Costas_ έγραψε:Πάντως σε αρκετές περιοχές έχουν εμφανιστεί λίγα πουλιά. Μακάρι να τα κρατήσει και μακάρι να τα εβρουμε!!
pedia gia sas ime neos stin parea sas....ime apo lemeso katakrivia apo germasogia kinigaw sta giro xoria finikaria akrounta ma8ikoloni fasoula apsiou para ma para poli asxima ta pragmata me tes tzikles 1 2 poulia ke poles fores ke tipota
Φίλε Aggele καλοσόρισες στην παρέα μας. όντως η κατάσταση φέτος είναι απίστευτη! Όλοι μας έχουμε 1-2 τόπους όπου στον χαμό του κόσμου μας παρουσιάζονται 4-5 ευκαιρίες και φέτος ακόμα και εκεί τα πράγματα ήταν χάλια. Μην νομίζεις ότι μόνο σε εσένα έτυχε σε εξόρμηση να μην ρίξεις ντουφεκιά. Φένεται ο μόνος "τυχερός" είναι ο φίλος Σωτήρης και χαλάλι του παιδιού!! Πράγματι όμως τις τελευταίες μέρες σε αρκετές περιοχές έχουν κάνει την εμφάνιση τους ΄λίγα πουλιά τα οποία μας έχουν επιτρέψει να ελπίζουμε έστω και τώρα στο τέλος για μερικές ενδιαφέρον εξορμήσεις.
Θα μου πείτε γιατί δεν αναφέρω περιοχές αφου επιμένω - ο λόγος είναι διότι εαν δεν έχω σίγουρες πληροφορίες δεν θέλω να πάρω κάποιο στον λαιμό μου, ούτε πρόκειται να βάλω κανένα σε άσκοπα έξοδα αγοράς φυσιγγίων!!! Μόλις παρουσιαστεί κάτι σίγουρο αμέσως θα σας πώ.
[quote="Costas_"]file costa os tora pou 3ekinise to kinigi tis tziklas xtipisa 8 poulia ke afta me to zori mono arkastia pao afou na pao na sta8o se ena topo pou 3ero ke an erti 1 tzikla ke pe3otin ke pesi ke an tin evro ke an ke an ke an......ala re pedia den mporo na katalavo giati toso xalia auti i xronia afto ine pou spazo tin kele mou ke den katalaveno ........tin kiriaki epe3a mian sipe8kia tosa arkastia to so perpatima epe3a mian tzikla ke den tin ivra .........
Ρε παιθκια την κυριακη επαιξα 9 τζιηκλες και βρηκα τες 6 μεταξει τους και κοκκινουες ολες στο σταμα το πρωι , αυτο με εκανε να παω και εχτες στον ιδιο τοπο με σκοπο οτι θα ηταν καλυτερα αφου ειπαν να φανουν !!
Εφαα την σιονια -5 και δεν επεταν φτερο του θεου ,μεσα σε 3 μερες εχαθυκαν ,.
stelios25 έγραψε:παιδια επια και εγω επαρχια λευκωσιας εκτες το απογευμα επεξα 6 ειδα ποθλια ομως πολα .....
στελιο τα πουλια που ειδες ηταν στα ορεινα ή χαμηλα στη λευκωσια? απλα για να μπορεσουμε να αποκριπτογραφισουμε λιγο τις κινησεις των πουλιων και να ξερουμε που να τα ψαξουμε
φιλε κυπρο τα πουλια που ειδα ειναι χαμηλα....επια η ωρα 4 για να καταλαβης που εσχολασα ος τες 5.30 ερεξαν πουπανο μου μαζεμενα μια φορα 5 τζικλες και μετα αλες....ενεχασα εξορμηση ηλικρινα τοσα πουλια ουτε ξαναειδα ουτε ξαναεπεξα