πέρσι Τετάρτη, οι κυνηγοί ήταν παραπάνω που τα πουλια τζαι ηταν που τες 3 να πιάσουν πόστο. Εν κάνει που πουλια γιόκ έκαμα μου τζαι πανάύρι οτι εσταθηκα κοντά τους. Τέλος πάντων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”