ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
- BerettaCY
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
φιλε γραφε.. εχτες επεια αγιο Μαμα,Τροοδος,Περα Πεδι,Ομοδος,Παχνα,Αγιο Θωμα , Αλεκτορα .. ειδα 3 πουλια...
-
- Full Member
Ρε παιδια μα τοσο πολλα ασχημη η κατάση , παντως ,αποτι διαβαζω σε Ελληνικες σελιδες Κυνηγιου , παντως στην Ελλαδα , πρεπει να αρκεψαν τα επιστοφκια , γιατι αρκεψαν τζε πεζουν πουλια , περκιμο γιενι κανενα θαυμα τζε εμφανιστουν τζε λια πουλουθκια κυπρο να προσκολιστουμαι τωρα που εν να ερτουμαι.Αλλα οποτι ακουο δεν εχει για δηγμα τζικλες Κυπρο , ημαστεν πολλα μεγαλι αμαρτολοι για να υποφερουμαι τοσο!!

εγω παλε ειδα λια πουλια ζε 2 τοπους επια1ν το προι ζε αλαξα τοπο κατα τες 9 επειδη ζιαμε εν επολοκινουνταν ζε επια στο 2ο τοπο ξανα το απογευμα, ενταξει οχι οπως αλλες χρονιες αλλα ειδα ζε επειασα θεμας τωρα τοσους τοπους που επιες ρε φιλε 3 πουλια σανα ζε εν λιο δυσκολω να το πιστεψω! ζε στην δευτερη περιοχη που πηγα ειδα στο φορουμ πολους που εγραπσαν πως πηγαν και δεν επιασαν τιποτα και εγω πηγα 5 φορες φετως η χηροτερη ηταν 6 ζικλες τες αλλες απο 10-14 πουλια. 

-
- Full Member
αν οι συνθηκεσ τον οκτωβριο Νοεβριο Δεκεβριο ειναι τετοιεσ που κανουν τα πουλια να αποδημουν προσ νοτο ποσον μαλλον τωρα που βορεια ειναι τα παντα παγωμενα ,οι τσικλεσ να θελουν να πανε πισω οπου επικρατουν συνθηκεσ τετοιεσ που για αυτεσ τεσ συνθηκεσ εχουν αποδημισει Ειναι σαν να θελουν να αυτοκτονισουσ .στματατε να λετε επιστροφια απο τωρα γιατι τα επιστροφια τησ τζικλασ αρχιζουν γιρω στισ 20 -25 του Μαρτη οπου και αρχιζει ο χειμωνασ να υποχωρει. οι τζικλεσ που εφανιζουντε μετα το πρωτο δεκαημερο του φεβραρι ανοικουν στισ οριζοντιεσ αποδιμειεσ που κανουν για εξευρεσει τροφησ και για ναμην χρεισιμοποιησουν τα ειδεια δρομολογια που εχρισυμοποιησαν οταν ειχαν ερτη. Ετσι εξυγιτε το φενομενο τζικλα με δακτηλιδι απο Σουιδια να φονευετε στην κυπρο .εμεισ δεν πιανουμε πουλια απο σκανδιναβια αλλααπο Καυκασο Ουκρανια Γεωργια ΑΡΜΕΝΙΑ.
-
- Full Member
αν οι συνθηκεσ τον οκτωβριο Νοεβριο Δεκεβριο ειναι τετοιεσ που κανουν τα πουλια να αποδημουν προσ νοτο ποσον μαλλον τωρα που βορεια ειναι τα παντα παγωμενα ,οι τσικλεσ να θελουν να πανε πισω οπου επικρατουν συνθηκεσ τετοιεσ που για αυτεσ τεσ συνθηκεσ εχουν αποδημισει Ειναι σαν να θελουν να αυτοκτονισουσ .στματατε να λετε επιστροφια απο τωρα γιατι τα επιστροφια τησ τζικλασ αρχιζουν γιρω στισ 20 -25 του Μαρτη οπου και αρχιζει ο χειμωνασ να υποχωρει. οι τζικλεσ που εφανιζουντε μετα το πρωτο δεκαημερο του φεβραρι ανοικουν στισ οριζοντιεσ αποδιμειεσ που κανουν για εξευρεσει τροφησ και για ναμην χρεισιμοποιησουν τα ειδεια δρομολογια που εχρισυμοποιησαν οταν ειχαν ερτη. Ετσι εξυγιτε το φενομενο τζικλα με δακτηλιδι απο Σουιδια να φονευετε στην κυπρο .εμεισ δεν πιανουμε πουλια απο σκανδιναβια αλλααπο Καυκασο Ουκρανια Γεωργια ΑΡΜΕΝΙΑ.
