Α ρε γιατρε, τζιε εν ηθελες να παεις μακρια!!dimitris savva έγραψε:Παλε καλα που σου αφησα να ρεξουν και λιγες που το ποστο σου να ποσκολιστεις. Σημερα πηρες 7 απο τα 10.
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Τζιε εγω που νομιζα οτι ειμαστε μια αγαπημενη οικογενεια εδω μεσαaxerkwtis έγραψε:Σημερα εν εχει βιντεο αν κ οι γνωστοι αγνωστοι αφκηκαν να δουν τα ποστα..αφου εν μας χαιρετισετε σχιερετουμεν π δαμε..
Σκοπος εν ειναι να κοψουμε το περασμα του αλλου αλλα στα πλαισια του αθληματος να περασουμε καλα..η κακια σας εμεινε παλε περασαμε καλα!

- Pathfinder
Re: Re: Re:
Φιλε ειχε πολλα πουλια και ολα φρεσκοβαλμενα. Το θεμα ηταν να τες βρισκεις.εγω μετα τις πρωτες 4-5 που εφα την ωρα μου να βρω επαιζα μονο οτι περνουσε σε πορεια απο πανω μου και θα επεφτε μες το καθαροτοπι που ειμουν.αφηνα τζιηκλες απαιχτες στα 25 μετρα γιατι ηξερα οτι δεν θα τις εβρισκα.MARIOSE έγραψε:Pathfinder έγραψε:Ετσι κακο στον ακαμα σημερα ειχε πολλα χρονια να δω.καθε 20 μετρα ειχε κυνηγους.αρκεψαν τις ξατιμασιες που η ωρα 6.φυε ρε ππεζ...γκι τζιε εσιει που τα εχτες που με δαμε-ασι...ρ ρε μαλακα αφοη τωρα σε ειδα που ρτες και παει λεγοντας.επεχτηκαν και κατι τυποι μεταξυ τους.μολις εφανηκαν οι πρωτες παιθκια εν θα πιστεψετε τι εγινηκε...ΠΟΛΕΜΟΣ...αρξατε πυρ...μα τον θεο εγονατισα χαμε και εμεινα 5 λεπτα και εβαλα τον σταυρο μου να μεν την φαμε...πολεμος κυριολεχτικα.μολις επςεασε η πρωτη φουρνια εξαφανιστηκα.τροχαδιν μεστους αορατους και επηα 1 χιλιομετρο μακρυα τους μαζι με τον συντροφο.πρεπει να ειμασταν 3-4η γραμμη πυρος.συκκιμε τουλαχιστον ειμασταν ασφαλισμενοι.μεχρι τις 10 εκινουνταν πολυ ικανοποιητικα παντου. Ειχε και μαλακες που ηρταν με τους σκυλλους.μα επιτρεπεται ο σκυλος λεω του οταν επερασε που διπλα μου και απαντα "εν για να μου βρισκει τες τζιηκλες αερφι" λαλω του " ε αειστον δαμε λιο και εχω καμια δεκαρκα χαμε που εν βρισκω και να τες μοιρασουμε".τι του φευκει του γαρου και λεει? Αερφι το κρηνο βαστα μαλαη τωρα εν τον κοφκω πισω.να κοπει η β..α σοη λαλω πουμεσα μου.να μεν τα πολυλογω οι αλουπου τζιε οι νυφιτσοι καμνουν παρτυ σημερα
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk![]()
ο γείτονας μου είπεν μου τα ίδια πράματα
![]()
![]()
Έφυα έρπην λαλεί μου πέρκει εν με φαν λάχανον...![]()
![]()
Επήε που τη λευκωσία ακάμα τζιαί ´εφυεν μόλις εξημέρωσεν. Κάποιοι όμως είπαν πως επαίξαν καμιά 25αρκά.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Re: Re: Re:
Pathfinder έγραψε:Φιλε ειχε πολλα πουλια και ολα φρεσκοβαλμενα. Το θεμα ηταν να τες βρισκεις.εγω μετα τις πρωτες 4-5 που εφα την ωρα μου να βρω επαιζα μονο οτι περνουσε σε πορεια απο πανω μου και θα επεφτε μες το καθαροτοπι που ειμουν.αφηνα τζιηκλες απαιχτες στα 25 μετρα γιατι ηξερα οτι δεν θα τις εβρισκα.MARIOSE έγραψε:Pathfinder έγραψε:Ετσι κακο στον ακαμα σημερα ειχε πολλα χρονια να δω.καθε 20 μετρα ειχε κυνηγους.αρκεψαν τις ξατιμασιες που η ωρα 6.φυε ρε ππεζ...γκι τζιε εσιει που τα εχτες που με δαμε-ασι...ρ ρε μαλακα αφοη τωρα σε ειδα που ρτες και παει λεγοντας.επεχτηκαν και κατι τυποι μεταξυ τους.μολις εφανηκαν οι πρωτες παιθκια εν θα πιστεψετε τι εγινηκε...ΠΟΛΕΜΟΣ...αρξατε πυρ...μα τον θεο εγονατισα χαμε και εμεινα 5 λεπτα και εβαλα τον σταυρο μου να μεν την φαμε...πολεμος κυριολεχτικα.μολις επςεασε η πρωτη φουρνια εξαφανιστηκα.τροχαδιν μεστους αορατους και επηα 1 χιλιομετρο μακρυα τους μαζι με τον συντροφο.πρεπει να ειμασταν 3-4η γραμμη πυρος.συκκιμε τουλαχιστον ειμασταν ασφαλισμενοι.μεχρι τις 10 εκινουνταν πολυ ικανοποιητικα παντου. Ειχε και μαλακες που ηρταν με τους σκυλλους.μα επιτρεπεται ο σκυλος λεω του οταν επερασε που διπλα μου και απαντα "εν για να μου βρισκει τες τζιηκλες αερφι" λαλω του " ε αειστον δαμε λιο και εχω καμια δεκαρκα χαμε που εν βρισκω και να τες μοιρασουμε".τι του φευκει του γαρου και λεει? Αερφι το κρηνο βαστα μαλαη τωρα εν τον κοφκω πισω.να κοπει η β..α σοη λαλω πουμεσα μου.να μεν τα πολυλογω οι αλουπου τζιε οι νυφιτσοι καμνουν παρτυ σημερα
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk![]()
ο γείτονας μου είπεν μου τα ίδια πράματα
![]()
![]()
Έφυα έρπην λαλεί μου πέρκει εν με φαν λάχανον...![]()
![]()
Επήε που τη λευκωσία ακάμα τζιαί ´εφυεν μόλις εξημέρωσεν. Κάποιοι όμως είπαν πως επαίξαν καμιά 25αρκά.

