ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
-
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
Ε ΠΑΙΘΚΙΑ ΕΧΤΕΣ ΕΠΑΙΞΑ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΠΙΦΑΝΗ . ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΒΟΛΟΥΘΚΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΚΑΝΟ ΤΖΙΑΙ ΗΡΘΕΝ ΤΖΙΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΖΙΑΙ ΕΠΑΙΞΑ ΤΗΝ . ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΝΑ MIROKU 9000 ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ, ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
-
- Full Member
re paidia exthes metaksi arakapa kai dieronas para polla poulia. 3 opla ekremmasame 37 tzikles oi opies oi 11 itan kokkinotsikles. en peritto na sas po oti exthes idika ekallikosame tzai exasame kamia triantaria. para polla poulia alla en eixe kinigous na tis kinisoun
-
- Full Member
αλοπωσ την κυριακη εν α βρασουμε τουσ σιηπετουσ γιατι και εγω ακουσα που καπιουσ οτι επαιξαν πολλεσ την τεταρτη 14 περιοχη φαρμακα 22 αρακαπα ατε ναδουμε να φκαλουμεν τη ζημια και το αγχοσ που επαιρασαμεν.
-
- Full Member
ηντα που τουσ εσειρνετε και εχασατε καμια τριανταρια ? εν καιροσ να χανετε τοσα πουλια για ονομα του θεου πεμασ ηντα τσιοκ επαιζεσ και ηντα νουμερο σκαι γραμμαρια εν ενδιαφερι να δουμε ηντα που ηταν το λαθοσARXIKINISOS έγραψε:re paidia exthes metaksi arakapa kai dieronas para polla poulia. 3 opla ekremmasame 37 tzikles oi opies oi 11 itan kokkinotsikles. en peritto na sas po oti exthes idika ekallikosame tzai exasame kamia triantaria. para polla poulia alla en eixe kinigous na tis kinisoun
φιλε κωστα πρεπει να πω πως ειναι αληθεια ειμαι ΛΙΓΟ τυχερος στο θεμα κυνηγι αλλα ως ζιαμε λιγο
δεν παιζω 50 ζικλες την εξορμιση και οι αλλοι τιποτε! 5-10 πουλια που παιζω τωρα δεν ειναι τιποτε σε σχεση με αλλες χρονιες, ζε μεν φανταστει κανενας σας πως "α για να παιξει τουτος 10 σημενει ειδεν 100 ασεν και που μακρια που τες οπιες επαιξε 10 εκαλικοσε και 5 εχασε και 5 ειχε αλλο 5-6 εφκεριες που επρεπε να παιξει και εδιστασε η' αργισε να επομισει!" καμια σχεση μα καμια σχεση μπορει να σικοσω 20 πουλια ολη μερα και να παιξω 10 ατε να χασω 2 στους συνκεκριμενους τοπους που παω τωρα εν ακρεο φενομενω επιδη εν καθαροτοπη τελια και απλος οπως ειπα και σε αλλο ποστ τον τελευτεω κερο παω σε συνκεκριμενη περιοχη οπου ειναι ενας ξεροποταμος 1-2μετρα βαθος δεξια αριστερα του οργομενο η και με ελιες τοπους τοπους,λιγα καλαμια λιγες μεσφιλιες και παλουρες και λογο του οτι κυνηγο σχεδον παντα περπτατιτος χρονια τωρα εχει δεν εχει ζικλες εκινη τη σεζον ξερω ακριβως που κατα 99/100 θα συκοστη η ζικλα στο συνκεκριμενο ποταμο, σπανια μου προσικονουντε τα πουλια επιδη εμαθα απο που θα εχω περισοτερες πηθανοτητες να κοντεπσω σε εκινο το σημιο, αρα ζε 1 ζικλα να καθεται ζιαμε εγω θα παιξω στο χαμο του κοσμου 2 χαρτουτσιες σκεφτου οτι σε εκεινο τον ποταμο εχει τουλαχιστο 10 συμια που σχεδον παντα συκονω ασεν 1 , ζε 2-3 πουλια που συκονω που τοπους που δεν τα περιμενω αρα βλεπω 12-15 ζικλες. αν παλε δεν παιξω παραπανω που 5 ξαναφακω γιρο τον ιδιο ποταμο αλλες 2 ωρες δηλαδη για να παιξω, και δεν παω σπιτι απο της 9 να πεσω η να κατσω στα λουκανικα
δεν παιζω 50 ζικλες την εξορμιση και οι αλλοι τιποτε! 5-10 πουλια που παιζω τωρα δεν ειναι τιποτε σε σχεση με αλλες χρονιες, ζε μεν φανταστει κανενας σας πως "α για να παιξει τουτος 10 σημενει ειδεν 100 ασεν και που μακρια που τες οπιες επαιξε 10 εκαλικοσε και 5 εχασε και 5 ειχε αλλο 5-6 εφκεριες που επρεπε να παιξει και εδιστασε η' αργισε να επομισει!" καμια σχεση μα καμια σχεση μπορει να σικοσω 20 πουλια ολη μερα και να παιξω 10 ατε να χασω 2 στους συνκεκριμενους τοπους που παω τωρα εν ακρεο φενομενω επιδη εν καθαροτοπη τελια και απλος οπως ειπα και σε αλλο ποστ τον τελευτεω κερο παω σε συνκεκριμενη περιοχη οπου ειναι ενας ξεροποταμος 1-2μετρα βαθος δεξια αριστερα του οργομενο η και με ελιες τοπους τοπους,λιγα καλαμια λιγες μεσφιλιες και παλουρες και λογο του οτι κυνηγο σχεδον παντα περπτατιτος χρονια τωρα εχει δεν εχει ζικλες εκινη τη σεζον ξερω ακριβως που κατα 99/100 θα συκοστη η ζικλα στο συνκεκριμενο ποταμο, σπανια μου προσικονουντε τα πουλια επιδη εμαθα απο που θα εχω περισοτερες πηθανοτητες να κοντεπσω σε εκινο το σημιο, αρα ζε 1 ζικλα να καθεται ζιαμε εγω θα παιξω στο χαμο του κοσμου 2 χαρτουτσιες σκεφτου οτι σε εκεινο τον ποταμο εχει τουλαχιστο 10 συμια που σχεδον παντα συκονω ασεν 1 , ζε 2-3 πουλια που συκονω που τοπους που δεν τα περιμενω αρα βλεπω 12-15 ζικλες. αν παλε δεν παιξω παραπανω που 5 ξαναφακω γιρο τον ιδιο ποταμο αλλες 2 ωρες δηλαδη για να παιξω, και δεν παω σπιτι απο της 9 να πεσω η να κατσω στα λουκανικα

