LAGOS έγραψε:Σπύρο σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου με τα φυσίγγια..
Κυριακή αν θέλει ο Θεός και κρατήσει τες εννα γίνουν πραγματικές μάχες.. Πολλά τα πουλιά σήμερα και από ότι φένετε θα βάλει και αύριο..
Να σαι καλά, ότι άλλο χρειαστείς στη διάθεσή σου και εσένα και προς τα άλλα παιδιά. Ελπίζω να εδουλέψαν οι εισηγήσεις μου
Σπύρο έχεις μια δωδεκάδα αμάθηστες απο μένα αν πάεις Τρόοδος την Κυριακή.
Χρύσανθε μου αν φάεις και 20-30 ευρώ πετρέλαιο εν και χάθηκε ο κόσμος ρε φίλε. Απο ότι είδα σήμερα το πρωί αξίζει τον κόπο.. Σχιλιάες τα πουλιά.. Μακάρι να μεν ταράξουν όμως με τούντο ηλιούι που εννα κάμει σήμερα και αύριο..
MARIOSE έγραψε:Χρύσανθε μου μεν φοάσε, μόλις γράψει ο Σπύρος ότι εν να πάει Λάρνακα μερκές θα πετάσουν ούλλες ποδά κοντά μας.
Αστειεύκουμαι Σπύρο μου!
LAGOS έγραψε:Σπύρο έχεις μια δωδεκάδα αμάθηστες απο μένα αν πάεις Τρόοδος την Κυριακή.
Χρύσανθε μου αν φάεις και 20-30 ευρώ πετρέλαιο εν και χάθηκε ο κόσμος ρε φίλε. Απο ότι είδα σήμερα το πρωί αξίζει τον κόπο.. Σχιλιάες τα πουλιά.. Μακάρι να μεν ταράξουν όμως με τούντο ηλιούι που εννα κάμει σήμερα και αύριο..
Mε το Σέργιο εξεκινήσαμε τα σχέδια μας για την Κυριακή, αν είναι να σας πώ που θα πάμε ΝΑ ΜΕΝ πάτε τζιαμέ αλλά στις γύρω γύρω περιοχές αφού τα πουλιά το Σάββατο τη νύκτα γνωρίζοντας ότι θα τους κατεβώ φαραντζίζουνται.
Πάντως όποιος δεν θέλει να παίξει πουλιά την Κυριακή είναι ευπρόσδεκτος να τον πάρουμε μαζί μας.
LAGOS έγραψε:Σπύρο έχεις μια δωδεκάδα αμάθηστες απο μένα αν πάεις Τρόοδος την Κυριακή.
Τουντο χιλιαες αρεσε μου πολλα Ειδετε ας εν και καμια 300 Λεμεσο μερκες ??? οκσα εννα παμε για 4-5 τζικλουες παλε??
Κάτι άρχισε να γίνετε τις τελευταίες 2 βδομάδες. "περκι" μπούσιν ακόμη λίγα πουλια να ευχαριστηθούμε σηπεδκειες. Εγώ προσωπικά τις τελευταίες 2 βδομάδες άρχισα και κάνω περπατιτο κυνήγι και βλέπω αρκετά πουλια.
MONO AU-79 έγραψε:Κάτι άρχισε να γίνετε τις τελευταίες 2 βδομάδες. "περκι" μπούσιν ακόμη λίγα πουλια να ευχαριστηθούμε σηπεδκειες. Εγώ προσωπικά τις τελευταίες 2 βδομάδες άρχισα και κάνω περπατιτο κυνήγι και βλέπω αρκετά πουλια.
Καλη η προσπαθεια φιλε..αλλα την επομενη φορα βαλε λιγο ζουμ στην καμερα(εαν εχει) γιατι φαινονται αμυδρα μονο 2-3 πουλια,οι αλλες ολες βολες ειναι σαν να ριχνεις στο αερα!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
MONO AU-79 έγραψε:Κάτι άρχισε να γίνετε τις τελευταίες 2 βδομάδες. "περκι" μπούσιν ακόμη λίγα πουλια να ευχαριστηθούμε σηπεδκειες. Εγώ προσωπικά τις τελευταίες 2 βδομάδες άρχισα και κάνω περπατιτο κυνήγι και βλέπω αρκετά πουλια.
Καλη η προσπαθεια φιλε..αλλα την επομενη φορα βαλε λιγο ζουμ στην καμερα(εαν εχει) γιατι φαινονται αμυδρα μονο 2-3 πουλια,οι αλλες ολες βολες ειναι σαν να ριχνεις στο αερα!
ιλε η κάμερα δεν έχει zoom. Έκτες έκανα το λάθος και τραβούσα HD αντί full HD νομίζω αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι καθαρa τα πουλια. Τα απογευματινά που είναι full HD είναι πιο καθαρά. Δεν πειράζει την επομενη φορα με την προϋπόθεση ότι θα έχει τζικλες