ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
- marios10
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
geia s filoi m einai prwti fora pou grafw mes sto forum...smr ipamou oti empenan poulia pou tn oroklini kai kiti xr kanenas na mas pei an ine alitheia i yemata.......
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- giorgos-zabala
- Full Member
Ρε κοπελια κατω δρυ εχει τπτ αν ξερετε??
-
- Full Member
ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΦΑΝΤΕΣ 1 ΜΕ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙgiorgos-zabala έγραψε:Ρε κοπελια κατω δρυ εχει τπτ αν ξερετε??
εν να παιξουμε πολες χαρτουτσιες ζε αυριο δηλαδη
αλλα εμεις οι ημαστε οι βλακες που ξυπνουμε που τες 4 για 2 πουλια

Αύριο εγώ θα δοκιμάσω το ψάρεμα να είμαι ειλικρινείς.
τουλάχιστο δικαιούμαι να ελπίζω για καμια επιτυχία

τουλάχιστο δικαιούμαι να ελπίζω για καμια επιτυχία

εγω φιλε μου εκαταλαβα οτι φετος δεν θα παιξω παραπανω που 12 σε καθε εξορμιση που το προι ως τη νυχτα, γιαυτο που παω δεν εχω πολες απετισεις, που 6-12 ατε αν βρεθει καμια μπεκατσα η καμια φασα μες το δρομο μου εν που τα τυχερα, αν εβρουμε ζε κανενα μανιταρουι παλε καλα εν να δοξαζουμε το θεο που να παμε ζινιι, αλλα ψαρεμα ετσι ζερω να παω να καθουμε ζιαμε για μια τσιμπια καθε τοοοοοοοοοοοσοοοοο εν το καμει η ψυχη μου

-
- Full Member
την τεταρτη ημουν το πρωι στα κατυδατα ειδα μια τζικλα που μακρια . μετα εφυγα και επεια αναλιοντα και επαρπατισα αναμιση ωρα το ποταμο με ενα φιλο και εσυκοσαμε δυο τζικλεσ που μακρια παντεσ και ηταν περτικοι .εποιαμεν υστερα δυλινο πισω που τον τυρανο στο λυθροδοντα και δεν ερεξε ουτε μια τζικλα καποι επεζαν πουλουδια .τωρα ακουο οτι καποι πεζουν και δεκα τζικλεσ την εξορμιση .για να πεξεισ δεκα τζικλεσ πρεπει να ειχεν τουλαχιστον πενηντα η περιοχη .εμεισ δεν βρισκουμε .ενασ φιλοσ πηγε παραλια αγιο θεοδωρο τιποτα ενασ αλλοσ φιλοσ πηγε βαβατσινια ουλι μερα εκρεμασε δυο πουλια ακαμα οσοι πηγαν ηρταν παπαγαλοι εξερουμενου οσοι ηταν νεον χωριο που επεξαν κατι λιγεσ που καμι δυο μεχρι τεσσερισ ουλοι πεζουν και εμεισ τιποτα
φιλε μου επια και εγω αναλιοντα που τες 8-10 επιασα 5 και εχασα και 1 και εκαλικοσα και 2-3 αλλες τωρα που επιες εσυ εν ξερω, πριν ημουν Σια το προι επιασα 1 και εκαλικοσα αλλο 1 και επια και 3ς το απογευμα ζιταστρο 9, ενεν πολλες αλλα οπως λαλις και εσυ ουτε λιγες ειναι για την περιοδο που περνουμε!
κατυδατα εχουμε εξωχικο ηταν ο πατερας μου εχτες και σημερα ζιπανω ειδε 1 ζικλα!
κατυδατα εχουμε εξωχικο ηταν ο πατερας μου εχτες και σημερα ζιπανω ειδε 1 ζικλα!
το ματι μου μεσα γα...μω
1 ζικλα 3 φιλικουτουνια ζε 5 τρασσιλες

- giorgos-zabala
- Full Member
Εγω Αγιο θεοδωρο επεξα 4 τες 2 ηβρα τζε εκαλλικωσα αλλο 4. Εν εκουτσουν τπτ σημερα