ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
ΚΟΦΙΝΟΥ σήμερα, πήρα 4 τσιχλίτσες (ο κ...φαρδος- πήρα τις 4 από τις 7 που μου έδωσαν την ευκαιρία να τις τουφεκίσω!!!) και ακόμα 2 τσίχλες οι άλλοι τέσσερεις της παρέας!!! Για να καταλάβετε σε μια περιοχή 500χ500 μέτρα κυνηγούσαν περίπου 30 άτομα και είναι ζήτημα αν έριξαν από 5 τουφεκιές μέσο όρο. Έμπαινε ένα πουλί μέσα στην περιοχή κάθε κανένα 10λεπτό και άρχιζε το μπαμ- μπουμ!!! Victory super tordo 32γρ, νο.12 για πρωινό και κοντινές τουφεκίες μέχρι 30 μέτρα δε με απογοητέυουν ποτέ.
- christy2000
- Full Member
Σημερα νομιζω τα πουλια ηταν οπως την περασμενη εβδομαδα,αυτοι που προλαβαν να πιασουν τα ποστα κτυπισαν 20-25πουλια.Εγω τριτο ποστο,δλδ οτι τους εφευκεν,που δεν εφευκεν
!!! επαιζαμεν τζαι εμεις

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
-
Σημερα εν επεια λογω υποχρεωσεων...
μολις ειρτα σπιτι πριν κανενα 20λεπτο καιεφκεικα εξω στη βεραντα,ακουω τσιπ τσιπ...λαλω εν παμε καλα εχω προβλημα και αρκεφκω και θορω τον ουρανο γυρω μου σαν τον παλαβο,τσακ,να σου τες καπελιαζουν με και συνεχιζουν την πορεια τους...5 πουλακια...
οποιος θελει νοικιαζω ποστο πανω στην ταρατσα μεσα στην Σκαλα!!!
μολις ειρτα σπιτι πριν κανενα 20λεπτο καιεφκεικα εξω στη βεραντα,ακουω τσιπ τσιπ...λαλω εν παμε καλα εχω προβλημα και αρκεφκω και θορω τον ουρανο γυρω μου σαν τον παλαβο,τσακ,να σου τες καπελιαζουν με και συνεχιζουν την πορεια τους...5 πουλακια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mikros την 12 Ιαν 2014, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Ειμαι μέσα
Δωσε διευδυνση, αριθμό τζε εκλείσαμε

-
Περιοχη Δροσιας,περεταιρω πληροφωριες σε π.μ ...LEFKIOS έγραψε:Ειμαι μέσαΔωσε διευδυνση, αριθμό τζε εκλείσαμε
![]()
![]()
![]()
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- christy2000
- Full Member
Εαν στη ταρατσα θα γυριζει τζε η σουβλα,η ζυβανια εν παγωμενη,κλεισμου θεση τζ'εμεναmikros έγραψε:Σημερα εν επεια λογω υποχρεωσεων...

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
-
- Full Member
Βαλω το αρνουι, εχω τσε κατι αμολοϊτα, ειμαι μέσα

-
Βαλλω φουκκου και καρβουνα...Δηλωστε συμμετοχες...
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Ηβραμε καλο ποσκολιο φαινεται...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Παλε καλα που σου αφησα να ρεξουν και λιγες που το ποστο σου να ποσκολιστεις. Σημερα πηρες 7 απο τα 10.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.