ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
Ξερετε τι σκεφτουμε ρε κοπελια θορω κατι φωυογραφιεσ απο ελλαδα που τα πουλια ειναι χωρισ υπερβολη εκατομυρια και εχω και γνωστο μου που πηγε και λεω τι κατασταση εν τουτι με την κυπρο ουτε οι τζικλεσ δεν μασ θελόύν έρκέτέ μόύ νά βάλώ τά κλάμάτά
- spyrosspyrou851
Φίλε η κατάσταση με την τζίκλα είναι τραγική φέτος. Το να πιάνει κάποιος 7-8 πουλιά και να θεωρείται "αριθμός", δείχνει τη κατάσταση για φέτος. Παλιά έρκουμουν σπίτι τζαι που τα πουλιά που είχε για 2 μέρες μέσα στα φκια μου άκουα τσικ τσικ. Επαένναμε με 8-10 πακέτα τζαι δεν είμαστε σίουροι αν θα μας εκανούσαν, φέτος πάμε με τη ζώνη των 55 χαρτούτσιων και αν είμαστε τυχεροί να σύρουμε 15-20 χαρτούτσιες.nike powder έγραψε:Ξερετε τι σκεφτουμε ρε κοπελια θορω κατι φωυογραφιεσ απο ελλαδα που τα πουλια ειναι χωρισ υπερβολη εκατομυρια και εχω και γνωστο μου που πηγε και λεω τι κατασταση εν τουτι με την κυπρο ουτε οι τζικλεσ δεν μασ θελόύν έρκέτέ μόύ νά βάλώ τά κλάμάτά
-
- Full Member
Γίάφτό σόύ λέώ φίλέ ότάν μόύ λέέί ό φίλόσ πόύ πίγέ έλλάδά ότί έπάζάν 70-80 ό κάθένάσ τήν ήμέρά άνέτά μέ πίάνόύν τά κλάμάτσ νά πήγένώ έγώ κάί νά γίρίζώ πόύ πότάμό σέ πότάμό κάί άπό λάκσίά σέ λάκσκά νά πίάσώ τό πόλύ 10 πόύλίά
- spyrosspyrou851
Τσιέκκαρε το πληκτρολόγιο σου τζαι βάζει τόνους σε ούλλα.nike powder έγραψε:Γίάφτό σόύ λέώ φίλέ ότάν μόύ λέέί ό φίλόσ πόύ πίγέ έλλάδά ότί έπάζάν 70-80 ό κάθένάσ τήν ήμέρά άνέτά μέ πίάνόύν τά κλάμάτσ νά πήγένώ έγώ κάί νά γίρίζώ πόύ πότάμό σέ πότάμό κάί άπό λάκσίά σέ λάκσκά νά πίάσώ τό πόλύ 10 πόύλίά

- LAGOS
- Full Member
Σήμερα πήγα σε 3 ´καταστήματα' να αγοράσω φυσίγγια.. Και τα 3 κλειστά. Η ώρα 3 το απόγευμα! Πρέπει να τους γυρεύκουμε να τους δώκουμε τα λευτά μας.. Έλεος ρε κοπέλια..
Μετά πέρασα και απο το πόστο μου να δω τι παίζει.. Μέχρι χτές ήταν νέφος τα πουλιά..Σαν να και ήξερα το.. 9 μετρημένες.. Εν άκαπνοι που εννα την φκάλουμε την Κυριακή..
