TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από Anthimos »

miky55 έγραψε:
Laurona έγραψε:Τιποτε να μεν πεις εσυ μανι μανι, εν τζιε ειπα το για να πεις :)

Γεια σου ρε Μαρινο μου Φραγκολινοφαεεε :)
ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΗ Η ΒΑΦΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ .ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΗ ΦΙΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙ ΝΙΚΟΛΑ. :lol: :lol: :lol:

Ληφκεται του ενας αρσενικος τζαι 2 καλλικωματα πας σε φερμαριστη φραγκολινα πεναλτυ για να τζοιματε να θωρει φραγκολινες!!!
Μετα θα του παραδωσουμε και τον επισημο τιτλο
Που εν να φκαλουμε τα μυρα θα φαμε φραγκολινες κοτσιηνιστες ομως :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

μια στιμή ρε κοπέλια, μια στιμή

Φραγκολινοφαος είμαι τζαι πολλά δυνατός μάλιστα, αμα δείτε με τι μαεστρία πιππιλω τα κοκκαλουθκια που τες ζαμπουες της και πως απογυμνώνω το λεμουι της που το κρέας εννα καταλάβετε

Φραγκολινοκτονος όμως.... ναι τζιαμε θέλουμε δουλειά :lol:
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Το βασικο βημα ειναι να καμεις το σκυλο σου Φραγκολινοανιχνευτή! :)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Breda Pegaso έγραψε:Το βασικο βημα ειναι να καμεις το σκυλο σου Φραγκολινοανιχνευτή! :)
Το μονο που εν μας αγχωνει φιλε!!! :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Breda Pegaso έγραψε:Το βασικο βημα ειναι να καμεις το σκυλο σου Φραγκολινοανιχνευτή! :)
ε Μαρινο ετιμαστου να δεις πως καμεις το σκυλο φραγκολινοανιχνευτη επισοδιο 2 30% εμπικε ω τωρα μες το Youtube σε 45 λεπτα εν να μπει ουλο το video φοριστα γιαλια σου πιαε πενα ζε κολα, καμε σιταροπουλες ζε ερκετε :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

sotiris!129 έγραψε:
ε Μαρινο ετιμαστου να δεις πως καμεις το σκυλο φραγκολινοανιχνευτη επισοδιο 2 30% εμπικε ω τωρα μες το Youtube σε 45 λεπτα εν να μπει ουλο το video φοριστα γιαλια σου πιαε πενα ζε κολα, καμε σιταροπουλες ζε ερκετε :lol:

Μιτσικουρη κατσε την μαππα χαμε μεν σου βαλει ο Μαρινο φργκολινοβιτεο με παλλουτζι σεττερ εγγλεζικα τζαι επανιελ . 8-)

Εν λαλω εν τζαι ο Λακης καλος αλλα που το προηγουμενο βιντεο εν οπως τη τρατα , βαλλει τριτη τζαι παει πατημενος :D

Ατε βαλε κανενα βιντεο να δουμε, τελιωνε!!!!
sotiris!129

αφου εν ιχνηλατης ρε ο μιτσις ενζεν φερμας :lol: το θεμα ειναι να τες φκαλει :lol:
δε την τελευτεα πας το video που την φερμαρι 2 δευτερολεπτα φακα γιρο της παλουρκας ζε μπενι που την αλλη ζε πεταση την μπροστα μου :lol:
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΑΤΕ ΡΕ ΣΟΤΙΡΙ ΤΟ ΒΙΤΕΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΣΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΝΓΟΛΙΝΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΜΑΡΙ ΚΑΜΙΑ
EPANIEL POWER
sotiris!129

χααχχχααχαχα καρτερα ζε το internet στη κυπρο πετα!!! εχει 1 ωρα που μασιετε να το βαλει εν στο 86% ακομα!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

marinos.a έγραψε:μια στιμή ρε κοπέλια, μια στιμή

Φραγκολινοφαος είμαι τζαι πολλά δυνατός μάλιστα, αμα δείτε με τι μαεστρία πιππιλω τα κοκκαλουθκια που τες ζαμπουες της και πως απογυμνώνω το λεμουι της που το κρέας εννα καταλάβετε

Φραγκολινοκτονος όμως.... ναι τζιαμε θέλουμε δουλειά :lol:
ΜΑΡΙΝΟ ΜΟΥ ΜΑ ΦΚΑΛΗΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΟΥΘΚΙΑ ΣΚΑΡΤΑ :?: .ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΟΦΑΟΣ ΕΝ ΕΙΣΑΙ. :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”