ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
παιδια χτες εδοκιμασα τις ιλιονα 32γρ ταππα συστηνω τες ανεπιφυλακτα..και πρωι αλλα κ για μετα σαν πρωτη σιεπεθκια τα αποτελεσματα ηταν εκπληκτικα και μακρινες βολες που δεν το περιμενεις!!!χτες ειδαμε και τρυωνες περιοχη κοιλανι ειδετε και σε αλλες περιοχες?
φιλε μου πριν 2-3 χρονια στις ζικλες, επαιζα ολι την συρα ιλιονα εγωραζα τες με τις κασσιες αρεσκαν μου πολλα και το προι και το απογευμα ομως περσι δεν ξερω γιατι μετα τις 10 που εφκενεν ο ηλιος για τα καλα..επαιζα τες ζικλες που το χιλιομετρο επεφταν αλλααααα εκοφκουνδαν του βουρου ηταν ολοζοντανες αν τες εβαλες μεσα σε κλουβι ηταν να ζησουν τοσο ζοντανες εκαμα και 10 λεπτα τροχαδι για να τες πιαο ζε ειπα κανι ελεος αναγκαστικα επαρετισα να τις πιανο
φετος ομως εν τις εδοκιμασα ακομα επιδη δεν παω στις ζικλες ακομα αλλα αφου το λες εν να πιαω κανενα πακετο να δω αν τις εσασαν!
φετος ομως εν τις εδοκιμασα ακομα επιδη δεν παω στις ζικλες ακομα αλλα αφου το λες εν να πιαω κανενα πακετο να δω αν τις εσασαν!
φιλε οτι επαιξα ηταν σεκκο κ μαλιστα χωρις αιμα πανω του..μιλουμε εμεινα εν επεριμενα ετσι πραμα..εφκαλε και κατι νεες ειπαν μου πως εν το ιδιο περιπου φουσιεκκι αλλα εν τες δοκιμασα..που ειπες πως επιανες τες με τισ κασιες αλλα μετα σταματησες να σου θυμησω πως πολλες φορες τυχαινει μια παρτιδα να μεν φκει καλη..εν σημαινει χαλασε το φουσιεκκι..ο αρφος μου παιζει συνεχεια τις tordo victory 32 γρ κ εχτες ηταν ασιερο..εδοκιμασε λιες ιλιονα που του εδωσα και λαλει μου ρε μα εν κανονι που κρατας δωσμου λιες χαρτουτσιες που τουτες που παιζεις..αμαν επαιξε λαλει μου ρε κρατω και γω κανονι τωρα!!!θελω να σου πω πωσ ισωσ ετυχε και ειμαι σιουρος πωσ κανενας αμαν εβρει την χαρτουτσια του εν θα την αλλαξει εστω και αν μια παρτιδα εν εφκικε καλη..εν μαζικη παραγωγη ρε φιλε εχει και παρτιδεσ σκαρτες..
- marinos.a
- Site Admin
Έχεις δίκαιο αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε!axerkwtis έγραψε:εν μαζικη παραγωγη ρε φιλε εχει και παρτιδεσ σκαρτες..
Si vis pacem, para bellum
- APOLLON_1
axerkwtis έγραψε:παιδια χτες εδοκιμασα τις ιλιονα 32γρ ταππα συστηνω τες ανεπιφυλακτα..και πρωι αλλα κ για μετα σαν πρωτη σιεπεθκια τα αποτελεσματα ηταν εκπληκτικα και μακρινες βολες που δεν το περιμενεις!!!χτες ειδαμε και τρυωνες περιοχη κοιλανι ειδετε και σε αλλες περιοχες?
λιες ις το τροοδος αλλα ακομα λια πραματα πρεπει να βρεξι λιο
EPANIEL POWER
λιο? χαχαχα πρεπει να βρεχει 4-5 μερες χωρις να σταματιμο οχι λιο!!!
- APOLLON_1
ΟΝΕΙΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙsotiris!129 έγραψε:λιο? χαχαχα πρεπει να βρεχει 4-5 μερες χωρις να σταματιμο οχι λιο!!!

EPANIEL POWER
-
- Full Member
επεζατε περσι ρε φιλε τζιαι εννα τες παιζω τζιαι φετος,,,το πρωι που τις επαιζα τζιαι μετα ιλιονα σκητ 32γρ 9αραaxerkwtis έγραψε:παιδια χτες εδοκιμασα τις ιλιονα 32γρ ταππα συστηνω τες ανεπιφυλακτα..και πρωι αλλα κ για μετα σαν πρωτη σιεπεθκια τα αποτελεσματα ηταν εκπληκτικα και μακρινες βολες που δεν το περιμενεις!!!χτες ειδαμε και τρυωνες περιοχη κοιλανι ειδετε και σε αλλες περιοχες?
-
- Full Member
Εμείς πήγαμε 4 άτομα στο τρόδος και πιάσαμε 1 μαυρότσικλα ολοι μαζι.axerkwtis έγραψε:παιδια χτες εδοκιμασα τις ιλιονα 32γρ ταππα συστηνω τες ανεπιφυλακτα..και πρωι αλλα κ για μετα σαν πρωτη σιεπεθκια τα αποτελεσματα ηταν εκπληκτικα και μακρινες βολες που δεν το περιμενεις!!!χτες ειδαμε και τρυωνες περιοχη κοιλανι ειδετε και σε αλλες περιοχες?
Είδαμε μονο την μαυρότσικλα και ενα αλάην τρυγόνες, καμιά εικοσαριά.
Νομίζω οτι η φετινή δεν θα ειναι και η καλύτερη μας χρονιά.
- Phinix
Κοπελλια, εφανικε τιποτε;
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν