ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
- marinos.a
- Site Admin
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
ψιλοπράματα ρε φιλε. Αμα σταθείς τυχερος μπορεί να πιάσεις μερικές.
Si vis pacem, para bellum
εν περαστες ως τωρα..εχτες παντως κινηθηκαν αρκετα σε σχεση με αλλες μερες..ειμαι ευχαριστημενος παρα αλλες μερες..επιασα 12!!!με τα νερα να δουμε περκει κρατισει λια πουλια..με τις κακοκαιριες σε ευρωπη λογικα πρεπει ναρτουν πουλια μαλλον γιαυτο ειδαμε κ τριωνες τοσο νωρις..
- APOLLON_1
- SV10Perennia
- Full Member
Φιλοι μου την Κυριακη στο Τροοδος εκινουνταν λλιες τριονες.ευελπιστουμε με τουντα λια νερα που θα καμει να καμουν για τα καλα την εμφανιση τους.ενθαρρυντικα τα μηνυματα και απο τις κοκκινοτζικλες.
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
οι ζικλες εν σαν το afterparty στο κυνηγι αρκεπσεται ουλλοι ζε παιζεται τες που τα τωρα?
- panayiotis
- Full Member
Γιατι ρε φιλε μου ενα λιανουν τιποτε ???sotiris!129 έγραψε:οι ζικλες εν σαν το afterparty στο κυνηγι αρκεπσεται ουλλοι ζε παιζεται τες που τα τωρα?
Γιατι δηλαδη να μεν παω το πρωι μου 1 ωρα στες τζικλες να ποσκολιστω τζιαι να σιρω τζιαι λιες σιηπεθκιες και υστερα να ξεκινησω κανονικα τον λαο μου ???
HUNTING FOR EVER
συμφωνω με το φιλο παναγιωτη...αφου συνεχεια βλεπεις πως οι λαοι προσηκωνουνται φεφκουν απαιχτοι κ στο τελος καταληγουν στις απαγορευμενες..χωρις νερα το κυνηγι λαγου περδικας δεν γινεται..τουλαχιστον το κυνηγι τζικλας ευχαριστιεσε το και φκαλεις κ το μεζε σου..και σιγουρα δεν ειναι κατι που θα τελειωσει..συνεχεια μπαινουν πουλια για οσους θα τις κυνηγιζουν μετα..εκει που παω για τζικλες εχει 2 κυριακαες σηκωνουν λαο π τον ιδιο τοπο κ τισ φορες εφυε απαιχτος..ξερω τοπο που εχει 3 περιμενω να βρεξει 2 3 μερες για να παω..εν εχει λογο να παω για να καταληξουν στην απαγορευμενη..
φιλοι μου φιλοι μου με παρεξηγισατε
ζε εγω πρην ανιξω την κασια του σκυλου βαλω 2 χαρτουτσιες της ζικλας μολις περαση μια συρνο της ζε μετα ανιω του σκυλου
για να πω πως εσηρα 1-2 χαρτουτσιες αμπα ζε εν συρο ουλλι μερα μετα
αλλα ως ζιαμε εν θα παω να πιαω ποστο στες ζικλες που τα τωρα 
ζε εγω πρην ανιξω την κασια του σκυλου βαλω 2 χαρτουτσιες της ζικλας μολις περαση μια συρνο της ζε μετα ανιω του σκυλου
για να πω πως εσηρα 1-2 χαρτουτσιες αμπα ζε εν συρο ουλλι μερα μετα

-
- Full Member
Παντος πιο κατω στην Κυπερουντα δεν ειχε τιποτα.SV10Perennia έγραψε:Φιλοι μου την Κυριακη στο Τροοδος εκινουνταν λλιες τριονες.ευελπιστουμε με τουντα λια νερα που θα καμει να καμουν για τα καλα την εμφανιση τους.ενθαρρυντικα τα μηνυματα και απο τις κοκκινοτζικλες.
Ελαχιστα πουλια το πρωι και μετα τιποτα.
εγω ειμουν κοιλανι..εκινηθηκαν ειμαι ικανοποιημενος..ειδα κ ενα αλαι τρυωνες εν μας εδωσαν χερι ομως..αυριο λοαρκαζω να παω μελινη-εφταγωνια να δω τον αλλο τοπο που κυνηγω να δς τι γινεται κ αναλογα να ξερω για κυριακη..παντως εν ανηκω σε κεινους που λαλουν εν υπαρχουν πουλια επειδη βλεπω αρκετα..απλα πρεπει να ξερεις που παεις κ φυσικα να κουτσιας
την κυριακη εχασα πολλες επειδη ηταν πολλα κοντα κ αν τις επαιζα εν να εβρισκα κειμα μετα εκλανε μας κ εφεφκε..επαιξα 30 χαρτουτσιες και 12 ειχε ο περτικοδετης πανω..συνολο εσυρα 17..εν νομιζω να θεωρειται πως εν υπαρχει θηραμα...