λογω αποστασης δυστυχως δεν ειναι δυνατες οι αναγνωρισεις και τα εξοδα πολλα.βαρεθηκα να πηγαινω στα τυφλα

Ελπίζω ο Πανίκος να εφάνηκε τυχερός!πανικος έγραψε:σημερα εγκυρες πληροφοριες εβρεχε πουλια στα κοκκινοχωρια.φιλος κτυπησε 17 τζικλες με χρι της 10 το πρωι.
εβαλα ξυπνητηρι να παω αλλα μετα την χθεσινη απογοητευση γυρισα πλευροελπιζω να βγαλει και αυριο οπου θα παω σιγουρα
Άτε να δούμε, μακάρι τζαι να τες έβρω αύριοskimis έγραψε:ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΤΖΙΚΛΟΠΑΡΕΑ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΧΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΨΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΟΡΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΥΛΟΦΑΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ...ΟΝΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΗΛΑ!!! ΕΠΕΞΕ 2 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΥ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΟΡΜΙΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΓΟΡΟΥ-ΞΥΛΟΦΑΟΥ...ΕΒΑΛΕ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 40ΛΕΠΤΟ...ΑΠΟ ΤΙΣ 6.30 ΜΕΧΡΙ 7.15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΗΛΑ...ΝΜΖ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΥΙ ΘΑ ΕΚΑΜΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ....ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑ 1 ΕΓΩ ΤΖΕ 1 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ...ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΡΑ ΝΑ ΠΑΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕΡΚΕΣ...
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ...ΝΜΖ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΟΠΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΗΤΑΝ ΡΕΧΤΑ ΤΖΕ ΝΑ ΦΙΑΝ ΠΟΥ ΚΥΠΡΟ...ΘΑ ΔΗΞΗ ΑΥΡΙΟ!!!MARIOSE έγραψε:Φίλε skimis ελπίζω να φανούμε τυχεροί τζιαί να μείνουν τα πουλιά!![]()
Όσον αφορά τα μηχανούθκια, από ότι ξέρω κάμνουν κάποιον έλεγχο επιτέλους (τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές...).
Σπύρο δώστους να καταλάβουν!
ΥΓ: Τελικά εν την έφα, θα πάω τζιαί εγώ αύριο!