TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από πανικος »

καλημερα.κανενας καλος ανθρωπος που νομιζει οτι αξιζει καποια περιοχη αν ειδε κινηση απο λαρνακα μεχρι ορεινη λεμεσου για τζικλες αυριο να μου προτεινη με προσωπικο μηνυμα αν ειναι μυστικο :D ευχαριστω.
λογω αποστασης δυστυχως δεν ειναι δυνατες οι αναγνωρισεις και τα εξοδα πολλα.βαρεθηκα να πηγαινω στα τυφλα :!:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Re: Απ: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από marios10 »

Ε Πανικο μου εχεις πμ. :-)
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

σημερα εγκυρες πληροφοριες εβρεχε πουλια στα κοκκινοχωρια.φιλος κτυπησε 17 τζικλες με χρι της 10 το πρωι.
εβαλα ξυπνητηρι να παω αλλα μετα την χθεσινη απογοητευση γυρισα πλευρο :D ελπιζω να βγαλει και αυριο οπου θα παω σιγουρα :?:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

πολλα λιες χτες - ορινη λαρνακα
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:σημερα εγκυρες πληροφοριες εβρεχε πουλια στα κοκκινοχωρια.φιλος κτυπησε 17 τζικλες με χρι της 10 το πρωι.
εβαλα ξυπνητηρι να παω αλλα μετα την χθεσινη απογοητευση γυρισα πλευρο :D ελπιζω να βγαλει και αυριο οπου θα παω σιγουρα :?:
Ελπίζω ο Πανίκος να εφάνηκε τυχερός! :D
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΤΖΙΚΛΟΠΑΡΕΑ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΧΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΨΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΟΡΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΥΛΟΦΑΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ...ΟΝΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΗΛΑ!!! ΕΠΕΞΕ 2 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΥ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΟΡΜΙΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΓΟΡΟΥ-ΞΥΛΟΦΑΟΥ...ΕΒΑΛΕ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 40ΛΕΠΤΟ...ΑΠΟ ΤΙΣ 6.30 ΜΕΧΡΙ 7.15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΗΛΑ...ΝΜΖ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΥΙ ΘΑ ΕΚΑΜΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ....ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑ 1 ΕΓΩ ΤΖΕ 1 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ...ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΡΑ ΝΑ ΠΑΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕΡΚΕΣ...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

skimis έγραψε:ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΤΖΙΚΛΟΠΑΡΕΑ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΧΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΨΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΟΡΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΥΛΟΦΑΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ...ΟΝΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΗΛΑ!!! ΕΠΕΞΕ 2 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΥ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΟΡΜΙΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΓΟΡΟΥ-ΞΥΛΟΦΑΟΥ...ΕΒΑΛΕ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 40ΛΕΠΤΟ...ΑΠΟ ΤΙΣ 6.30 ΜΕΧΡΙ 7.15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΗΛΑ...ΝΜΖ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΥΙ ΘΑ ΕΚΑΜΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ....ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑ 1 ΕΓΩ ΤΖΕ 1 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ...ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΡΑ ΝΑ ΠΑΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕΡΚΕΣ...
Άτε να δούμε, μακάρι τζαι να τες έβρω αύριο :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε skimis ελπίζω να φανούμε τυχεροί τζιαί να μείνουν τα πουλιά! ;)

Όσον αφορά τα μηχανούθκια, από ότι ξέρω κάμνουν κάποιον έλεγχο επιτέλους (τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές...).

Σπύρο δώστους να καταλάβουν!

ΥΓ: Τελικά εν την έφα, θα πάω τζιαί εγώ αύριο! :lol:
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

MARIOSE έγραψε:Φίλε skimis ελπίζω να φανούμε τυχεροί τζιαί να μείνουν τα πουλιά! ;)

Όσον αφορά τα μηχανούθκια, από ότι ξέρω κάμνουν κάποιον έλεγχο επιτέλους (τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές...).

Σπύρο δώστους να καταλάβουν!

ΥΓ: Τελικά εν την έφα, θα πάω τζιαί εγώ αύριο! :lol:
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ...ΝΜΖ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΟΠΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΗΤΑΝ ΡΕΧΤΑ ΤΖΕ ΝΑ ΦΙΑΝ ΠΟΥ ΚΥΠΡΟ...ΘΑ ΔΗΞΗ ΑΥΡΙΟ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μακάρι φίλε! 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”