ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από MARIOSE »

Priest+++ έγραψε:Φίλε Αντρο, μονο αν τον εμουστουνιαζες δεν θα το ξαναεκανε εκείνος και ο γιος εν συνεχεία.
Αποψη μου, σε έτσι περίπτωση που εχεις να κανεις με γαδαρους που ρισκάρουν την ζωή του οποίουδηποτε για ενα πουλλι ή ενα λαο μονο με πισκαλιες κοφκουν!!!
Δυστυχώς τούτη εν η αλήθκεια...
Πριν λίγες μέρες είχα ένα παρόμοιο περιστατικό στο ψάρεμα με έναν Ρωσσοπόντιο. Έχασα τη ψυχραιμία μου και τον άρπαξα που το γιακά να το σύρω μέσα να πάει να έβρει τες τσιπούρες κολυμπώντας...είπα του ότι έσιει πολλά χρόνια να χάσω τη ψυχραιμία μου τζιαί ότι θα πληρώσει τζίνος τα σπασμένα 10 χρόνων. Έχεσε πάνω του τζιαί στο τέλος εγίναμε τζιαί φίλοι. Ήταν να αλλάξουμε τόπο τζιαί ήθελε να έρτει μαζί μας για παρέα...

Η ουσία είναι ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χάνουμε τη ψυχραιμία μας (ειδικά όταν κρατούμε όπλο) αλλά δυστυχώς ΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ορισμενη με το να μεν πεις τιποτε καμνουν μετα χειροτερα πραγματα και στο τελος μπορει να θρηνησουμε και συναδελφους κυνηγους,οταν ηρεμισα ειπα γαμωτο εν επρεπε να βκο εκτος εαυτου αλλα τσινι την ωρα αν δεν το ζησεις (που εν το ευχομαι σε κανενα) εν μπορεις να καταλαβεις!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σωστά Άντρο. Παίζουν με τα νεύρα τζιαί την ανεχτικότητα σου, τζίνη την ώρα θολώνεις ρε γμτ...
Πάντως απολαμβάνω τις μέρες που πάμε σε απόμακρες περιοχές τζιαί ας μεν έχει πουλιά...
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!! ;) ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΖΙΚΛΑ!!!! ΕΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΜΝΗ ΔΙΧΑ ΜΟΥ!!!! ENJOY!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080P

mikros

Δημοσίευση από mikros »

skimis έγραψε:ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!! ;) ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΖΙΚΛΑ!!!! ΕΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΜΝΗ ΔΙΧΑ ΜΟΥ!!!! ENJOY!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080P

Εν τουτο που παθένουμε, ¨Αφού είδα την που έπεφτε πίσω που το δεντρό, γιατί που την εγυρεψά εν την είβρα¨ ε αν πάει και κάμει αλλό 15μ πετώντας γλυφτά που το έδαφος που να την έβρεις... :?

Μα σάννα και δεν σκοτώνει το Μπαικάλ σου φίλε Σκίμη... :lol: Τι τσόκ του έχεις?
Ωραίο βίντεο!! :)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

mikros έγραψε:
skimis έγραψε:ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!! ;) ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΖΙΚΛΑ!!!! ΕΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΜΝΗ ΔΙΧΑ ΜΟΥ!!!! ENJOY!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080P

Εν τουτο που παθένουμε, ¨Αφού είδα την που έπεφτε πίσω που το δεντρό, γιατί που την εγυρεψά εν την είβρα¨ ε αν πάει και κάμει αλλό 15μ πετώντας γλυφτά που το έδαφος που να την έβρεις... :?

Μα σάννα και δεν σκοτώνει το Μπαικάλ σου φίλε Σκίμη... :lol: Τι τσόκ του έχεις?
Ωραίο βίντεο!! :)

ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟΥ 4-2 ΠΑΝΩ...ΕΝΕΝ ΤΟ ΜΠΑΙΚΑΛ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΜΙΑΝ Ε ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝ Η ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!!ΜΑ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΖΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΙΟΡ???!!!! :P
mikros

Δημοσίευση από mikros »

skimis έγραψε:

ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟΥ 4-2 ΠΑΝΩ...ΕΝΕΝ ΤΟ ΜΠΑΙΚΑΛ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΜΙΑΝ Ε ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝ Η ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!!ΜΑ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΖΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΙΟΡ???!!!! :P
Ολοι έχουμε ζωντανά πουλιά φίλε, άπλα εγώ έχω κυρίως ζωντανα πουλιά... :lol:
Και έμένα μια χαρά σκωτόνει... εγώ μιά εν θα επωμίσω καλά, μιά εν να σηκώσω το κεφάλι πάνω απο το κοντάκι, μια εν να είμαι πίσω τους...
Οσο για τες χαρτούτσιες εν ασχολούμε πιον, ότι έχω, ότι βρώ βάζω...
Αν ρίξεις 2 φυσίγγια και δεν βάλεις 3 σκάγια στο πουλί τότε δεν σου αξίζει να το καρπωθείς ...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

mikros έγραψε:
skimis έγραψε:

Ολοι έχουμε ζωντανά πουλιά φίλε, άπλα εγώ έχω κυρίως ζωντανα πουλιά... :lol:
Και έμένα μια χαρά σκωτόνει... εγώ μιά εν θα επωμίσω καλά, μιά εν να σηκώσω το κεφάλι πάνω απο το κοντάκι, μια εν να είμαι πίσω τους...
Οσο για τες χαρτούτσιες εν ασχολούμε πιον, ότι έχω, ότι βρώ βάζω...
Αν ρίξεις 2 φυσίγγια και δεν βάλεις 3 σκάγια στο πουλί τότε δεν σου αξίζει να το καρπωθείς ...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...ΕΣΙΗ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ "Ο ΣΙΟΦΕΡΗΣ Ε ΤΖΙΝΟΣ ΠΟΥ Ε ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΖΕ ΟΧΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ".....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΟ ΚΗΝΗΓΙ, ΠΕΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΤΖΕ ΟΙ ΤΟ ΟΠΛΑ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΙΚΛΟΥΕΣ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος φίλε! Πράγματι τζίνη η τρίτη τζίκλα ήθελε σε πολλά! :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”