ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από marios10 »

geia s filoi m einai prwti fora pou grafw mes sto forum...smr ipamou oti empenan poulia pou tn oroklini kai kiti xr kanenas na mas pei an ine alitheia i yemata.......
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
giorgos-zabala
Full Member

Δημοσίευση από giorgos-zabala »

Ρε κοπελια κατω δρυ εχει τπτ αν ξερετε??
GERMAN POINTER
Full Member

Δημοσίευση από GERMAN POINTER »

giorgos-zabala έγραψε:Ρε κοπελια κατω δρυ εχει τπτ αν ξερετε??
ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΦΑΝΤΕΣ 1 ΜΕ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εν να παιξουμε πολες χαρτουτσιες ζε αυριο δηλαδη :lol: αλλα εμεις οι ημαστε οι βλακες που ξυπνουμε που τες 4 για 2 πουλια
Canis

Δημοσίευση από Canis »

Αύριο εγώ θα δοκιμάσω το ψάρεμα να είμαι ειλικρινείς.

τουλάχιστο δικαιούμαι να ελπίζω για καμια επιτυχία :lol: :D :lol:
sotiris!129

εγω φιλε μου εκαταλαβα οτι φετος δεν θα παιξω παραπανω που 12 σε καθε εξορμιση που το προι ως τη νυχτα, γιαυτο που παω δεν εχω πολες απετισεις, που 6-12 ατε αν βρεθει καμια μπεκατσα η καμια φασα μες το δρομο μου εν που τα τυχερα, αν εβρουμε ζε κανενα μανιταρουι παλε καλα εν να δοξαζουμε το θεο που να παμε ζινιι, αλλα ψαρεμα ετσι ζερω να παω να καθουμε ζιαμε για μια τσιμπια καθε τοοοοοοοοοοοσοοοοο εν το καμει η ψυχη μου :lol: :lol:
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

την τεταρτη ημουν το πρωι στα κατυδατα ειδα μια τζικλα που μακρια . μετα εφυγα και επεια αναλιοντα και επαρπατισα αναμιση ωρα το ποταμο με ενα φιλο και εσυκοσαμε δυο τζικλεσ που μακρια παντεσ και ηταν περτικοι .εποιαμεν υστερα δυλινο πισω που τον τυρανο στο λυθροδοντα και δεν ερεξε ουτε μια τζικλα καποι επεζαν πουλουδια .τωρα ακουο οτι καποι πεζουν και δεκα τζικλεσ την εξορμιση .για να πεξεισ δεκα τζικλεσ πρεπει να ειχεν τουλαχιστον πενηντα η περιοχη .εμεισ δεν βρισκουμε .ενασ φιλοσ πηγε παραλια αγιο θεοδωρο τιποτα ενασ αλλοσ φιλοσ πηγε βαβατσινια ουλι μερα εκρεμασε δυο πουλια ακαμα οσοι πηγαν ηρταν παπαγαλοι εξερουμενου οσοι ηταν νεον χωριο που επεξαν κατι λιγεσ που καμι δυο μεχρι τεσσερισ ουλοι πεζουν και εμεισ τιποτα
sotiris!129

φιλε μου επια και εγω αναλιοντα που τες 8-10 επιασα 5 και εχασα και 1 και εκαλικοσα και 2-3 αλλες τωρα που επιες εσυ εν ξερω, πριν ημουν Σια το προι επιασα 1 και εκαλικοσα αλλο 1 και επια και 3ς το απογευμα ζιταστρο 9, ενεν πολλες αλλα οπως λαλις και εσυ ουτε λιγες ειναι για την περιοδο που περνουμε!
κατυδατα εχουμε εξωχικο ηταν ο πατερας μου εχτες και σημερα ζιπανω ειδε 1 ζικλα!
sotiris!129

το ματι μου μεσα γα...μω :lol: 1 ζικλα 3 φιλικουτουνια ζε 5 τρασσιλες
Άβαταρ μέλους
giorgos-zabala
Full Member

Δημοσίευση από giorgos-zabala »

Εγω Αγιο θεοδωρο επεξα 4 τες 2 ηβρα τζε εκαλλικωσα αλλο 4. Εν εκουτσουν τπτ σημερα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”