Ελπίζω να μπουν τζιαί άλλα πουλιά να ποσκολιστούμε λλίον

- Laurona
Αφιερωμενη στον Αχερκωτη και τον Δημητρη.
Οτι επεξετε επεξετε, τωρα εννα φκαινω εγω στα βουνα και κατισσι σας
Ετσι σας λαλει και αν δεν πιστευκετε την Κυριακη εννα σας σασει καλα
Αμμα δειτε τι καμνει Σαββατο νυκτα που να σασουμε με τες χαρτουτσιες εννα θελετε δειμμαν.
Εαν δεν τον βαλω διπλα μου , να τες σασουμε μαζι, να τες φκαλει και να τες ξαναβαλει παστην ζωνην 2-3 φορες, εν δεχετε να παει να πεσει
Οτι επεξετε επεξετε, τωρα εννα φκαινω εγω στα βουνα και κατισσι σας

Ετσι σας λαλει και αν δεν πιστευκετε την Κυριακη εννα σας σασει καλα

Αμμα δειτε τι καμνει Σαββατο νυκτα που να σασουμε με τες χαρτουτσιες εννα θελετε δειμμαν.
Εαν δεν τον βαλω διπλα μου , να τες σασουμε μαζι, να τες φκαλει και να τες ξαναβαλει παστην ζωνην 2-3 φορες, εν δεχετε να παει να πεσει