- BerettaCY
- Full Member
file sotiri129. leis na epexa kamian 50 rka ke na sas leo psemata gia na men me mathkiasete? re file gia onoma tou theou. vlepo na grafete kati trella noumera ke dierotoume ilikrina anen se alli xora pou zo ego... eto epian ta kopelia ekdromi tin kiriaki sto troodos. rota na dume an idan parapano pu 1
φιλε μου δεν λεω πως λετε ψεματα για το ονομα του Θεου
απλα πηγαμε αναγνοριση το σαββατο 40 λεπτα πριν το τροοδος γιατι θα πιγεναμε εκει κυνηγι δεν θα πω περιοχη, και μονο απο τον χοματοδρομο ειδαμε καμια 20 πουλια να πετασουντε ποζι ποδα η ωρα 10-11 σκεφτου, και κατι ετυχε και δεν μπορεσε η παρεα τελευτεα στιγμη να παμε κυνηγι και πιγα επαρχια λευκοσιας για να μην παω τοση αποσταση μονος και το αποτελεσμα το εβαλα στο φορουμ "φωτογραφιες απο κυνηγια 2010-11", και εσυ και πολλοι αλλοι μου λετε οτι αλαξαν 30 τοπους για να δουν 1-5 πουλια, καλα εν στην ερημο που πατε κυνηγι?
Εγω εδω και χρονια σπανια κυνηγω τες ζικλες στο ποστο (δεν προσπαθω να κανω των πασσσσς κυνηγω) απλα να σου δωσω μια συνβουλη και δοκιμασε την αφτι την εξωρμιση και δες αν σου αρεσει, σταθου στο ποστο ως τες 7.30 και μετα πηγενε περπατημα σε ενα ξεροποταμο να δεις ποσα πουλια θα βρεις, σιγα σιγα θα μαθεις που καθουνται τα πουλια, και θα ξερει σε ζινιν την μεσφιλια παντα σικονο 1-2-3 ζικλες ζε να πιενεις σιγα σιγα ζε να παιζεις 1-2 πουλια! μα 4ς τοπους να εβρεις ετσι μες τον ιδιο ποταμο εν να πιασεις το λιγοτερο 4-6 πουλια, στο στραφι εν να ξαναδεις οτι που τα ιδια σιμια εν να ξανασικοσεις αλλο λια πουλια ασχετο αν πριν 1 ωρα ειχες περασει απο εκει! ε μα αν ενα περιπατο που να καμεις σε ενα τοπο πιασεις 6-9 πουλια η ακομα και παραπανω σκεφτου να εχεις 2-3 ξεροποταμους που πας μονο εσυ οπως καμω και εγω!αφου πας που πας 3-4 τοπους για να εβρεις πουλια και δεν βρισκεις πηγενε στους μισους τοπους και περπατα τους, μες τες λαξιες μες τες παλουρες ζε τους ποταμους εχει πουλια που δεν φενοντε! εντελος φιλικα μην με παρεξιγισεις, δοκιμαστο και περιμενω νεα σου!

