ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ-ΤΡΙΖΑΡΕΣ

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

"ελαλουν" φέτος θα παο στις "φραγγολινες" τελικά οι πέρδικες δεν με άφησαν να ταράξω που την περιοχή μου εχάσαμε και δεν έπαιξα και ποτε μου ούτε συνάντησα "φραγγολινα" ποτε στο κυνήγι και εδώ "ποξο" που το σπίτι μας και ούτε pile ένα δειλινό εν έρια εν έχω υπόθεση τελικά :lol: :lol:
EPANIEL POWER
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ζε σημερα ελαλουν να παω ζιαμε... αλλα επειδη ημουν πανω βουνα κυνηγι εβολεφκεν καλητερα ενας αλλος τοπος που ηταν μεσα στο δρομο μου παρα να στραφω Λατσια ζε να παω ζιαμε που λαλεις ;) ασε που δεν πρεπει να αφηκαν ουτε φτερο ζιμεσα, μολις εκατεβεικα που το αυτοκινητο εβαλα ζε την camera πανω εν εκαμα 200 μετρα μια μιτσια μαλαη 5 δευτερολεπτον γαμωτα εν επρολαβα να την ανοιξω εφκαλεν την ο σκυλος αναγκαστηκα επαιξα την χωρις video !
ηβρα αλλο μια μαλαη αλλα εν την επειεσα πολλα γιατι αν την εφκαλα ηταν να την καθαρισω ζε ζινη ζε εν εθελα να παρανομισω! ευτιχος εν εκαταφερε ο σκυλος να την φκαλει ηταν λιον πυκνα πρεπει να προχορησε μεσα ζε εζησεν !
μεν νομιζεις οτι εν ετσι εφκολο να την φκαλεις στο κυνηγι οπως στα εκπαιδευτικα! μονο τες πρωτες εξωρμησης που εχει λιες παλαβες φκαλεις τες εφκολα, ζινες που εκυνηγιθηκαν βουρουν πολλα... πρην 2 εβδομαδες 15 λεπτα ηχνιλασια που εκαμεν ο σκυλος οσπου να την κοψει, ουτε λαος να ηταν :lol: !
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Pano sas

:lol: j
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

σήμερα αρκετά πουλια "τρυγονοτσιχλων" στο τρόοδος πήραν όλοι από 6-12 "τρυονες" είδαν και 4-5 κοπάδια που αυτό δείχνει ότι έβαλε πουλια σε καλο αριθμό και 5-6 μπεκάτσες που έκαναν το πρωινό "περασματους" :D :D :D
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
beretta686-special
Full Member

Δημοσίευση από beretta686-special »

Ωραία νέα! :D λένε πως δεν αποκλείεται και να χιονίσει πάντως τις προσεχείς ημέρες...
Ioannis97
Full Member

Δημοσίευση από Ioannis97 »

APOLLON_1 έγραψε:σήμερα αρκετά πουλια "τρυγονοτσιχλων" στο τρόοδος πήραν όλοι από 6-12 "τρυονες" είδαν και 4-5 κοπάδια που αυτό δείχνει ότι έβαλε πουλια σε καλο αριθμό και 5-6 μπεκάτσες που έκαναν το πρωινό "περασματους" :D :D :D
Eν αληθκει οξα?
επειδη σημερα μονο 5 τσικλεσ επια τζε εν ειδα πολλα πουλια
Beretta1
Full Member

Δημοσίευση από Beretta1 »

beretta686-special έγραψε:Ωραία νέα! :D λένε πως δεν αποκλείεται και να χιονίσει πάντως τις προσεχείς ημέρες...
ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΩΝΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΑΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΑΛΕ
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

η "τρυονοτσικλα" και η "τριζαρα" δεν έχει καμια σχέση με τις τσίκλες που ξέρεις εντελώς διαφορετική συμπεριφορά εντελώς διαφορετικές συνθήκες εντελώς διαφορετικά φαγιά σαν να είναι αλλα πουλια τες κυνηγό πολλά χρονια και ξέρω πολλά g`αυτές ναι είχε πουλια όπως είπα εγώ το μονο που ελπίζω είναι να μην χιονίσει πολύ αν χιονίσει λίγο δεν έχει πρόβλημα αλλα αν κάμει απότομα πολλά χιονια μπαρτού ρίγανη
EPANIEL POWER
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

Ioannis97 έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:σήμερα αρκετά πουλια "τρυγονοτσιχλων" στο τρόοδος πήραν όλοι από 6-12 "τρυονες" είδαν και 4-5 κοπάδια που αυτό δείχνει ότι έβαλε πουλια σε καλο αριθμό και 5-6 μπεκάτσες που έκαναν το πρωινό "περασματους" :D :D :D
Eν αληθκει οξα?
επειδη σημερα μονο 5 τσικλεσ επια τζε εν ειδα πολλα πουλια
Σημερα ενας φιλος που ηταν πολυστυπο ακουε τριζαρες τελια το πρωι αλλα η αληθκεια εν επαιξε. Επισης πληροφορια για ακαμα οτι εμπεναν πουλια εχτες αλλα οχι διασταυρομενη
Δεν ειμαι expert η αληθκεια αλλα αν δειτε τον καιρο περιοχες ρωσσιας η θερμοκρασια αρχισε την κατηφορα που νομιζω ειναι καλος αιωνος....
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

Αληθκεια φιλε απολλων ? Ενομιζα οτι για να κρατησει τρυονες πρεπει να σιονισει "καλα" οι απλα λια πραματα...φυσικα ειμαι σχετικα ασχετος για τρυονες αρα πιστευκω σε :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”