ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
-
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
η tordo 32 δεν την παιζω σε πολυ κρυο και υγρασια αλλα σελιγο ζεστο καιρο και καθολου υγρασια .ειναι πολυ γρηγορο φυσιγκιο ετσι νομιζω.ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΚΟΥΣΕ ΞΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΠΑΛΕ ΑΥΡΙΟ
- cynergy
- Full Member
κατα τες 1 επια σημερα επιδη ειχα εξεταση στο πανεπιστιμιο επια 5 ζε 1 τρασσιλα εχασα ζε 4σ ζικλες εκαλικοσα ζε αλλο 3-4 κατι εκινιθικεν δηλαδη σημερα το προι
- giorgos-zabala
- Full Member
που επιες αν επιτρεπετε??sotiris!129 έγραψε:κατα τες 1 επια σημερα επιδη ειχα εξεταση στο πανεπιστιμιο επια 5 ζε 1 τρασσιλα εχασα ζε 4σ ζικλες εκαλικοσα ζε αλλο 3-4 κατι εκινιθικεν δηλαδη σημερα το προι
-
- Full Member
σημερα πηγα το πρωι κατιδατα ειδα μια που μακρια , μετα επηγα κουτραφα και επερπατισα τιποτα μετα επηγα νικηταρι τιποτα παλε και το απογευμα πηγα δυλινο ασινου μερκεσ τιποτα
ε φιλε μου που επια? μεν με καμης να φενουμε κακος αφου ξερεις οτι εν θα σου ελεα που επια γιατι καμεις ετσι ερωτηση! εν που τους λιγους τοπους που διατιρα τα πουλια του φετος καθε εεξορμιση ζε πιανω που 6-10 ενε πολες αλλα για φετος εν κατι παραπανω που αρκετες, ζε προπαντον ειμαι ζε παντα σχεδον μονος μου!
Λαλις να θελω βοηθεια ?
φιλικα Σωτηρης, μεν με παρεξηγισεις φιλουι μου αλλα βλεπεις τη καταντια μας στο κυνηγι αν σου γραπσω επια "αστρομεριτη π.χ ζιαμε που επιενα ζε απολαμβανα το ποστο μου μονος μου εν να πιενω ζε να μου καμουν παρεα αλλο 3 αγνοστοι την επομενι κυριακη εν να φερουν μαζι τους αλλο 6 ζε ζιαμε που πιενα μονος μου αφοα για το ποστο μου εν να πιενω ζε να φοουμε αμπα ζε δερουν με θεμας πως τους το επια! ζε μια συνβουλη μου αν μ ειτρεπεις αν σε ροτησει εσενα καποιος για τα ποστα σου, ουτε περιοχη μην γραψεις γιατι αν του πεις λιμπια εν να ερτουν 30 ατομα παραπανω λυμπια ζε να γιρεφκουν ζικλες αρα αργα η γριγορα καποιος εν να εβρει το ποστο σου
Λαλις να θελω βοηθεια ?
φιλικα Σωτηρης, μεν με παρεξηγισεις φιλουι μου αλλα βλεπεις τη καταντια μας στο κυνηγι αν σου γραπσω επια "αστρομεριτη π.χ ζιαμε που επιενα ζε απολαμβανα το ποστο μου μονος μου εν να πιενω ζε να μου καμουν παρεα αλλο 3 αγνοστοι την επομενι κυριακη εν να φερουν μαζι τους αλλο 6 ζε ζιαμε που πιενα μονος μου αφοα για το ποστο μου εν να πιενω ζε να φοουμε αμπα ζε δερουν με θεμας πως τους το επια! ζε μια συνβουλη μου αν μ ειτρεπεις αν σε ροτησει εσενα καποιος για τα ποστα σου, ουτε περιοχη μην γραψεις γιατι αν του πεις λιμπια εν να ερτουν 30 ατομα παραπανω λυμπια ζε να γιρεφκουν ζικλες αρα αργα η γριγορα καποιος εν να εβρει το ποστο σου
- Breda Pegaso
Συμφωνώ απόλυτα Σωτήρη!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- stelios25
- Full Member
παιδια μπορει καπιος να με βοηθηση σε θεμα choke...εχω το miroku mk70 sport....πιο θεωρηται το ιδανικοτερο συνδυασμο choke στη τζικλα?ΕΠΕΙΔΗ προσφατα επιασα το οπλο
φιλε μου 5-6 τσιοκ εν ουλλα ζιουλλα γιατι δεν δοκιμαζεις μονος σου για να δεις και εσυ πιο τσιοκ σε βοηθα καλιτερα, μονο ετσι θα εισαι 100/100 πως αυτο ειναι για σενα, με το να σου πει ο καθενας δεν θα καταλαβεις τιποτα ο αλλος μπορει να εν αριστος στο σιμαδη και να παιζει 1/2 και να μεν χανει πουλλι αυτο δεν σημενει πως και εγω η εσυ μπορουμε τουτο το πραμα, μεν ακουις κανενου ο κααθενας κυνηγα διαφορετικα, σε διαφορετικα ποστα που η ζικλες ερκουνδε πιο γριγορα η πιο αργα απο το ποστο σου, πιο πσιλα πιο χαμιλα απο το ποστο σου η ακομα και αλλες χαρτουτσιες, εχει 1002 μαλακιες που παιζουν ρολο... πρεπει μονος σου να ανακαλιπσης πιο οπλο πια χαρτουτσια ζε πιο τροπο κυνηγιου θα ακολουθας με το να σου πει ο κωστακης ζιο γιανακης δεν νομιζω να καταφερεις πολλα...
σηγουρα μια γνομει παραπανω παντα ειναι καλη αλλα ως ζιαμε μεν βασιζεσαι πανω της
σηγουρα μια γνομει παραπανω παντα ειναι καλη αλλα ως ζιαμε μεν βασιζεσαι πανω της
- stelios25
- Full Member
ως τωρα επεζα 4-2 και ειμαι υπερ εχαριστιμενος ....αλα ακοθο που τον ενα τζε που τον αλο μα ιντα που πεζεισ ετσι τσιοκαρισμα θελει πιο ανοιχτο ερκουνται σχιστες τζε κοντα οι τζικλες ...