ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλημερα και απο εμενα πολυ καλη μερα η χτεσινη σε κοντινα ποστα μας 5 ατομα 85 πουλια εγω πρωσοπικα 32 και 13 χαμενες :oops:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

ΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 3 ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑ....ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ....ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ...ΝΑ ΠΩ 100 ΝΑ ΠΩ 150 ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ 10-15 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΣΙΚΛΑ...ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΠΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΚΛΑ :shock:

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 5-6 "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ"....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ :?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

ΣΟΛΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΤΕΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΚΥΛΛΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΕΑ ΕΧΑΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΕΣ ΕΠΕΞΑΜΕ! :oops:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ANTROS BREDA έγραψε:ΣΟΛΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΤΕΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΚΥΛΛΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΕΑ ΕΧΑΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΕΣ ΕΠΕΞΑΜΕ! :oops:
ΑΝΤΡΟ ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ....ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΥ...ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ,ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ?????.......Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΟΝΟ.....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ :? :? :?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

ψέματα αλήθεια.....,
άκουσα ότι εχτές σε ένα τόπο κάποιος έπαιξε 30 πουλια και πήγε σπίτι με 90 - είχε μαζί του σκυλάκι που του έφερνε οτι έπαιξε εκείνος και όλοι οι άλλοι γύρο
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

σωστος 100% αλλα μια ζωη πιερονουμε τες αμαρτιες τον ανεγκεφαλον!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

μια χαρα απο οτι βλεπω η τζιηκλα ...κινουνται πουλια...τις τελευταιες 2 κυριακες που ημουν σε περιοχες που περσι ολη την σεζον δεν εβλεπες ουτε και μια τζιηκλα φετος κινουνται σχεδον ολη μερα ...μακαρι να κινουνται
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Phinix έγραψε:ψέματα αλήθεια.....,
άκουσα ότι εχτές σε ένα τόπο κάποιος έπαιξε 30 πουλια και πήγε σπίτι με 90 - είχε μαζί του σκυλάκι που του έφερνε οτι έπαιξε εκείνος και όλοι οι άλλοι γύρο

κατι επεσε στο ματι μου στο φατσοβιβλιο αλλα δεν εδωσα σημασια σε αριθμους που αναφερτηκαν :)..ο μιτσης ερωταν αν εξαναετυχε κανενου να παιξει συγκεκριμενα στον Ακαμα χ τζιηκλες και να ερτει πισω με 2χ ..καθολου απιθανο...καμε μια πανια στις γραμμες πυρος :) του ακαμα την ωρα που κινουνται πουλια και μην παρεις ουτε οπλο...μονο ενα αλεξισφαιρο και ενα κρανος...θα φορτωθεις
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
pamposs
Full Member

Δημοσίευση από pamposs »

Αρκετα πουλια εχτες...Καταφερα να καρπωθω 9 οι 6 με victory skeet 32 gr 9νο, οι 2 με olympia sporting minimax 28 gr 7.5νο, τζαι 1 με victory challenger 28 gr 9νο. αν δεν ειμουν σιασουρης ηταν να πιαω αλλο τουλαχιστον 5...Καλη συνεχεια σε ολους στο κυνηγι!!!
Girls:Lets go shopping!!!
Me: Lets go Hunting!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”