ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
635marios
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από 635marios »

φιλε στελιο 25 εν καλα να λεμε τεσ περιοχεσ που βλεπουμε τα πουλια οπωσ εγω καμνω διοτι οι τζικλεσ για να κυνηγιθουν πρεπει να εχει κυνηγουσ ιδαλωσ η καρπωση θα ειναι μειωμενη λογω του οτι τα πουλια θα κατσουν δεν θα κρατουν φτερο . Συγκεκριμενεσ περιοχεσ αν φοβασε οτι θα σου πιασουν το ποστο γιατι θα γεμιση κυνηγουσ μην λεεισ πχ, μεταξυ του ταδε χωριου και του ταδε . Ειναι καλο να βοηθουμαστε σαν συναδελφοι μεταξυ μασ .εγω προσωπικα δεν δισταζω να πω που ειδα γιατι ετυχεν πολλεσ φορεσ να παω οχι φετοσ να εχει πολλα πουλια και να τεσ βουρο πουπισω ουλη μερα να χανω πολλα πουλια χαμε λογω και του κακοτοπου ενω αν ειχε πολλουσ οι μερικουσ εστω και να μου επιαναν το ποστο μου παλε θα επαιζα πολλεσ διοτι οι τζικλεσ θα κυνουνταν ενω οτι περασει το πρωι που το ποστο τζινεσ ενει αν το σκεφτεισ εν και χανουμεν και τιποτα Ακουσα οτι πριν λιγεσ μερεσ εβαλεν λιγα πουλια .τα παραπανο πουλια εν περιοχη τησ ορεινησ λεμεσου προσ διερωνα και μετα αλλα αν δεν εχει κυνιγουσ πολλα λια εν να καμουμεν ειδικα αν ειναι κακοτοπιεσ .και περιοχη διποταμα που την σκαρινου και πανω εφανικαν .πριν το φαρμακα εχει ποταμοσιεσ που εχει πουλια
Άβαταρ μέλους
giorgos-zabala
Full Member

Δημοσίευση από giorgos-zabala »

εγω σκεφτουμε να παω για πρωτη φορα φετος ψηλα. σκεφτουμε για κανενα φοινι η ομοδος ενα εχει τπτ αν ξερετε η ενα παω για περιπατο??
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

φιλε μαριε εν λυθροδοντα ο ενας ο τοπος ποθ τα ειδα........αλα για το αλο εν μπορο να πο γιατη τα ποστα εν μετρημενα πανο στο ενα χερι
635marios
Full Member

φιλε στελιο25 ευχαριστο.μια αλλη πληροφορια που εχω ειναι για τα Πυργα πριν το σταυροβουνι εχτεσ και σημερα ειχε καλα πουλια
635marios
Full Member

giorgos-zabala έγραψε:εγω σκεφτουμε να παω για πρωτη φορα φετος ψηλα. σκεφτουμε για κανενα φοινι η ομοδος ενα εχει τπτ αν ξερετε η ενα παω για περιπατο??
ενασ φιλοσ γυριζει τουσ τοπουσ για μανιταρια και μου ειπε οτι Παλιο μυλο και φοινι εχει μαυροπουλουσ θωρει συνεχεια .
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Πάντως εγώ σήμερα πήγα σε διάφορους τόπους - ορεινά ημιορεινά λάρνακας και τπτ. Την παρασκευή ήταν γεμάτα τα αρκάτζια και σήμερα το απόλυτο μηδέν!! Πολλά ενδιαφέρον για τα πυργά - είδες τα εσύ ρε Μάριε μου ή ακουσες?
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

καλησπερα παιδια σημερα ακολουθησα τη συμβουλη του σωτηρη.οταν ειδα οτι δεν ειχε πουλια(φιλουσα)ειπα στο συντροφο μου οτι θα παω πραιτωρι περπατητος και να ερθη μετα με το αυτοκινητο σπιτι.σηκωσα καμια δεκαρια πουλια κρεμμασα 6.οσον αφορα τη συζητηση για τους σπινους ξερω περηπτωση διεθνη σκοπευτη που πλληρωσε 100 λιρες προστιμο για καθε σπινο που κρατουσε συνολο 700 λιρες. :shock:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μπραβο σου ρε φιλουι μου :)
μπορει να περπατισες πολλα να εσικοσες πολλα λιγες αλλα εκρεμασες κατι!
εγω το προι επιασα 7, εχασα και 3ς, και εκαμα και 3-4 καλιτσια που εν εχανουνταν με τιποτε γαμοτω!!!
και το απογευμα επιασα αλλο 3ς εχασα αλλο 1 και επιασα και 1 μπεκατσονι, καλα τα επια αλλα εν εχει τιποτε ρε γαμοτω τοσο περπατιμα εκαρτερουν να πιαω ασεν 20
aggelos ANO G10
Full Member

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

[quote="sotiris!129"]pedia egw paw mono arkastia afou na karterw na erton en 8a ertoun poute eperpatousa 2 2misi wres esikosa 3 tsikles ke 1 mauropoulo......... ekri4e o gerimos molis egirisa na fiw akousaton pou esikostike je klei kini ti wra pou sikonete molis ke eprolava tin protin sipe8kia extipiasa ton 8anasima..... tin veuteri sipe8kia evale mou tin arkolia prosta esiratoutin ke kini xoroton pou epiene pou epiene aman ke e3omakrise pola lalo en teliomenos kiame pou ena kasti en 8a 3anasikosti.....telika irtamen ke simera PAPAGALI :( :( :( :( :( :(
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

η μοναδικη εξορμηση φετος που δεν ηταν νεκρα. 20 πουλια (15 τζηκλεσ και 5 μαυροπολοι) και ακομα 10 πουλια τουλαχιστον θα επρεπε να ηταν στην βουρκα.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”