Laurona έγραψε:Τιποτε να μεν πεις εσυ μανι μανι, εν τζιε ειπα το για να πεις
Γεια σου ρε Μαρινο μου Φραγκολινοφαεεε
ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΗ Η ΒΑΦΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ .ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΗ ΦΙΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙ ΝΙΚΟΛΑ.
Ληφκεται του ενας αρσενικος τζαι 2 καλλικωματα πας σε φερμαριστη φραγκολινα πεναλτυ για να τζοιματε να θωρει φραγκολινες!!!
Μετα θα του παραδωσουμε και τον επισημο τιτλο
Που εν να φκαλουμε τα μυρα θα φαμε φραγκολινες κοτσιηνιστες ομως
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Φραγκολινοφαος είμαι τζαι πολλά δυνατός μάλιστα, αμα δείτε με τι μαεστρία πιππιλω τα κοκκαλουθκια που τες ζαμπουες της και πως απογυμνώνω το λεμουι της που το κρέας εννα καταλάβετε
Breda Pegaso έγραψε:Το βασικο βημα ειναι να καμεις το σκυλο σου Φραγκολινοανιχνευτή!
ε Μαρινο ετιμαστου να δεις πως καμεις το σκυλο φραγκολινοανιχνευτη επισοδιο 2 30% εμπικε ω τωρα μες το Youtube σε 45 λεπτα εν να μπει ουλο το video φοριστα γιαλια σου πιαε πενα ζε κολα, καμε σιταροπουλες ζε ερκετε
Breda Pegaso έγραψε:Το βασικο βημα ειναι να καμεις το σκυλο σου Φραγκολινοανιχνευτή!
ε Μαρινο ετιμαστου να δεις πως καμεις το σκυλο φραγκολινοανιχνευτη επισοδιο 2 30% εμπικε ω τωρα μες το Youtube σε 45 λεπτα εν να μπει ουλο το video φοριστα γιαλια σου πιαε πενα ζε κολα, καμε σιταροπουλες ζε ερκετε
Μιτσικουρη κατσε την μαππα χαμε μεν σου βαλει ο Μαρινο φργκολινοβιτεο με παλλουτζι σεττερ εγγλεζικα τζαι επανιελ .
Εν λαλω εν τζαι ο Λακης καλος αλλα που το προηγουμενο βιντεο εν οπως τη τρατα , βαλλει τριτη τζαι παει πατημενος
Ατε βαλε κανενα βιντεο να δουμε, τελιωνε!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
αφου εν ιχνηλατης ρε ο μιτσις ενζεν φερμας το θεμα ειναι να τες φκαλει
δε την τελευτεα πας το video που την φερμαρι 2 δευτερολεπτα φακα γιρο της παλουρκας ζε μπενι που την αλλη ζε πεταση την μπροστα μου
Φραγκολινοφαος είμαι τζαι πολλά δυνατός μάλιστα, αμα δείτε με τι μαεστρία πιππιλω τα κοκκαλουθκια που τες ζαμπουες της και πως απογυμνώνω το λεμουι της που το κρέας εννα καταλάβετε