ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
- pamposs
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
Πολλα λια πουλια σημερα...Καμια σχεση με την Κυριακη, Μετα που πολλη περπατημα καταφερα να πιαω 9. τα πουλια χτυπηθηκαν ολα με Βικτορυ σκητ 9νο.
Girls:Lets go shopping!!!
Me: Lets go Hunting!!!
Me: Lets go Hunting!!!
- Pathfinder
Ποσο ζηλευω φιλε Λευκιε...θα βαρεθεις τις σιηπεθκιες...καλα να περασετε:)LEFKIOS έγραψε:Σήμερα σημείωσα αποχή απο τη εξώρμηση....για σκοπους ξεκούρασης....διότι την ερχόμενη Παρασκευή πηγαίνω στη Αγγλία για ενα 4μερο κυνήγι ποικήλης φύσης. Αρχίζουμε με φασσα
συνεχίζουμε με φασιανούς και φασσες
και στο τέλος οργανωμένο κυνηγι για λαγούς
![]()
. Το μόνο που εύχομαι να μην μας κάνει χαλάστρες ο καιρός, περαν απο το κρύο που είναι δεδομένο για ετσι εποχή (0-3C)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Θέλεις να έρτω να μετρώ σκάγια πάνω στες φάσσες; Έσασα τζιαι το μαρκαδορούι μουLEFKIOS έγραψε:Σήμερα σημείωσα αποχή απο τη εξώρμηση....για σκοπους ξεκούρασης....διότι την ερχόμενη Παρασκευή πηγαίνω στη Αγγλία για ενα 4μερο κυνήγι ποικήλης φύσης. Αρχίζουμε με φασσα
συνεχίζουμε με φασιανούς και φασσες
και στο τέλος οργανωμένο κυνηγι για λαγούς
![]()
. Το μόνο που εύχομαι να μην μας κάνει χαλάστρες ο καιρός, περαν απο το κρύο που είναι δεδομένο για ετσι εποχή (0-3C)

- giorgos80
εχτες εχαλασε μας τη μερα ενας γνωστος που επιασε το ποστο μου και εφερε αλλο 2 μαζι του.εν και κοφτει με που εκατσε στο ποστο μου αλλα εκαμνε φασαρια ουλλη την ωρα ελαλε των αλλων που να σταθουν και ηνταλως ρεσσουν τα πουλια που τη στιγμη που εν εξαναπηε σε τζεινη την περιοχη.εφωναζε συνεχεια ,επαιξε μια τζικλα μεσουρανα και λαλει μονο εγω μπορω να τες κατεβαζω ετσι σκεδιο(ασχετο εχασε την κουτσοφτερη).εσυρνε στα πουλια που το αναθεμα και εν τα αφηνε να κοντεψουν.το αποκορυφωμα ριχνει 2 τουφεκιες σε μια τζικλα στα 50 μετρα και παει ,φτανει στο θειο μου καπελιαζει τον παιζει την πεφτει οπως τη μαππα καμια 30ρια μετρα που τον θειο μου και γυρω στα 80 που τον τυπο. ο οποιος λεει"αφηστην εππεσε εππεσε" και ξεκινα εκατοσταρι να παει να την πιασει.ο θειος μου εν του ειπε τπτ.ακομα πρεπει να την γυρευκει(ουλλη την ωρα εμπαινε μεσα στο σπερμενο να την εβρει και εθωρουσαν τον ταπουλια και γυριζαν.μιλουμε κοπελια πολλα νευρα .επαιξα 4 εγω και 1 ο αδερφος μου στο σταμα.η ωρα 8.30 εφυαμε.περπατητο στο χωριο τελικος απολογισμος 12εγω κ 5 χαμενες και ο αδερφος μου 14 κ 4 χαμενες
ακομα σκεφτομαι τα χτεσινα και νευριαζω
ακομα σκεφτομαι τα χτεσινα και νευριαζω
- ANTROS BREDA
την ωρα που εκαμνεν εκατοσταρη με την σωστη προσκοπευση ηταν να καμει τουμπες!!!
αχριστη γαμωτο πονιστικομενη!