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- marios10
- Full Member
Καλησπέρα κοπελια μου
Σήμερα ήμουν σωτηρα επαρχια Λεμεσού το πρωί εκαταφερα και έπαιξα 5 τζικλουδες είχεν καλά πουλιά η περιοχή αλλά επρεπε να φιω γρήγορα λόγω υποχρεώσεων..
Τα 3 πουλιά με Ολυμπία 24γρ σκεττ και τα αλλά 2 με λαμπρο της τορτο 30γρ
Ααααα και να μεν ξιανουμεν συν 6-7 καλλιτζια πάνω σε αλλά πουλιά
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ
Σήμερα ήμουν σωτηρα επαρχια Λεμεσού το πρωί εκαταφερα και έπαιξα 5 τζικλουδες είχεν καλά πουλιά η περιοχή αλλά επρεπε να φιω γρήγορα λόγω υποχρεώσεων..
Τα 3 πουλιά με Ολυμπία 24γρ σκεττ και τα αλλά 2 με λαμπρο της τορτο 30γρ
Ααααα και να μεν ξιανουμεν συν 6-7 καλλιτζια πάνω σε αλλά πουλιά

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- spyrosspyrou851
Ο ξάδερφος μου εκτές έκαμε μια μαλακία που δεν ξαναείδα ποττέ μου. Στεκούμαστεν το πρωί για τις τζίκλες, σε μια φάση σύρνει μιαν, ππέφτει η τζίκλα, ακούω την τζίκλα να κλαίει το κλάμα που εν κουτσόφτερη. Λαλώ του ρε ακούω την κουτσόφτερη, πάεννε. Πάει, βρίσκει την τελικά. Πιάννει την τζιαι λαλεί της "έμπα μέσα στο γιλέκο να βράσεις" τζιαι βάζει την στο γιλέκο πίσω του στην πλάτη του. Επερπατήσαμε λλίο (καμμιάν ώρα) τζιαι επιστρέψαμε στο αυτοκίνητο να πιούμε κανένα Νέσκαφε, λαλεί μας "να φκάλω τούτην την τζίκλα να δούμεν ίνταπου κάμνει". Χασιμιά η τζίκλα, άφηκεν την ζωντανήν ο τράουλλος τζιαι επετάκτηκε που το γιλέκο τζιαι έφυεν του.
Λαλώ του διαγράφεσαι τζιαι επίσημα από την κυνηγετική μας παρέα

