ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από kyriakos304 »

ANTROS BREDA έγραψε:ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΣΙΚΛΕΣ ΤΟΝ ΔΙΚΤΙΟΝ ΒΟΥΡΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΑΙΡΚΑ ΤΕΛΟΣ.
Στην αρχή η όλη φάση ήταν κάπως ετσι
Εικόνα

μετά πολλοί ήταν έτσι
Εικόνα

και μετά εγ@@@@θηκε γενικά η κατάσταση...
Εικόνα
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

spyrosspyrou851 έγραψε:
LEFKIOS έγραψε:Σήμερα σημείωσα αποχή απο τη εξώρμηση....για σκοπους ξεκούρασης....διότι την ερχόμενη Παρασκευή πηγαίνω στη Αγγλία για ενα 4μερο κυνήγι ποικήλης φύσης :D . Αρχίζουμε με φασσα :D συνεχίζουμε με φασιανούς και φασσες :D και στο τέλος οργανωμένο κυνηγι για λαγούς :o :D . Το μόνο που εύχομαι να μην μας κάνει χαλάστρες ο καιρός, περαν απο το κρύο που είναι δεδομένο για ετσι εποχή (0-3C)
Θέλεις να έρτω να μετρώ σκάγια πάνω στες φάσσες; Έσασα τζιαι το μαρκαδορούι μου :lol: :lol: :lol:
Εγώ κάμνω υπομονή ερχόμενο Δεκέμβρη παω κι εγώ Αγγλία για 2 εβδομάδες.....τωρά πόσες εξορμήσεις εννα πάω εννα δείξει ακόμα εν γλίορα.....πάντος Σόλωναααααα σάστου να μας κάμεις σιεφταλιές.....χαχαχα
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

mikros έγραψε: Ολοι έχουμε ζωντανά πουλιά φίλε, άπλα εγώ έχω κυρίως ζωντανα πουλιά... :lol:
Και έμένα μια χαρά σκωτόνει... εγώ μιά εν θα επωμίσω καλά, μιά εν να σηκώσω το κεφάλι πάνω απο το κοντάκι, μια εν να είμαι πίσω τους...
Οσο για τες χαρτούτσιες εν ασχολούμε πιον, ότι έχω, ότι βρώ βάζω...
Αν ρίξεις 2 φυσίγγια και δεν βάλεις 3 σκάγια στο πουλί τότε δεν σου αξίζει να το καρπωθείς ...
ΡΕ! Φέρτε τα μίλια σας..
Το κόλπον εις την τζιήκλαν, είναι να της βάλλεις μόνο θκυο σκάγια...Ένα στην αριστερή γαλάτη, τζαι ένα στην δεξιά...(τζαι μάλιστα διαμπερή τζαι τα θκυο, να μεν χαλούν ούτε το κρέας, να μεν σπάζεις ούτε τα δόνκια σου!)
Το πουλλί πέφτει κουτσόφτερο (διπλο-κουτσόφτερον είναι ο σωστός όρος στα βιβλία :roll: ) τζαι μετά πάεις κατα προσέγγιση στον τόπο που έππεσε, η τζιήκλα προσπαθεί να βουρήσει, ψευτοφτεροπετά κλπ, τζαι βρίσκεις την... Εν το κόλπο για να μεν τες χάννεις.
Εγώ προσωπικά, αν έχουν πάνω που 2 σκάγια πετάσσω τες.. ή εν πάω καν να κοιτάξω να τες έβρω...
tzikl_22.jpg
:lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
HunterCY
Full Member

Δημοσίευση από HunterCY »

Ρε κοπελια ποτε αρκεφκουν οι καθημερινεσ της τσικλασ?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

HunterCY έγραψε:Ρε κοπελια ποτε αρκεφκουν οι καθημερινεσ της τσικλασ?
Φίλε γράφει πάνω στο χάρτη.

http://www.moi.gov.cy/mwg-internal/de5f ... GvGDa5PiiY,
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Koutsofteros έγραψε:
mikros έγραψε: Ολοι έχουμε ζωντανά πουλιά φίλε, άπλα εγώ έχω κυρίως ζωντανα πουλιά... :lol:
Και έμένα μια χαρά σκωτόνει... εγώ μιά εν θα επωμίσω καλά, μιά εν να σηκώσω το κεφάλι πάνω απο το κοντάκι, μια εν να είμαι πίσω τους...
Οσο για τες χαρτούτσιες εν ασχολούμε πιον, ότι έχω, ότι βρώ βάζω...
Αν ρίξεις 2 φυσίγγια και δεν βάλεις 3 σκάγια στο πουλί τότε δεν σου αξίζει να το καρπωθείς ...
ΡΕ! Φέρτε τα μίλια σας..
Το κόλπον εις την τζιήκλαν, είναι να της βάλλεις μόνο θκυο σκάγια...Ένα στην αριστερή γαλάτη, τζαι ένα στην δεξιά...(τζαι μάλιστα διαμπερή τζαι τα θκυο, να μεν χαλούν ούτε το κρέας, να μεν σπάζεις ούτε τα δόνκια σου!)
Το πουλλί πέφτει κουτσόφτερο (διπλο-κουτσόφτερον είναι ο σωστός όρος στα βιβλία :roll: ) τζαι μετά πάεις κατα προσέγγιση στον τόπο που έππεσε, η τζιήκλα προσπαθεί να βουρήσει, ψευτοφτεροπετά κλπ, τζαι βρίσκεις την... Εν το κόλπο για να μεν τες χάννεις.
Εγώ προσωπικά, αν έχουν πάνω που 2 σκάγια πετάσσω τες.. ή εν πάω καν να κοιτάξω να τες έβρω...
tzikl_22.jpg
:lol:
Φίλε Κουτσόφτερε, σ΄ ωραίως...

Πε μου ένα πράμα όμως... τι πίνεις?
Ενα καιρό ελάλε παρόμοιες κουβέντες ένας παρέας που εκατέβαζε τα Panadol με την βότκα... :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

MARIOSE έγραψε:
Φίλε γράφει πάνω στο χάρτη.

http://www.moi.gov.cy/mwg-internal/de5f ... GvGDa5PiiY,
Αν δεν δουλεύει το λινκ δοκίμασε εδώ:

http://www.moi.gov.cy/moi/wildlife/wild ... enDocument
AggelosΑ
Full Member

Δημοσίευση από AggelosΑ »

Ρε φίλε εγλίτωσες με. Ενόμιζα ξεκινά η καθημερινή στες 16 του μήνα και έβαλα και άδεια. Τωρά που ετσιάκαρα το χάρτη γράφει οτι ξεκινά στες 20/02/15 ως τες 28/02/15.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

AggelosΑ έγραψε:
Ρε φίλε εγλίτωσες με. Ενόμιζα ξεκινά η καθημερινή στες 16 του μήνα και έβαλα και άδεια. Τωρά που ετσιάκαρα το χάρτη γράφει οτι ξεκινά στες 20/02/15 ως τες 28/02/15.
Φιλε εισαι σιουρος?...χωρις να βαλω το χερι στην φωτια νομιζω οι καθημερινες αρχιζουν 22/2 και 23 δεν επιτρεπεται γιατι εν αργια.δεν εχω χαρτη μπροστα μου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε λεβέντες αφού σας έβαλα το λινκ για το χάρτη...

Καθημερινά από τις 20/02/2015 και μετά ΕΚΤΟΣ 23/02 που είναι καθαρά Δευτέρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”