Μετά πέρασα και απο το πόστο μου να δω τι παίζει.. Μέχρι χτές ήταν νέφος τα πουλιά..Σαν να και ήξερα το.. 9 μετρημένες.. Εν άκαπνοι που εννα την φκάλουμε την Κυριακή..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
- Full Member
Οταν γραφω κανονικα εν βαλω τσιε τωρα εμεινε μου αποθημενοspyrosspyrou851 έγραψε:Τσιέκκαρε το πληκτρολόγιο σου τζαι βάζει τόνους σε ούλλα.nike powder έγραψε:Γίάφτό σόύ λέώ φίλέ ότάν μόύ λέέί ό φίλόσ πόύ πίγέ έλλάδά ότί έπάζάν 70-80 ό κάθένάσ τήν ήμέρά άνέτά μέ πίάνόύν τά κλάμάτσ νά πήγένώ έγώ κάί νά γίρίζώ πόύ πότάμό σέ πότάμό κάί άπό λάκσίά σέ λάκσκά νά πίάσώ τό πόλύ 10 πόύλίά![]()
- Phinix
Φίλε αν σκεφτείς ότι σε μια νύχτα που έχει μπάσιμο, τα δίχτυα είναι περιμετρικά της ελεύθερης Κύπρου κάποιες εκατοντάδες όπου μαζεύουν το 70% περίπου των πουλιών πως θα παίξουν οι υπόλοιποι?nike powder έγραψε:Ξερετε τι σκεφτουμε ρε κοπελια θορω κατι φωυογραφιεσ απο ελλαδα που τα πουλια ειναι χωρισ υπερβολη εκατομυρια και εχω και γνωστο μου που πηγε και λεω τι κατασταση εν τουτι με την κυπρο ουτε οι τζικλεσ δεν μασ θελόύν έρκέτέ μόύ νά βάλώ τά κλάμάτά
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
Ειναι και αυτο αλλα αν ερχονταν πολλα πουλλια θα περνουσαν και θα πεζαμε ολοι οποσ περσιPhinix έγραψε:Φίλε αν σκεφτείς ότι σε μια νύχτα που έχει μπάσιμο, τα δίχτυα είναι περιμετρικά της ελεύθερης Κύπρου κάποιες εκατοντάδες όπου μαζεύουν το 70% περίπου των πουλιών πως θα παίξουν οι υπόλοιποι?nike powder έγραψε:Ξερετε τι σκεφτουμε ρε κοπελια θορω κατι φωυογραφιεσ απο ελλαδα που τα πουλια ειναι χωρισ υπερβολη εκατομυρια και εχω και γνωστο μου που πηγε και λεω τι κατασταση εν τουτι με την κυπρο ουτε οι τζικλεσ δεν μασ θελόύν έρκέτέ μόύ νά βάλώ τά κλάμάτά
- andreas constantinou
- Full Member
Φιλε nike powder ,αυτο που συμβαίνει σημερα στην Ελλαδα και σε αλλες χωρες του εξωτερικου ,το να κτυπουν 70-80 τζιήκλες,το ειχαμε και παλιά στην Κυπρο.Το 1968 οταν ημουν 11χρονων πηγα με τον πατερα μου τζιήταστρο στο περβολι του Παρισσηνου στην περιοχη Παρισσηνος Λευκωσια.Ηταν παραμονη πρωτοχρονιας.Ηρθαμε σπιτι με 81 τζιήκλες.Το θυμαμε πολυ καλα μεχρι σημερα και δεν θα το ξεχασω ποτε.Σημερα το περβολιν αυτο ειναι περιτηγυρισμενο απο σπιτια και διπλα περνα δρομος τετραπλης κατευθηνσης ενω τοτες ηταν χωματενιο μονοπατι.Οπως παμε σιγα-σιγα δεν θα υπαρχουν οι παραδοσιακοι τζιηκότοποι.
- Laurona
Εγω παλε εσηκωστηκα κ ηρτα περιπατο στο τροοδος.
περπατησα χαμηλα της πλατείας.
Ειδα μιαν ολοκληρη μαύρο τζικλα.
Απόλαυσα ομως την διαδρομη ενος λαγου που μπηκε μεχρι την αυλη ενος ξενοδοχειου.
Υπεροχο αυτο το ζωο.
Παω ρανταρ να δω για τριονες.
οσοι θα ερτετε με σαλουν το νου σας γιαλιτσα πολυ χαμε
περπατησα χαμηλα της πλατείας.
Ειδα μιαν ολοκληρη μαύρο τζικλα.
Απόλαυσα ομως την διαδρομη ενος λαγου που μπηκε μεχρι την αυλη ενος ξενοδοχειου.
Υπεροχο αυτο το ζωο.
Παω ρανταρ να δω για τριονες.
οσοι θα ερτετε με σαλουν το νου σας γιαλιτσα πολυ χαμε
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting