ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από Savvas »

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:λιες ζε στα Λυμπια

Παλε εισουν μες την απαγορευμενη με το μηχανουι ? Η επειρες τον Χασαν παλε μες τα περβολια με την ττττενεκκκκα....? :roll:
Δεκαπέντε είναι Αρτεμάκο, εν τζαι τζουνάμι ;)

Και που την άλλη εν τζαι είπεν μας αν είναι όλης της παρέας :lol: :lol: :lol:
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Savvas έγραψε:
Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:λιες ζε στα Λυμπια

Παλε εισουν μες την απαγορευμενη με το μηχανουι ? Η επειρες τον Χασαν παλε μες τα περβολια με την ττττενεκκκκα....? :roll:
Δεκαπέντε είναι Αρτεμάκο, εν τζαι τζουνάμι ;)

Και που την άλλη εν τζαι είπεν μας αν είναι όλης της παρέας :lol: :lol: :lol:
ο Χασαν με την τενεκαν εφακαν γυρον τα καλαμια που εχει περιμετρικα ο φραχτης , εγω με την λαστιθεναν βαρκουα μες την μεση του φραχτη, και ο λακης να καμει απορτ τες ζικλες που επεφταν μεσα στο νερο !
Μιλουμε για μια στιγμη ενομησα πως ημουν σε ταινια chasse peche ! ;)
λιες το προι λιες το απογευμα μονο σταμα επερασαμε την βαση και χτες
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Η ζωή από τον Ακάμα ξεκίνησε
Εικόνα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Laurona έγραψε:Αφιερωμενη στον Αχερκωτη και τον Δημητρη.
Οτι επεξετε επεξετε, τωρα εννα φκαινω εγω στα βουνα και κατισσι σας :lol:
Ετσι σας λαλει και αν δεν πιστευκετε την Κυριακη εννα σας σασει καλα :lol:

Αμμα δειτε τι καμνει Σαββατο νυκτα που να σασουμε με τες χαρτουτσιες εννα θελετε δειμμαν.
Εαν δεν τον βαλω διπλα μου , να τες σασουμε μαζι, να τες φκαλει και να τες ξαναβαλει παστην ζωνην 2-3 φορες, εν δεχετε να παει να πεσει :lol:
να τον χερεσαι φιλε μου, του ευχομαι να γινει καλυτερος κυνηγος απο σενα και απο μενα . ( και τον φιλο μας τον Μιχαλη, παντος τσινον σιγουρα θα τον ρεξει :lol: )
Πιστεψε με ετσι φωτογραφιες θα τις βλεπεις μετα απο χρονια και θα χερεσαι, εγω εχω παρα πολλες με τα παιδια μου και ειναι οι πιο ωραιες στιγμες. Μονο τωρα που τις βλεπουν οι κορες λαλουν μου " λιαχ εκμνα ετσι πραμα" :lol: :lol:
20140113_122926.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Nα χαίρεστε τα μωρά σας και την οικογένεια σας
Το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο
Η άγκυρα και το λιμάνι του ανθρώπου
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Αμμα δειτε τι καμνει Σαββατο νυκτα που να σασουμε με τες χαρτουτσιες εννα θελετε δειμμαν.
Εαν δεν τον βαλω διπλα μου , να τες σασουμε μαζι, να τες φκαλει και να τες ξαναβαλει παστην ζωνην 2-3 φορες, εν δεχετε να παει να πεσει :lol:
Λεβέντης! Να τον χαίρεσαι Χρύσανθε μου. Είμαι σίγουρος έμαθε και για ποιες κάνουν για κρύο, υγρασία, αέρα και σου θυμώνει όταν βάζεις λάθος φυσίγγια στη ζώνη!! :D
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Εγω ριμαι σιουρος η πρωτη προταση τ μωρου θαναι...μα ακομα εν το πεταξες το παλιομαραφεττι σου..;παλιοσιερικο τωρα κ να δεις

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

dimitris savva έγραψε:

να τον χερεσαι φιλε μου, του ευχομαι να γινει καλυτερος κυνηγος απο σενα και απο μενα . ( και τον φιλο μας τον Μιχαλη, παντος τσινον σιγουρα θα τον ρεξει :lol: )
Πιστεψε με ετσι φωτογραφιες θα τις βλεπεις μετα απο χρονια και θα χερεσαι, εγω εχω παρα πολλες με τα παιδια μου και ειναι οι πιο ωραιες στιγμες. Μονο τωρα που τις βλεπουν οι κορες λαλουν μου " λιαχ εκμνα ετσι πραμα" :lol: :lol:
20140113_122926.jpg
Παντος κ.Δημητρη,ο λαγος εν οπως το ριφι :lol: :shock:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

axerkwtis έγραψε:Εγω ριμαι σιουρος η πρωτη προταση τ μωρου θαναι...μα ακομα εν το πεταξες το παλιομαραφεττι σου..;παλιοσιερικο τωρα κ να δεις

Ευχαριστω φιλοι μου και σεις να χαιρεστε τα μωρα σας ξαι σαν την χαρα τους εν εχει τιποτε στο κοσμο.

οσον για λοου σου ρε τσιαροχαρτο τωρα που εννα σου αρκεψει τους πατσους εννα χορευκεις σαν το καλιντζατζαρο.
μπορεις να γλιτωσεις ομως ακομα.
καμε του δωρο εναν πιο καλον που τζινον που εχει ο παπας του. :lol:
οσπου να γινει 18 μπορει να βρεθει και πιο καλον οπλο που το λαουρονα που ξερεις :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Laurona έγραψε:
axerkwtis έγραψε:Εγω ριμαι σιουρος η πρωτη προταση τ μωρου θαναι...μα ακομα εν το πεταξες το παλιομαραφεττι σου..;παλιοσιερικο τωρα κ να δεις

Ευχαριστω φιλοι μου και σεις να χαιρεστε τα μωρα σας ξαι σαν την χαρα τους εν εχει τιποτε στο κοσμο.

οσον για λοου σου ρε τσιαροχαρτο τωρα που εννα σου αρκεψει τους πατσους εννα χορευκεις σαν το καλιντζατζαρο.
μπορεις να γλιτωσεις ομως ακομα.
καμε του δωρο εναν πιο καλον που τζινον που εχει ο παπας του. :lol:
οσπου να γινει 18 μπορει να βρεθει και πιο καλον οπλο που το λαουρονα που ξερεις :lol:
Φιλε μου καλε... το λαουρονα τι ειναι ? Επειδη με την μαγειρικη ειμαι ασχετος :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”