εμεις εχτες επιαμε σχετικα καλα 16 εγω +2 χαμενες 14 ο αδελφος μου +5 χαμενες!
η καρποση ειναι αποκλιστικα αφιερομενη στο κοπελλι που εκατσε μπροστα μου και επεζε τες μεσουρανα και επεζα τες πισω του και επεφταν και ακουα τον που εδκιαολιζετουν! λεβεντη μου με 5-5 τσιοκ εν παεις ετσι τοπο!
σε περιμενο την κυριακη να κατσης ξανα τσιαμε αλλα φερε και το φοκλιφ μαζι σου να τες φταννεις!
αχριστη γαμωτο πονιστικομενη!
εμεις εχτες επιαμε σχετικα καλα 16 εγω +2 χαμενες 14 ο αδελφος μου +5 χαμενες!
η καρποση ειναι αποκλιστικα αφιερομενη στο κοπελλι που εκατσε μπροστα μου και επεζε τες μεσουρανα και επεζα τες πισω του και επεφταν και ακουα τον που εδκιαολιζετουν! λεβεντη μου με 5-5 τσιοκ εν παεις ετσι τοπο!

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MsgJack
- Full Member
Φίλε έχω και γω BAIKAL (Sporting MP310). Είχα 5-3 τσοκ και πουλί εν έπεφτε. Ενόμιζα είμαι καλλικάς (λίο πολλά είμαι δηλαδή), έφτεε μου ο καιρός, οι χαρτούτσιες μεν σου τα πολυλογώ την Κυριακή εσαλαβατούσα πας τα βουνά. Έπεζα τις μαυρογέριμες επετούσαν φτερά αλλά πουλιά γιοκ. Τρίτη νύχτα βάλω 4-2 τσιοκ. Τετάρτη μεγάλη διαφορά αν και ότι πουλί έπιασα ήταν ζωντανό. Τωρά πρέπει να έβρουμε τρόπο να τα σκοτώνουμε.skimis έγραψε:mikros έγραψε:Εν τουτο που παθένουμε, ¨Αφού είδα την που έπεφτε πίσω που το δεντρό, γιατί που την εγυρεψά εν την είβρα¨ ε αν πάει και κάμει αλλό 15μ πετώντας γλυφτά που το έδαφος που να την έβρεις...skimis έγραψε:ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!!ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΖΙΚΛΑ!!!! ΕΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΜΝΗ ΔΙΧΑ ΜΟΥ!!!! ENJOY!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080P
![]()
Μα σάννα και δεν σκοτώνει το Μπαικάλ σου φίλε Σκίμη...Τι τσόκ του έχεις?
Ωραίο βίντεο!!
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟΥ 4-2 ΠΑΝΩ...ΕΝΕΝ ΤΟ ΜΠΑΙΚΑΛ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΜΙΑΝ Ε ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝ Η ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!!ΜΑ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΖΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΙΟΡ???!!!!
Σημείωση: Κυνηγώ σηκωτώ και όχι στάμα!!!
Hunt, Search, Track, Avast, Retrieve?
Get a D. Drahthaar...
Get a D. Drahthaar...
- ANTROS BREDA
ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΣΙΚΛΕΣ ΤΟΝ ΔΙΚΤΙΟΝ ΒΟΥΡΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΑΙΡΚΑ ΤΕΛΟΣ.
- Phinix
Φιλε,ANTROS BREDA έγραψε:ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΣΙΚΛΕΣ ΤΟΝ ΔΙΚΤΙΟΝ ΒΟΥΡΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΑΙΡΚΑ ΤΕΛΟΣ.
μην απογοητεύεσαι
ο πάτος αργεί ακόμα
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- ANTROS BREDA
ερεξαμεν τον πατο απλα ακομα εν το εκαταλαβαμε!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αν κάποιος παρατηρήσει κάτι παράνομο ή ανήθικο στην ομάδα στο facebook παρακαλώ στείλτε μου το
- ink σε μήνυμα καθώς δεν μπορώ να ελέγχο συνεχώς το fb και μπαίνουν 30-40 δημοσιεύσης την ημέρα Ευχαριστώ
Προσέχουμε...για να έχουμε