Λαλώ του διαγράφεσαι τζιαι επίσημα από την κυνηγετική μας παρέα

- Pathfinder
Re: Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Σπυρο να σου πω κουβεντα παρομιια που επαθα μες τον δεκεβρη.επηα με τον γερο μογ στις τζιηκλες.επεξα 4-5 εγω και μια ο γερος μου.εδωκε μου την ωρα που εφευκαμε και εβαλα την μονη της μεσα στο σακκιδιο του γιλεκου γιατι τες αλλες εφυλαξα τες μες στην τσαντα μου.τελειωνουμε φευκουμε ερκουμαστε σπιτι. καθαριζω τις τζικλουες μου καμνω τα μπανια μου και ξερω γω και η ωρα 10 εππεσα γιατι ημουν πτωμα.κατα τα μεσανυχτα ακουα στον υπνο μου τσιπ τσιπ κλαμα τζικλας κτυπημενης.ξυπνω λαλαω εν παμε καλα βλεπουμε τες ορομα.σε κανενα δεκαλεπτο το ιδιο.ερκεται η γυναικα μου να ππεσει και ακουει το και εκεινη και λεει μου μα τα πεζουνια εν κοιμουνται ετσι ωρα?λαλω τις εννε πεζουνι αγαπη μου του εν τζιηκλουα τουτο....flashback μονομιας...αμαν λαλω η τζιηκλα του τζιρου μου...πετασομαι ισιαπανω και παω ανοιω το γιλεκο μου βαλω το χερι μου και πιανω την τζιηκλα ολοζωντανη που μεσ στην θηκη.εχογλαζε.φωνες παουρκες η τζιηκλα φωνες παουρκες η γυναικα εξυπνησαμε το μωρο.ετσι πραμα δεν εξαναειδα.δεν επαθανισκε κοπελια.εκλοσα τον λαιμο της 3 γυρους μα τον θεο και δεν ελαλε να σιωπησει. Εσκεφτουμουν να την αφηκω μες τον κηπο τοσο ξεροτζιεφαλη ηταν.οπως και να εχει ειπα του την κουβεντα του γερου το αλλο πρωι και καμνει μου ετσι "ε κανει ολαν που ηταν ζωντανη ακομα, αφου εκλοσα της τον λαιμο της γην ωρα που την επιασα"spyrosspyrou851 έγραψε:Ο ξάδερφος μου εκτές έκαμε μια μαλακία που δεν ξαναείδα ποττέ μου. Στεκούμαστεν το πρωί για τις τζίκλες, σε μια φάση σύρνει μιαν, ππέφτει η τζίκλα, ακούω την τζίκλα να κλαίει το κλάμα που εν κουτσόφτερη. Λαλώ του ρε ακούω την κουτσόφτερη, πάεννε. Πάει, βρίσκει την τελικά. Πιάννει την τζιαι λαλεί της "έμπα μέσα στο γιλέκο να βράσεις" τζιαι βάζει την στο γιλέκο πίσω του στην πλάτη του. Επερπατήσαμε λλίο (καμμιάν ώρα) τζιαι επιστρέψαμε στο αυτοκίνητο να πιούμε κανένα Νέσκαφε, λαλεί μας "να φκάλω τούτην την τζίκλα να δούμεν ίνταπου κάμνει". Χασιμιά η τζίκλα, άφηκεν την ζωντανήν ο τράουλλος τζιαι επετάκτηκε που το γιλέκο τζιαι έφυεν του.![]()
![]()
![]()
Λαλώ του διαγράφεσαι τζιαι επίσημα από την κυνηγετική μας παρέα![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Artemis G.
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:λιες ζε στα Λυμπια
Παλε εισουν μες την απαγορευμενη με το μηχανουι ? Η επειρες τον Χασαν παλε μες τα περβολια με την ττττενεκκκκα....?

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- spyrosspyrou851
Re: Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Pathfinder έγραψε: Σπυρο να σου πω κουβεντα παρομιια που επαθα μες τον δεκεβρη.επηα με τον γερο μογ στις τζιηκλες.επεξα 4-5 εγω και μια ο γερος μου.εδωκε μου την ωρα που εφευκαμε και εβαλα την μονη της μεσα στο σακκιδιο του γιλεκου γιατι τες αλλες εφυλαξα τες μες στην τσαντα μου.τελειωνουμε φευκουμε ερκουμαστε σπιτι. καθαριζω τις τζικλουες μου καμνω τα μπανια μου και ξερω γω και η ωρα 10 εππεσα γιατι ημουν πτωμα.κατα τα μεσανυχτα ακουα στον υπνο μου τσιπ τσιπ κλαμα τζικλας κτυπημενης.ξυπνω λαλαω εν παμε καλα βλεπουμε τες ορομα.σε κανενα δεκαλεπτο το ιδιο.ερκεται η γυναικα μου να ππεσει και ακουει το και εκεινη και λεει μου μα τα πεζουνια εν κοιμουνται ετσι ωρα?λαλω τις εννε πεζουνι αγαπη μου του εν τζιηκλουα τουτο....flashback μονομιας...αμαν λαλω η τζιηκλα του τζιρου μου...πετασομαι ισιαπανω και παω ανοιω το γιλεκο μου βαλω το χερι μου και πιανω την τζιηκλα ολοζωντανη που μεσ στην θηκη.εχογλαζε.φωνες παουρκες η τζιηκλα φωνες παουρκες η γυναικα εξυπνησαμε το μωρο.ετσι πραμα δεν εξαναειδα.δεν επαθανισκε κοπελια.εκλοσα τον λαιμο της 3 γυρους μα τον θεο και δεν ελαλε να σιωπησει. Εσκεφτουμουν να την αφηκω μες τον κηπο τοσο ξεροτζιεφαλη ηταν.οπως και να εχει ειπα του την κουβεντα του γερου το αλλο πρωι και καμνει μου ετσι "ε κανει ολαν που ηταν ζωντανη ακομα, αφου εκλοσα της τον λαιμο της γην ωρα που την επιασα"