ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από panayiotis »

Σημερα κοπελια κατι επιε να γινει.
Επιασα 6 το πρωι, μετα επια λιο περατημα επια αλλο 2 τζιαι εσηκωσα τζιαι 2 πεκατσες αλλα το καλο μου επια τες τζιαι το δειλις επια τζιταστρο τζιαι επια ακομα 4.
Δηλαδη σημερα επια συνολο 12 τζικλες τζιαι 2 πεκατσες που οπως θωρω τα πραματα επια τα παρα παρα πολλα καλα σε συγκριση με το τι θωρω γιρο μου
HUNTING FOR EVER
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

αν και παντα ειμουν της πολιτικης να αναγνωριζω τις οποιεσδηποτε προσπαθειες και εργα του ταμειου θηρας και παντοτε ελεγα πρωτα για τη συνειδηση που πρεπει να εχουμε σαν κυνηγοι πρωτα,,δυστηχως εχει 2 εξορμησεις κατλαβα πως πολλες καταγγελιες που καμουμε στο ταμειο θηρας αυτο τις γραφει στα παλια του τα παπουτσια...προκτες τη τεταρτη ειμουν στο ποστο μου για φασσα ξαφνικα αντιλαμβανομαι οτι εχει ατομα μεσα στην απαγορευμενη μετα απο λιγο οι τυποι ανετοι και ωραιοι ριχνουν τις τουφεκιες τους και μεν φανταστειτε εκεινες τισ γλιορες ατε να φευκουμε μεν μας παρουν πρεφα,ανετοι..αμεσως παιρνω τηλεφωνο τους λεω αυτο και αυτο οκ φιλε μου στελλουμεν αυτοκινητο εκει αν ηρτα τσικλες στη κυπρο ηρτεν και το αυτοκινητο της θηρας..

σημερα παλε κατα τις 10 αν θυμαμαι καλα σαν καθομαι παλι στον ιδιο τοπο μεστην απαγορευμενη απο κατω μου ακου φωνες σκυλους λαλω κυριε λεισον εν δυνατον να εν τοση γαουροσυνη τους και η αναισθησια να φερουν τους σκυλους για εκπαιδευση(ενεν μεσα στις περιοχες που δινουν)σε μια φαση ακουο των ιχνηλατη παου παου ερκετε προσ τα πανω μου εχε χαρη λεω σηκωνομαι πανω που τη καρεκλου παρακολουθω τη φαση εν επερασαν 1-2 λεπτα βλεπω τον φκιακα απεναντι μου κε ερκετε πανω μου στα 15 μετρα εφκικε πανω σε ενα οκτουι και εβλεπε γυρω γυρω,,αμεσως πιανω τηλεφωνο παλε λαλω του ρε φιλε εχει ατομα μεστην απαγορευμενη με τουσ σκυλους αν ηταν αλλος που μενα τωρα ηταν να καμει σαλατα τον λαο καμετε κατι ναι φιλε μου να στειλω αυτοκινητο με ειρταν με πατησαν...

το αλλο γελοτραφικο της ημερας ειναι οι τυποι με τα αντιεροπορικα πραγματικα ρε κοπελια να πεζουν τις φαΣΣΕς ισια με την τελια καμιαν φορα τα f16 των μουλλαων εννα τα ριφκουν σαν τις μαππες..να ειναι το κοπαδι που πανω μου να το αφηνω να καμει τους κυκλους του να πεταλλισει να χαμηλωσει λιγο και να το πεζει ο αλλος που απεναντι μου 50 μετρα πιο μακρια παντες και ειμε παλαβος να του συρω εγω καμια φορα διεροτουμε...οπως και να εχει μ αυτα και μ αυτα επαιξα μια φασσα φυσικα χωρις τους τυπους της αντιαεροπορικης υπηρεσιας θα κρατουσα σιουρα ακομα 2-3 πουλια,,ειδαμε πολλα ωραια καταδιωξη και πραγματικα σημερα εζησα ολην την εξυπναδα του λαγου στη καταδιωξη σε ολο της το μεγαλειο...μακαρι να ειχα καμερα να σασ εβαζα το βιντεο..
costas++

Δημοσίευση από costas++ »

AKOUSA GIA 30ARES 40ARES KAI 50ARES STON AKAMA ALITHEVI?
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Γεια σας κοπελια εχτες ημουν λευκερα δεν εκινιτουν πουλι εσικωσα μια το πρωι επαιχα την και μετα ουτε που ιδα αλλην να πετα...εφιγα και τα τες 8 και επια στες τρασσιλες και επαιχα 9 ως τες 12...εποσκολιστικαμε παλε αλλα τζικλες μηδεν....
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

costas++ έγραψε:AKOUSA GIA 30ARES 40ARES KAI 50ARES STON AKAMA ALITHEVI?
Με τιποτε φιλε μου!!
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Ναι ο ακαμας εν γεματος! Ελατε που την τριτη νυκτα για ποστα....
Μεν ξεχασετε να φερεται 2-3 κασιες φυσιεγκια .......
The best there is
costas++

Δημοσίευση από costas++ »

XS^PRESTIGE έγραψε:Ναι ο ακαμας εν γεματος! Ελατε που την τριτη νυκτα για ποστα....
Μεν ξεχασετε να φερεται 2-3 κασιες φυσιεγκια .......
RE PETHKIA EIPAMOU 3 ATOMA WS TWRA KAI O ENAS ENEN KINIGOS OTI META TIN INIA IPEMOU OTI EISXEN POU EPIAN 50 TSIE ELALI PSEMATA TOUTOS EPIEN KANENAS SAS TSIKATO?
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Αφου εν λαλουν ψεματα παεννετε να παιξετε...
The best there is
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

ευτυχος που βρεθεται καμια φασσα και εχουμε λογο να βγουμε για κυνηγι. εχτες 2 οπλα 3 φασσες στη βουρκα και με λιγη τυχη ακομα 3,4 πουλια μπορουσαν να μπουν στο σακο. τζηκλες μετα δυσκολιας βλεπεις διψηφιο νουμερο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

παιδια παιζει κανενας τι ιvictory tordo 32 g...?τη κυριακη επεζαμε τα πουλια τζε επεφταν σαν το αεροστατο.....εγινε τπτ με τα μπαρουτια παλε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”