Xθες καλα τα πηγα κινηθηκαν πουλια.σημερα εξορμησα στην περιοχη κρεβατι του παναη αφου πλακωθηκα στο οιμοπνευμσ ψες αποψε αφου διαλεξσ τις πασιοκολες θα γινουν σουπα για ανακουφιση του στομαχου
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:Xθες καλα τα πηγα κινηθηκαν πουλια.σημερα εξορμησα στην περιοχη κρεβατι του παναη αφου πλακωθηκα στο οιμοπνευμσ ψες αποψε αφου διαλεξσ τις πασιοκολες θα γινουν σουπα για ανακουφιση του στομαχου
Ιου Πανίκκο είσαι πολλα χώρκατος.
Εσύ και ο Σερκης νεκατώνεται τα στομάχια μας με τα ποστ σας.
Φιλε μου 24 γραμαρια ολυμπια skeet 9 σκαι οι κοκκινες εκαμετες σαλατα..
και πολλα φτηνα φιλε μου 5 ευρο το πακετο
Φίλε μ εμείς οι σκητερ πιάννουμεν τες 4.30€ το πακέτο, 34€ την κάσια..
Φίλε μου εν που σκοπευτήριο που τες βρίσκεις τόσα????
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
cyprohunter έγραψε:Το πακέτο ναι! Την κάσια που το εργοστάσιο
δηλαδή πουλά το εργοαστάσιο σε όλους μας; αν παω εγώ ασπούμε δια μου; οτιδήποτε χαρτούτζιες ή μονο σκοπευτικές;
και μια ερώτηση, που κόφκει το εργοστάσιο της ολυμπια;;;;;
Πέρσι η olympia ήταν από το εργοστάσιο 45ευρό η πιο χαμηλή τιμή που μπορούσε να μου δώσει για 28γρ και νομίζω ήταν το ίδιο και για τα 24γρ.
Αν έγινε 34ευρό ...μπράβο τους!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
OΠΑ ΟΠΑ ΟΠΑ Συγνώμη! ΛΑΘΟΣ πληροφόρηση!!! Εννοούσα €43 όχι 34! Σόρρυυ
Και ναι οτιδηποτε χαρτούτσια αν υπάρχει στο στοκ,αν πάεις για ένα μόνο πακέτο μπορει τζαι να σε ξητιμάσει, αλλά σαν ασπούμε εγώ όταν πάω τζαι πιάσω 1-2 κάσιες σκητ τζαι πω του ξερωγω 1 πακέτο 32γρ ταππα για την τζίκλα δια μου εν εσιει πρόβλημα.. Ειπναι δτη βιομηχανική της αραδίπου τζαι πάλε σορυ για το λάθος
Εγω φετος ειχα πολλες victory stryker 24 που μου εμειναν απο σκοπευτηριο και πραγματικα ειναι φοβερες στη τζηκλα ειδικα στο σουρουπο στο τζιταστρο. Η απουσια λακτισματος για μενα ειναι μεγαλο συστατικο για την επιτυχια
cyprohunter έγραψε:Το πακέτο ναι! Την κάσια που το εργοστάσιο
δηλαδή πουλά το εργοαστάσιο σε όλους μας; αν παω εγώ ασπούμε δια μου; οτιδήποτε χαρτούτζιες ή μονο σκοπευτικές;
και μια ερώτηση, που κόφκει το εργοστάσιο της ολυμπια;;;;;
Βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, δίπλα από το εργοστάσιο Λαμπριανίδη (αλλαντικά).