ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από stelios25 »

φιλε μαριε το παιζο τζιταστρο βασικα και εχο καλα αποτελεσματα και πρωι που εν κοντα τα πουλια.....θα δοκιμασο και το 10 νουμερο μηπως εχο καλυτερα μακρινα αποτελεσατα.εσει τη χαρτουτσια πεζεισς και με τη τσιοκ?
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

σημερα ειχα την καλυτερη κυνηγετικη μου εξορμηση..καλυτερη δεν σημαινει απολυτα πως εφορτοθηκες πουλια..σημαινει ολα οσα αφορουν το θεμα κυνηγι και η σημερινη μερα ειχε τα παντα..το μονο που ελειπε ηταν κυνηγους για να ταρασσουν τα πουλια :)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

axerkwtis έγραψε:σημερα ειχα την καλυτερη κυνηγετικη μου εξορμηση..καλυτερη δεν σημαινει απολυτα πως εφορτοθηκες πουλια..σημαινει ολα οσα αφορουν το θεμα κυνηγι και η σημερινη μερα ειχε τα παντα..το μονο που ελειπε ηταν κυνηγους για να ταρασσουν τα πουλια :)
δηλαδη ειδες αρκετα πουλια παρα αλλες φορες πεμας κατι παραπανω και εμας που ειμαστε δουλεια!
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
axerkwtis

ναι φιλε πανικο..αρκετα πουλια αν ειχε κυνηγους θα επιανα πιο πολλα αλλα ατε..εχαρικα παλε που τις εβλεπα να πετουν γυρω..δουλευκετε και η τυχη σας δουλευκει :) που τις μαδισα ηταν ουλλες παστες..που την μια εν μου αρεσε αλλα που την αλλη το μηνυμα εν ευχαριστο
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

axerkwtis έγραψε:ναι φιλε πανικο..αρκετα πουλια αν ειχε κυνηγους θα επιανα πιο πολλα αλλα ατε..εχαρικα παλε που τις εβλεπα να πετουν γυρω..δουλευκετε και η τυχη σας δουλευκει :) που τις μαδισα ηταν ουλλες παστες..που την μια εν μου αρεσε αλλα που την αλλη το μηνυμα εν ευχαριστο

Ατε ρε παίχτη. Αναπτέρωσες μας το ηθικό μας.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

axerkwtis έγραψε:σημερα ειχα την καλυτερη κυνηγετικη μου εξορμηση..καλυτερη δεν σημαινει απολυτα πως εφορτοθηκες πουλια..σημαινει ολα οσα αφορουν το θεμα κυνηγι και η σημερινη μερα ειχε τα παντα..το μονο που ελειπε ηταν κυνηγους για να ταρασσουν τα πουλια :)
ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΤΟΥΣ ΠΙΟΣ ΣΕ ΕΣΤΙΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ;) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΝ ΚΙΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ
EPANIEL POWER
axerkwtis

ειπα να μεν αναφερω τιποτε γιατι εσυ μου ειπες το τοπο και ηταν καθαρα δικο σου θεμα αν θα μαθαιναν και αλλοι..οντως εν αληθεια εν ο πετρος(ΑΠΟΛΛΟΝ1) που μου ειπε το τοπο..πως και δεν με ξιτιμασε που το χαραμα ενας θεος ξερει..ειχε πολλες κοπες με τριωνες στην αρχη το πρωι δεν μπορουσες να παιξεις αφου φυσουσε πολλα δυνατος αερας και χιονιζε..κατα διαστηματα που εσαζε ο τζιαιρος εβλεπεσ τες οπως τις γαληνες να σου φακκουν γυρω..αν δεν εφυσαν ηταν να επιανα παραπανω αλλα και οι 7 εν πολλα καλες μου αν υπολογισεις τον αερα που φυσουσε και πως δεν εκοφκαν οι χαρτουτσιες..εχασα και κατι 'σιουρες' ακομα γελω και απορω πως τισ εχασα..
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Επιτέλους!! Μια ενθαρυντική πληροφορία! Κανένας άλλος που επήε σήμερα?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
axerkwtis

η μαλακια ποια ηταν?ειδα αλλο 3 4 αυτοκινητα αλλα κατα τις 8 εφυαν επειδη εφυσουσε πολλα..ως κεινη την ωρα 1 κρατουσα δεν εκινουνταν..μετα λαλω ατε να φυω κ γω οπως εφεφκα εκαμναν παρελαση ως και μεσ το δρομο ειχε..!!!κατεβηκα εκαμαν μου 3 φορεσ γυρο και ηρταν καποιοι που ηταν καπου αλλου δεν ειχε τιποτε κ μετα ηρταν στην περιοχη και επειδη ακουσαν με που εκαμνα πολεμο ηρταν..λαλω τους εμαχομουν να φυω και ηβρα τες αλλα ειμαι μονος μου κ δεν μπορω πιαστε κανενα ποστο να δουμε τι θα γινει..κατεβαινουν και ξεκινα ο πελλοαερας παλε..μετα που μιση ωρα φεφκουν επιασε και ομιχλη..ανηξε ο καιρος και ξεκινησαν παλε..κεινη την ωρα ρε πετρο εθυμη8ηκα τα λογια σου που εφεφκαν ουλλοι κ μετα ξεκινησε το παναιρι..εν με κοφτει αν δεν επιασα οσες επρεπε ηρτα σπιτι και χαιρομαι με τα οσα ειδα!μακαρι ναν το ιδιο κ την κυριακη που ετσι φαινεται αφου ο καιρος εν να διατηρη8ει νομιζω
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

axerkwtis έγραψε:η μαλακια ποια ηταν?ειδα αλλο 3 4 αυτοκινητα αλλα κατα τις 8 εφυαν επειδη εφυσουσε πολλα..ως κεινη την ωρα 1 κρατουσα δεν εκινουνταν..μετα λαλω ατε να φυω κ γω οπως εφεφκα εκαμναν παρελαση ως και μεσ το δρομο ειχε..!!!κατεβηκα εκαμαν μου 3 φορεσ γυρο και ηρταν καποιοι που ηταν καπου αλλου δεν ειχε τιποτε κ μετα ηρταν στην περιοχη και επειδη ακουσαν με που εκαμνα πολεμο ηρταν..λαλω τους εμαχομουν να φυω και ηβρα τες αλλα ειμαι μονος μου κ δεν μπορω πιαστε κανενα ποστο να δουμε τι θα γινει..κατεβαινουν και ξεκινα ο πελλοαερας παλε..μετα που μιση ωρα φεφκουν επιασε και ομιχλη..ανηξε ο καιρος και ξεκινησαν παλε..κεινη την ωρα ρε πετρο εθυμη8ηκα τα λογια σου που εφεφκαν ουλλοι κ μετα ξεκινησε το παναιρι..εν με κοφτει αν δεν επιασα οσες επρεπε ηρτα σπιτι και χαιρομαι με τα οσα ειδα!μακαρι ναν το ιδιο κ την κυριακη που ετσι φαινεται αφου ο καιρος εν να διατηρη8ει νομιζω
φιλε μιχαλη ι τρυονα δεν εχει ωρα εγω τις κυνιγο απο μικρος οταν δεις κοπαθκια να δεις παναιρι τουτες κομα ενεν τπτ αλλα σου ειπα κατε εμενα ειναι ι καλιτερη περιοχι στη κυπρο. μονο που εισαι εκει και βλεπεις εκεινι τι φιση δεν θελεις τπτ αλλο
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”