ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:Ούλλοι χασιμιοί, πρέπει να παίζουν ακόμα :o :o

Σήμερα εξόρμηση με το Σέργιο (εκείνος μέχρι τες 10 εμπορούσε να κυνηγήσει, μετά πετούσε για το Ίνγκλαντ :D ). Ο Σέργιος εκατάφερε να πιάσει 2 και 1 χαμένη. Εγώ εκατάφερα να πιάσω 14 +1 χαμένη. Σήμερα έφερε μου τύχη ο Λεύκιος καθώς μετά που του εμίλησα (εκρατούσα 6 μέχρι εκείνη την στιγμή +2 χαμένες), είβρα την μια που έχασα που πριν τζιαι έπαιξα ακόμα 7 :D :D .

Λιγοστά όμως τα πουλιά, εβούρουν τα που πίσω και εκατάφερα να πιάσω κάποια μετά που ηρέμησε κάπως καθώς υπήρχαν πολλοί κυνηγοί το πρωί και τα πουλιά ήταν νευρικά.

Πάντως ένα αξιοθαύμαστο γεγονός είναι για κάποιο λόγο σήμερα πάνω στα δεντρά είχε πολλά περτίτζια, υπολογίζω επειδή εσηκώστηκε αέρας. Είχε μια περίπτωση εφύαν που ένα δεντρό 4 περτίτζια, εμίλουν με το Σάββα τζιαι εφέφκαν περτίτζια που τες ελιές, νάμπου τούντο κακό, έμπαινα σε επιφυλακή μόλις εκατσιαρίζαν μήπως είναι φάσσα. Έμεινα τζιαι εθώρουν τα τζιαι έκνιθα την κκελλέ μου απορώντας. :?

Τα σημερινά πουλιά, τα δύο με Victory Concorde 31gr #9, δύο με Lambro Tordo 32gr #9, δύο με Lambro Mezzo 32gr #9, και τα άλλα οκτώ με Lambro Mezzo 30gr #9.

http://s21.postimg.org/mtn8oxao7/IMG_0173.jpg

Aυτά για σήμερα από εμένα. :)
Σπυρο μου φακτορα των φυσιγγιων...χθες βρηκα μεγαλυτερη αγαπη από τις mezzo!!!την tordo 30gr που μετα από τα ποστ σου ειπα να την δοκιμασω...απιστευτες βολες σε απίστευτες αποστασεις και ολες σεκκες!!!δεν δικαιούμουν τσικλα και πηρα 5 πουλια από το πουθενα...και γω δεν πιστευα στα ματια μου το πως επεφταν ξερες!!!

Νασαι καλα λεβεντη μου...τσικλα-τρυγονι η tordo 30γρ 8 και 9 δεν θα βγαινει από το οπλο μου
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

virtualgreek έγραψε:
MONO AU-79 έγραψε:Χαλια μαυρα δοξασε ο θεος σημερα (4 τζιχλουδες)οτι εκανα ηταν λαθος. Την μια εκσηφτερεζατες ειστερα αρχεισα τα νεβρα με αποτελεσμα να αρχεισουν τα ολοχρυσα καλικια. Δοκειμασα το σφηρουι της τζικλας σημερα και επλαγεικα απο την δουλεια που κανει.
Κάμνης παραία με τον γιατρώ και αιξήχασαις τιν ωρθωγραφεία σου ?

:lol: :lol: :lol:
Αιπωνισα τοιν κκαιλλαι μου θκειαβαζωντας τω. :shock: :shock:

BAIKAL TEAM έγραψε:
Σπυρο μου φακτορα των φυσιγγιων...χθες βρηκα μεγαλυτερη αγαπη από τις mezzo!!!την tordo 30gr που μετα από τα ποστ σου ειπα να την δοκιμασω...απιστευτες βολες σε απίστευτες αποστασεις και ολες σεκκες!!!δεν δικαιούμουν τσικλα και πηρα 5 πουλια από το πουθενα...και γω δεν πιστευα στα ματια μου το πως επεφταν ξερες!!!

Νασαι καλα λεβεντη μου...τσικλα-τρυγονι η tordo 30γρ 8 και 9 δεν θα βγαινει από το οπλο μου
Τώρα να κουκκουφίσω λίγο τον αντιπρόσωπο να φέρει την 30γρ σε νο8. :D :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:
virtualgreek έγραψε:
MONO AU-79 έγραψε:Χαλια μαυρα δοξασε ο θεος σημερα (4 τζιχλουδες)οτι εκανα ηταν λαθος. Την μια εκσηφτερεζατες ειστερα αρχεισα τα νεβρα με αποτελεσμα να αρχεισουν τα ολοχρυσα καλικια. Δοκειμασα το σφηρουι της τζικλας σημερα και επλαγεικα απο την δουλεια που κανει.
Κάμνης παραία με τον γιατρώ και αιξήχασαις τιν ωρθωγραφεία σου ?

:lol: :lol: :lol:
Αιπωνισα τοιν κκαιλλαι μου θκειαβαζωντας τω. :shock: :shock:

BAIKAL TEAM έγραψε:

Τώρα να κουκκουφίσω λίγο τον αντιπρόσωπο να φέρει την 30γρ σε νο8. :D :D
Ε σοβαρομιλας!!!!μα δεν φερνει 8 νουμερο??????????? :shock: :shock:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ποκαπνισματα χθες με φυσιγγια ιδιογομωσης!ΕικόναΕικόνα
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Breda Pegaso έγραψε:Ποκαπνισματα χθες με φυσιγγια ιδιογομωσης!ΕικόναΕικόνα
Στεφανε εν καλο το ποκαπνισμα ναι της ιδιογομωσης αλλα και το ποκαπνισμα της φουκους ηταν καλο απ'οτι βλεπω....αυτα ειναι:D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:

Ε σοβαρομιλας!!!!μα δεν φερνει 8 νουμερο??????????? :shock: :shock:
:( :(
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ποκαπνισματα ολων των ειδων!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Breda Pegaso έγραψε:Ποκαπνισματα χθες με φυσιγγια ιδιογομωσης!ΕικόναΕικόνα
Yummy
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εεε Στεφοοοο

Εβαλες τες πιο ωραιες φωτο μαζι με τον Σωτο (εννοω διαφορετικες απο τις συνηθησμενες οχι να παρεξηγηθω) κ εβαλες ψωμι μαυρο.

Εκαμες χαρουμενο τον Σολωνα ξερω το αλλα τα ευλοημενα...καμε το καπηρα κ εν μπορω να το θωρω διπλα που ετσι όμορφα τσιμπηματα

Εν σαν να θωρω πλαγιοκαννο με ακιδα φωσφορουχα ;) :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Laurona έγραψε:Εεε Στεφοοοο

Εβαλες τες πιο ωραιες φωτο μαζι με τον Σωτο (εννοω διαφορετικες απο τις συνηθησμενες οχι να παρεξηγηθω) κ εβαλες ψωμι μαυρο.

Εκαμες χαρουμενο τον Σολωνα ξερω το αλλα τα ευλοημενα...καμε το καπηρα κ εν μπορω να το θωρω διπλα που ετσι όμορφα τσιμπηματα

Εν σαν να θωρω πλαγιοκαννο με ακιδα φωσφορουχα ;) :D
Εικόνα
Έσπασα
Ακόμα και τα μωρά πήραν τζίκλες στο σάντουιτς
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”