Εγω εδω και χρονια σπανια κυνηγω τες ζικλες στο ποστο (δεν προσπαθω να κανω των πασσσσς κυνηγω) απλα να σου δωσω μια συνβουλη και δοκιμασε την αφτι την εξωρμιση και δες αν σου αρεσει, σταθου στο ποστο ως τες 7.30 και μετα πηγενε περπατημα σε ενα ξεροποταμο να δεις ποσα πουλια θα βρεις, σιγα σιγα θα μαθεις που καθουνται τα πουλια, και θα ξερει σε ζινιν την μεσφιλια παντα σικονο 1-2-3 ζικλες ζε να πιενεις σιγα σιγα ζε να παιζεις 1-2 πουλια! μα 4ς τοπους να εβρεις ετσι μες τον ιδιο ποταμο εν να πιασεις το λιγοτερο 4-6 πουλια, στο στραφι εν να ξαναδεις οτι που τα ιδια σιμια εν να ξανασικοσεις αλλο λια πουλια ασχετο αν πριν 1 ωρα ειχες περασει απο εκει! ε μα αν ενα περιπατο που να καμεις σε ενα τοπο πιασεις 6-9 πουλια η ακομα και παραπανω σκεφτου να εχεις 2-3 ξεροποταμους που πας μονο εσυ οπως καμω και εγω!αφου πας που πας 3-4 τοπους για να εβρεις πουλια και δεν βρισκεις πηγενε στους μισους τοπους και περπατα τους, μες τες λαξιες μες τες παλουρες ζε τους ποταμους εχει πουλια που δεν φενοντε! εντελος φιλικα μην με παρεξιγισεις, δοκιμαστο και περιμενω νεα σου!
-
- Full Member
και εγω διαιρωτουμε φιλε Bereta cy αν ζω σε αλλη χωρα και οχι στην κυπρο .εγω τεσ τζικλεσ που λαλουν ορισμενοι οτι παιζουν δεν τεσ βλεπω ουλη μερα που γυριζω. επαιρπατισα ποταμοσιεσ ελιεσ συκονω καμια μεσα μεσα τιπιτα παραπανω εποια Ακαμα εν εσυρα σιηπεδια εποια κατυδατα παλε τιποτα εποια βυζακια νικηταρι κουτραφα καμια τσι δα εν εχασα εξορμυση ωσ τωρα εν εσιη τοπο πον εποια Χοιροκιτια αγιο θεοδωρο ζυγι παρεκλισια σχεδον τιποτα αν δεισ καμια φιλουσ που ρωτο τιποτα ,που τεσ παιζουν δεν εχω ιδεα
ε φιλοι μου καλο ναμπουν να σας καμω? θελεται πετε με λαφαζη η' εμενα η' οποιο αλλο παει ζε παιζει ασεν 5-6 πουλια αλλα εν μπορω να σας βοηθεισω παραπανω!(γιαυτο βαζουμε καμια φωτογραφια μεσα στο φορουμ για να πιστεβουν καπιοι που δεν θα πιστεβαν αν δεν τις εβλεπαν)
ζεγω φετος εχει μερες που παιζω πιο λιγες που 6 ολι μερα που αλλες χρονιες εν ειχεν περιπτοση να πεσω κατο που 12, ζε εγω εχει ποστα και τοπους που επαιζα περσι ζικλες ζε φετος εν λια τα πουλια και δεν παω εκει,αλλα παπαγαλος ποτε εν ηρτα σπιτι!
συγνωμη παιδια μακαρι να μπορουσα να βοηθησω παραπανω!
ζεγω φετος εχει μερες που παιζω πιο λιγες που 6 ολι μερα που αλλες χρονιες εν ειχεν περιπτοση να πεσω κατο που 12, ζε εγω εχει ποστα και τοπους που επαιζα περσι ζικλες ζε φετος εν λια τα πουλια και δεν παω εκει,αλλα παπαγαλος ποτε εν ηρτα σπιτι!
συγνωμη παιδια μακαρι να μπορουσα να βοηθησω παραπανω!
- BerettaCY
- Full Member
nase kala file sotiris!129 den exi provlima. epia simera pale afu suxulioume o mlks kamia ora prin na pao dulia. epia sthn agia paraskevi sinkekrimena i ora 6 imun sto posto mu me programa na fio kata tes 8... e i ora 7:20 imun spiti. a esira mia shipethkia pas se ena spino... tonizo to spinos giati opos pame o spinos enna gini opos to xaviari !!