Καιρικές συνθήκες και Τσίκλες.

Απάντηση
KKILER
Full Member

Re: Καιρικές συνθήκες και Τσίκλες.

Δημοσίευση από KKILER »

miky55 έγραψε:Συνάδελφοι φοβάμε οτι και φετος θα την πάθουμε με τις τζικλες.Απο οτι διαβάζω οι ίδιες καιρικές συνθήκες επικρατούν και πάλι στη Ρωσία ,οπως και πυρκαγιές,που μαλλον θα αναγκάσουν τα πουλιά να αλλάξουν διαδρομους μεταναστευσης.Μακαρι να εχω λαθος αλλα το φοβάμε πολύ.
ΜΕΝ ΚΑΚΟΜΕΛΕΤΑΣ ΝΑ ΜΕΝ ΚΑΚΟΒΡΕΙΣ . ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΛΑΛΕΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ . ΝΑ ΛΑΛΟΥΜΕΝ ΟΤΙ ΕΝΝΑ ΕΣΙΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΚΙ ΚΑΤΣΕΙ . ΠΕΡΙ ΜΑΣ ΚΡΩΣΤΟΥΝ ΤΖΙΑΙ ΕΡΘΟΥΝ . ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΖΙΗΚΛΕΣ??? ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΛΑΕΣ ??? ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΜΘΡΩΠΟΥΣ, ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΑΕΣ, ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΤΖΙΕΣ..... ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΛΑΤΖΙΑ????? ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΥΘΚΙΑ ??????
ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ . ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΑΡΑ ΔΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΑΤΕ
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

φιλε KILLER εξεχασες και το πιο βασικο,ειμαστε χωρα οικολογων διοτι οταν τες τρωει ο περδικις δεν πετασει ουτε κοκκαλουι στα σκουπιδια τις καμνει αναμασιιση.
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

χε χε χε :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μην μου αχονεσται και μην μου απελπιζεσται που τα τωρα!
εγω λαλο σας φετος ασεν ως την δευτερη κυριακη του λαου εν να βρεξει ζε να κρατισει πουλια!
αμεν κρατισει εν να χριαστουμε ζιενουρκα αρβιλα για να τες βουρουμε ζινες που εμιναν :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Που ήμουν μιτσης ( 10-12) χρονων επετασσουμουν μες το περβολι διπλα που το σπιτι μου , λεμονοδεντρα , τζαι επεζα 10 τζικλες 2 ωρες με το αεροβόλο μερα μεσημερι, τωρα θέλουμεν δευτερο ζευκάρι αρβυλα τζαι φκαλουμε παανιαν για τις τζικλες τζαι αν χασουμε καμιαν κακοφαινεστε μας :!: :!: :lol:

Ελπίζω να πιάσει πουλια φέτος , νομιζω παιζει πολλη ρόλο αν βρεξει επειδη βρισκουν καραολους τζαι σκουλουκους να φάν ....Παιζει ρόλο στην αποδημια η τροφη να ειναι με ψηλη πρωτεινη για να αντεξουν

Αλλα για να λέμε τζαι του στραβου το δίκαιο ελλιαναν τέλια, Ως πριν λία χρονια οι Τουρκοι δίπλα εψεκάζαν τις μαζι με τα μαυροπουλια για να μεν κάμνουν ζημιες στις ελιες....Αν εξοντωσαν οριεμένες εκατονταδες χιλιαδες επειδη η γραμμη αποδημιας ειναι η ιδια τοτε εν λογικό που τα πουλλια ελλιαναν

Θέλουν πολλα χρονια ν ανακαμψουν οι πλυθησμοι τζαι ΑΝ τα καταφέρουν..
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΜΜΑΝ ΑΡΚΕΨΑΜΕΝ ΓΙΑ ΤΕΣ ΤΖΙΗΚΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝ, ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

