ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
-
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011
απο οτι φενετε ο ανθροπος εν τζικλαρης. οπως καποιοι πεζουν πεζουν λαους ή περτικους και οι αλλοι διεροτουντε που τους βρισκουν ή αν τους γεννα ο νους τους το ιδιο και τουτος. γιατι να λεει ψεματα?
εν το γνωριζω το παιδι αλλα ετυχε κ ειδα φοτο του πιο παλλιες και εν νομιζω να εχει λογο να λεει πελλαρες...
εν το γνωριζω το παιδι αλλα ετυχε κ ειδα φοτο του πιο παλλιες και εν νομιζω να εχει λογο να λεει πελλαρες...
-
- Full Member
Kατσετε λιο τι μαπα χαμε κοπελλεια, και στα παπαρια μου αν με πιστευκετε ή οι .Πρωτα πρωτα μαθετε να συμοεριφερεσται τζε ηστερε να σουρτατε ,τζε να ξημαρηζεται τουσ τοπους.Μεν εχο κανενου να αποδηξο τπτ με να χουμιστω θελω .Το θηραμα που πεζω μια χρονια πιστευκω εν το πεζετε σε 3 σας κινιγετικε σας σεζον.Τζε παλλικαρα ARXIKINISOS , εγω οι κοθβεντεσ που λαλο εν σοβαρες , τζε αν θελεις βαλλουμε τζε ενα στοιχημα κατω , σε λις μερεσ να ξαναερτω Κυπρο , τζε να ερτεις να σε παρω στο ποστο μου , τζε αν ρεξουν λιοτερες που 30 τζικλες σε 40 λεπτα εγω να ποαρετισω το Κυνιγη ,αλλα να περασουν παραπανω να μου φερις την Ζετα , τζε να ερτεις τζε εσει τζε να σας σασω τζε τους 2 .Ατε που να με ειρονευτης τζιολασ.Χωρις να ξερεις τον αλλο να μεν ανοιεις το στομα σου τζε να κλανεις!!!!!
-
- Full Member
ΠΑΙΔΚΙΑ ΗΡΕΜΑ.
ΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΝ ΕΣΣΙΕΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΝ ΜΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΛΟΙΠΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΡΜΩΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Ε ΡΟΔΟΣΤΕΝΗ ΠΟΥ ΕΝ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕΝ ? ( ΑΣΤΕΙΟ )

ΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΝ ΕΣΣΙΕΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΝ ΜΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΛΟΙΠΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΡΜΩΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Ε ΡΟΔΟΣΤΕΝΗ ΠΟΥ ΕΝ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕΝ ? ( ΑΣΤΕΙΟ )

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Άτε ήρεμα ήρεμα τσαι εν χρειάζουνται τούτα ούλα , την Ζέτα σάζει την άλλος Κυπραίος τωρά
Το λοιπόν εγώ να πώ ότι ο Ρόδος όταν παίζουμε οι άλλοι 20 τσίκλες , αυτός πιάνει 60-70 επειδή ψάχνετε συνεχώς και είναι και πολύ καλός σκοπευτής. όταν εμείς πιάνουμε 5-6 εν φυσικό να πιάνει 20-30 . Τέλοσπάντον άφήστε την κουβέντα μέχρι εδώ και πάμε πίσω στις παρατηρήσεις. Σήμερα θεάθηκαν 5-6 πουλιά να διασταυρώνουν τον νέο δρόμο Λεμεσού -Λευκωσίας περί της Χοιροκιτίας. Αύριο θα πάω αναγνώρισει λίγο πιό ψηλα να δούμε εάν έχει τίποτα.

