ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από Laurona »

To thermomix εχεις το ακουστα?

Το Laurona ειναι το thermogun :lol:

Εσυ επιες και επιασες μπερεττα, εδωκες εναν καρο ριαλια γιατι?Για να κυνηγας και να παενεις κανενα σκοπευτηριο.

Ενω με το Laurona , κυνηγας, παεις σκοπευτηριο, νεκατωνεις το φαι, νεκατωνεις τα καρβουνα, αντινασσεις τες πατανιες, στιλωνεις το λουβι, καμνεις το ματσουκα, δερνεις τον Αχερκωτη αμα σε νευριαζει, κοφκεις ξυλα και............... καθαριζεις και τα κλουβια του σκυλου.

Εκαταλαβες φιλε μου γιατι ζηλευκει το οπλο μου το Αχερκωτικον? :lol: :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Laurona έγραψε:To thermomix εχεις το ακουστα?

Το Laurona ειναι το thermogun :lol:

Εσυ επιες και επιασες μπερεττα, εδωκες εναν καρο ριαλια γιατι?Για να κυνηγας και να παενεις κανενα σκοπευτηριο.

Ενω με το Laurona , κυνηγας, παεις σκοπευτηριο, νεκατωνεις το φαι, νεκατωνεις τα καρβουνα, αντινασσεις τες πατανιες, στιλωνεις το λουβι, καμνεις το ματσουκα, δερνεις τον Αχερκωτη αμα σε νευριαζει, κοφκεις ξυλα και............... καθαριζεις και τα κλουβια του σκυλου.

Εκαταλαβες φιλε μου γιατι ζηλευκει το οπλο μου το Αχερκωτικον? :lol: :lol: :lol:

Εκαλυψες με πληρως ρε φιλε..... :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Έχει και ο πατέρας μου LAURONA... Εξέχασες ένα προτέρημα! Καθαρίσεις το-εν το καθαρίσεις δεν έχει φόβο οξείδωσης!! :p
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

Περάσαμε και σήμερα ! Περπατητό κυνήγι και αποτέλεσμα 4 τζικλούες :) Δυστυχώς έχουν μειωθεί οι τζίκλες στις περιοχές που κυνηγώ!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Georgios έγραψε:Περάσαμε και σήμερα ! Περπατητό κυνήγι και αποτέλεσμα 4 τζικλούες :) Δυστυχώς έχουν μειωθεί οι τζίκλες στις περιοχές που κυνηγώ!
Νομίζω εν γενικό το κακό με την μείωση. 1η Κυριακή τζιαι Δευτέρα των Φώτων εγίνετουν πανικός. Την 2η Κυριακή ήταν ούλλες άφαντες.
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Georgios έγραψε:Περάσαμε και σήμερα ! Περπατητό κυνήγι και αποτέλεσμα 4 τζικλούες :) Δυστυχώς έχουν μειωθεί οι τζίκλες στις περιοχές που κυνηγώ!
Νομίζω εν γενικό το κακό με την μείωση. 1η Κυριακή τζιαι Δευτέρα των Φώτων εγίνετουν πανικός. Την 2η Κυριακή ήταν ούλλες άφαντες.
Συμφωνώ απολύτως! Εν τω μεταξύ αναφέρομαι για επαρχία Λευκωσίας ! Για τις υπολοιπες επαρχίες συμβαίνει το ίδιο ?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Georgios έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Συμφωνώ απολύτως! Εν τω μεταξύ αναφέρομαι για επαρχία Λευκωσίας ! Για τις υπολοιπες επαρχίες συμβαίνει το ίδιο ?
Δεν ξέρω για όλη την επαρχία Λάρνακας αλλά στην περιοχή που πάω ήταν άφαντες την 2η Κυριακή. Και άλλα παιδιά παρατήρησαν μείωση.
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

Καλοπαναγιωτη και τροοδος σχεδον μηδαμινες....
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Οι συντρόφοι σήμμερα, Αγ.Θεόδωρο Λάρνακας-Μαθιάτη-Αγ.Μαρίνα Ξυλιάτου, 50ευρώ πετρέλαια, 3 τσίκλες
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”