KKILER έγραψε:Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΜΜΑΝ ΑΡΚΕΨΑΜΕΝ ΓΙΑ ΤΕΣ ΤΖΙΗΚΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝ, ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

KKILER έγραψε:Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΜΜΑΝ ΑΡΚΕΨΑΜΕΝ ΓΙΑ ΤΕΣ ΤΖΙΗΚΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝ, ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εν παιζεσε ρε πελλε μου, μα μιλω σου, με τιποτε, οποτε ανοιξεις το στομα σου, κατουρουμε γελιο :D Νομιζω καμε καμιαν κωμωδια, εν θα χει λαθος :D

Αλλασω σου ονομα, απο δω και στο εξης θα σε λαλω Καψουλη, :D

Και τον Σωτηρη Καψουλαρη, γιατι και κεινος φιρνει μας που το γελιο αμα πει να μιλησει, αλλα πρεπει να χει κατι να σας ξεχωριζουμεν :lol:

η μαλλον επειδη τζινος εν ελευθερος, θα τον λαλω Καψουλιαριν, γιατι σαν τες τζικλες πρεπει να πεζεει τζιε τες τουριστριες :lol:

Γεια σας ρε κοπελια, ετσι να γελα τζιε νακκον τα σιειλη μας, που εξιασαμεν τι εντο γελιο μετουτα ουλλα γυρων μας!!
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Laurona έγραψε:

Εν παιζεσε ρε πελλε μου, μα μιλω σου, με τιποτε, οποτε ανοιξεις το στομα σου, κατουρουμε γελιο :D Νομιζω καμε καμιαν κωμωδια, εν θα χει λαθος :D

Και τον Σωτηρη Καψουλαρη, γιατι και κεινος φιρνει μας που το γελιο αμα πει να μιλησει, αλλα πρεπει να χει κατι να σας ξεχωριζουμεν :lol:

η μαλλον επειδη τζινος εν ελευθερος, θα τον λαλω Καψουλιαριν, γιατι σαν τες τζικλες πρεπει να πεζεει τζιε τες τουριστριες :lol:

Γεια σας ρε κοπελια, ετσι να γελα τζιε νακκον τα σιειλη μας, που εξιασαμεν τι εντο γελιο μετουτα ουλλα γυρων μας!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

Laurona έγραψε:

ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΕΦΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΙΗΝΙΗΝ. ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΛΑ ΓΕΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ , ΕΝΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΛΙΟ . ΡΕ ΦΙΛΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΚΟΥ ΜΕ . ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ , ΤΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΣΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ . ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΚΑΛΛΙΚΩΣΑ 2 ΛΑΟΥΣ ΜΕΣ ΤΟ ΠΙΛΙΑΡΤΟΝ . ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΠΙΛΙΑΡΤΟΝ????? ΚΕΡΑΜΙΚΟ , ΙΣΙΩΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΕΣ ΤΣΕΚΟΥΛΑΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ, ΧΩΛΙΑΣΜΕΝΟ, ΣΦΟΓΓΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΑ ΝΤΕΤΤΟΛ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΕΧΑΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΛΑΟΙ. ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΕΘΕΛΑΝ ΜΠΑΙ ΠΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.Ο ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΙΕΝ ΤΖΙΑΙ ΑΣΘΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΟΥΡΟΣ. ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ, ΠΕΡΠΑΤΗΤΟΙ, ΠΑΛΑΒΟΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΤΖΙΑΙ ΕΚΑΛΛΙΚΩΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΕΕΕΕΕ???? ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ???? ΕΣΥΡΑ ΓΕΛΙΟ ΤΖΙΑΙ ΠΕΡΙΠΑΙΞΙΜΟ..... ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕΝ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΖΙΑΙ ΕΙΠΑ ΟΥΛΛΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΖΙΑΙ ΕΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΙ .ΜΟΝΟ ΤΖΙΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ 75-80 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ , ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΜΑ ΝΤΟΥΜΠΛΕ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”