Προσέχουμε...για να έχουμε
TOLIPON GIA NA MEN PEZI MONON O RODOS TSIE NA SAS PERIPEZI PIENNETE LEFKARA ESXEI KAMBOSESadmin έγραψε:Άτε ήρεμα ήρεμα τσαι εν χρειάζουνται τούτα ούλα , την Ζέτα σάζει την άλλος Κυπραίος τωράΤο λοιπόν εγώ να πώ ότι ο Ρόδος όταν παίζουμε οι άλλοι 20 τσίκλες , αυτός πιάνει 60-70 επειδή ψάχνετε συνεχώς και είναι και πολύ καλός σκοπευτής. όταν εμείς πιάνουμε 5-6 εν φυσικό να πιάνει 20-30 . Τέλοσπάντον άφήστε την κουβέντα μέχρι εδώ και πάμε πίσω στις παρατηρήσεις. Σήμερα θεάθηκαν 5-6 πουλιά να διασταυρώνουν τον νέο δρόμο Λεμεσού -Λευκωσίας περί της Χοιροκιτίας. Αύριο θα πάω αναγνώρισει λίγο πιό ψηλα να δούμε εάν έχει τίποτα.
- AndreasDr
Καλησπέρα κοπέλια,
για το θέμα του Ρόδου έρχομαι να συμφωνήσω με έναν προηγούμενο που είπε οτι όπως κάποιοι είναι μανιακοί του λαού και κτυπούν νούμερα ενώ άλλοι όχι, έτσι και ο Ρόδος με τες τζίκλες. Ο άνθρωπος είναι μανιακός με το συγκεκριμένο θήραμα εξού και ο λόγος που δέν χάνει ευκαιρεία να έρκετε Κύπρο άπλα και μόνο για να πάει 2-3 εξορμήσεις. Όσοι είναι μέλη απο πιό παλιά σε διάφορες ιστοσελίδες περί κυνηγίου θα θυμούντε τον Ρόδο να ανεβάζει φωτογραφίες με μεγάλα νούμερα, την ίδια στιγμί που οι περισσότεροι εκλαίαμεν στα πόστα πέρκι παίξουμε 7-8 με το ζόρι. Εξάλλου ο άνθρωπος πολλές φορές είπεν ότι όποιος θέλει ας πάει μαζί του σε εξόρμηση.
Τωρά όσο αφορά επαρχία Λευκωσίας φίλοι μου εν άκουσα να κινηθήκαν καθόλου πουλιά. Τα μέγιστο που άκουσα ήταν ένας παρέας στην περιοχή Μαχαιρά που έπαιξε 7 το πρωί.
Φιλικά, Αντρέας
για το θέμα του Ρόδου έρχομαι να συμφωνήσω με έναν προηγούμενο που είπε οτι όπως κάποιοι είναι μανιακοί του λαού και κτυπούν νούμερα ενώ άλλοι όχι, έτσι και ο Ρόδος με τες τζίκλες. Ο άνθρωπος είναι μανιακός με το συγκεκριμένο θήραμα εξού και ο λόγος που δέν χάνει ευκαιρεία να έρκετε Κύπρο άπλα και μόνο για να πάει 2-3 εξορμήσεις. Όσοι είναι μέλη απο πιό παλιά σε διάφορες ιστοσελίδες περί κυνηγίου θα θυμούντε τον Ρόδο να ανεβάζει φωτογραφίες με μεγάλα νούμερα, την ίδια στιγμί που οι περισσότεροι εκλαίαμεν στα πόστα πέρκι παίξουμε 7-8 με το ζόρι. Εξάλλου ο άνθρωπος πολλές φορές είπεν ότι όποιος θέλει ας πάει μαζί του σε εξόρμηση.
Τωρά όσο αφορά επαρχία Λευκωσίας φίλοι μου εν άκουσα να κινηθήκαν καθόλου πουλιά. Τα μέγιστο που άκουσα ήταν ένας παρέας στην περιοχή Μαχαιρά που έπαιξε 7 το πρωί.
Φιλικά, Αντρέας
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Παιδκια αν εχει κανενα που παραλιμνι πλευρα να μας επαληθευσει την σημερινη πληροφορια αν ξερει φυσικα οτι εψες εμπηκαν πουλια .
-
- Full Member
καλαν ρε παιδια γιατι δεν πιστευκετε? η παρεα μου παιζουμε πολλους λαους την καθε σεζον που καποιους τα νουμερα αυτα τους φενονται εξωπραγματικα επειδη εν ειμαστε κυνηγοι που φκενουμε μονο αμαν εχει κυνηγι στο βουνο φκενουμε ολοχρονα 2 φορες την βδομαδα το πιο λιγο για να εκπαιδευσουμε τα σκυλια και να αποκτησουν εμπειρια εν τους εχουμε μες τα κλουβια ολοχρονα και μολις ερτει το κυνηγι παιρνουμε τα και διαιροτουμαστε γιατι δεν πιανουν μαλαη και δεν φκαλουν το λαο.. Ο Ροδος κατεμενα δεν εχει λογο να πει ψεματα για ενα τετοιο θεμα 

-
- Full Member
Για ονο μα του θεου τζε της Παναγιας.Ειπαν μας τα ουλλα .Καλα προτκες την τεταρτη που επεια Νιω χορκο τζε εν εκρεμασα τζικλα , αλλα ειχεν παρ πολλα πουλια αλλα Κυνιγους 0 .Σημενη οτι ειμε ψευτης τζε επεξα παρα πολλες ,για ονομα του θεου ελεος !!!!!!!!

-
- Full Member
κοπελια με τον Ροδο εχει αρκετα χρονια που ειμαστε πολυ καλοι φιλοι και κυνηγησαμε πολλες φορες μαζι.Λοιπον ο αθρωπος ειναι απο τους πιο καλους κυνηγους που εσηναντησα μεχρι σημμερα.Εχει το ο αθρωπος ειναι ταλεντο! ξερει να σιγκοφκει περιοχες ποστα ξερει που να σταθει πως να παιξει το πουλλι αλλα και να το βρισκει απο το εδαφος .και φυσικα σπανια χαννει ντουφεκια!Τα τελευτεα χρονια που ειχε και πολλες τζικλες εκανε σε καθε εξορμιση πολυ μεγαλα νουμερα πουλιων και εχει και φοτωγραφιες αλλα διχνει τον και μεσα στο dvd του περιοδικου εν δραση.Δεν ειναι μονο τζικλαρης κυνηγα ολα τα θηραματα πολυ καλα και πολυ σωστα!! και παντα στον καιρο τους! οσοι ειναι δισπιστοι ας μηνουν μονοι τους να κλεουντε και να κριβοντε πισω απο το δακτυλο τους.
το λαθος καμια φορα ειναι που γραφουμε ο καθε ενας τους αριθμους θηραματων που παιζουμε ,.κλυτερα να τα μιραζομαστε με καλους και εμπιστους φιλους για να μεν εχουμε παρεξιγισεις με κανενα
ετσι και αλιως δεν κυνηγαμε ουτε για το νουμερο ουτε για το κρεας αλλα για το hobby 
το λαθος καμια φορα ειναι που γραφουμε ο καθε ενας τους αριθμους θηραματων που παιζουμε ,.κλυτερα να τα μιραζομαστε με καλους και εμπιστους φιλους για να μεν εχουμε παρεξιγισεις με κανενα