-
- Full Member
[quote="ARXIKINISOS"]pedia kalimera....file ARXIKINISOS persi sta anamesa xoria arakapa dierona emis to leme dasos ekina ta vouna ta poulia vrimidi miloume opos tes fasses sto e3oteriko den i3eres pian na pirovolisis ala to kako ine olo plevres pikna ke te xanis poli efkola
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε γράφε Ελληνικάaggelos ANO G10 έγραψε:ARXIKINISOS έγραψε:pedia kalimera....file ARXIKINISOS persi sta anamesa xoria arakapa dierona emis to leme dasos ekina ta vouna ta poulia vrimidi miloume opos tes fasses sto e3oteriko den i3eres pian na pirovolisis ala to kako ine olo plevres pikna ke te xanis poli efkola

Προσέχουμε...για να έχουμε
- Phinix
Καλημέρα κοπέλια
Εμείς 4 άτομα την Τετάρτη από το χάραμα μέχρι το σούρουπο, 1 τσίκλα και καμία 30ρκα σπίνους.
Απογοητεύτηκα πάρα πάρα πολλά, το μόνο θετικό της μέρας ήταν η ταβέρνα και η παρέα.
Γυρίσαμε ΟΛΗ σχεδόν τι Βαβατσινια και κάτω μέχρι τα Λευκαρα αλλά ΤΙΠΟΤΕ.
Ι πρώτη και τελευταία τσίκλα που είδα ήταν η ώρα 630 το πρωί!!!!!!
Εμείς 4 άτομα την Τετάρτη από το χάραμα μέχρι το σούρουπο, 1 τσίκλα και καμία 30ρκα σπίνους.

Απογοητεύτηκα πάρα πάρα πολλά, το μόνο θετικό της μέρας ήταν η ταβέρνα και η παρέα.

Γυρίσαμε ΟΛΗ σχεδόν τι Βαβατσινια και κάτω μέχρι τα Λευκαρα αλλά ΤΙΠΟΤΕ.

Ι πρώτη και τελευταία τσίκλα που είδα ήταν η ώρα 630 το πρωί!!!!!!
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- LAGOS
- Full Member
Καλημέρα παίδες,
Λοιπόν, όσοι εν αγοράσετε χαρτούτσιες ακόμα πιένετε σήμερα το απόγευμα αμπα και λείψουν μεχρι αύριο. (όσοι έχετε κυνηγετικά είδη θέλω προμήθεια
)
Τελικά ακούστηκαν ενθαρυντικά νεα για ολες τις επαρχίες. Ελπίζω να τες έβρουμε την Κυριακή να απολαύσουμε επιτέλους κυνήγι τζήκλας.
Λοιπόν, όσοι εν αγοράσετε χαρτούτσιες ακόμα πιένετε σήμερα το απόγευμα αμπα και λείψουν μεχρι αύριο. (όσοι έχετε κυνηγετικά είδη θέλω προμήθεια

Τελικά ακούστηκαν ενθαρυντικά νεα για ολες τις επαρχίες. Ελπίζω να τες έβρουμε την Κυριακή να απολαύσουμε επιτέλους κυνήγι τζήκλας.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
- Full Member
φιλε phinix και οι υπολοιποι που κτυπατε σπίνους υπόψη σας οτι απαγορευονται και το προστιμο είναι πολύ μεγάλο. επίσησς η υπηρεσία θήρας άρχισε εξορμήσεις αποκλειστικά για αυτούσ που κτυπούν μικρα πουλιά. και μην μου πείτε δεν έχει τίποτα και για αυτό. το μικροτερο πουλί που επιτρέπεται είναι η τραχήλα.