ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
-
DIMITRISF
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΨΑΞΙΜΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΓΗ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΡΟΦΗ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΒΛΕΙΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΨΙΛΟΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΟΥΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΙΓΙΣΗ!! 
-
sotiris!129
ε Κυπρο αμαν σου λαλω εν 1000ες εν 1000εςkypros έγραψε:Σωτηρη, παρα μα παρα πολλες δεν ειναι! Ειπαμε να εισαι αισιοδοξος αλλα οι να θωρεις και φαντασματα.sotiris!129 έγραψε:φιλε οι ζικλες και περσυ οπως και φετος ειναι παρα μα παρα πολλες!!! απλα θελους ψαξιμο τωρα εν οι γιορτες και δεν θα ψαξει κανενας αλλα μετα εγω τουλαχιστο ειμαι αισιοδοξος πως εν να τες εβρω !DIMITRISF έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ.ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΙΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣΝαι εχτες ηταν πιο πολλες που αλλες φορες αλλα εν πολλα πισω η κατασταση
- FRANCHI
- Full Member
crow time!
+1 κουτσόφτερο
σόρρυ φίλε τους 2 δικούς σου εκαλλίκωσα τους
+1 κουτσόφτερο
σόρρυ φίλε τους 2 δικούς σου εκαλλίκωσα τους
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- GiorgosT
- Full Member
-
gekaspower
- Full Member
εγς ουλλη τζι ουλλη μια τζικλα ειδα πριν λιεσ μερεσ που εφεφκε που ενα δεντρο μεσα σε ενα ποταμο
μπορει σημερα η αυριο να παω κανενα περιπατο να δω τι γινεται και τι θα γινει
μπορει σημερα η αυριο να παω κανενα περιπατο να δω τι γινεται και τι θα γινει
-
sotiris!129
εν καλα που λαλειτε δεν εχει ζικλες... εχασα ζε 6-7 ζε 6-7 καλιζιαkypros έγραψε:ε Κυπρο αμαν σου λαλω εν 1000ες εν 1000εςsotiris!129 έγραψε:
Σωτηρη, παρα μα παρα πολλες δεν ειναι! Ειπαμε να εισαι αισιοδοξος αλλα οι να θωρεις και φαντασματα.Ναι εχτες ηταν πιο πολλες που αλλες φορες αλλα εν πολλα πισω η κατασταση
ΤΕΛΟΣ!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
tooulos96
- Full Member
Πωσ τις επαιξες?
Ολοήμερο περπατητο?
Καρτέρι?
Ολοήμερο περπατητο?
Καρτέρι?
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Ρε Σωτήρη, τζιαμέ που επήρατο απόφαση ότι ενα πνάσουμε λίο φέτος αφού ένεσιη τζιήκλες, μεν μας βάλεις στον πειρασμό.sotiris!129 έγραψε:εν καλα που λαλειτε δεν εχει ζικλες... εχασα ζε 6-7 ζε 6-7 καλιζιαkypros έγραψε:ε Κυπρο αμαν σου λαλω εν 1000ες εν 1000εςsotiris!129 έγραψε:
Σωτηρη, παρα μα παρα πολλες δεν ειναι! Ειπαμε να εισαι αισιοδοξος αλλα οι να θωρεις και φαντασματα.Ναι εχτες ηταν πιο πολλες που αλλες φορες αλλα εν πολλα πισω η κατασταση
ΤΕΛΟΣ!!!!
του χρονου παλε περκει ερτουν λιες!
- Nikos
Μπράβο ρε Σώτο, ετσι να μας δινεις ελπίδες....Πουλιά υ-πάρχουν!!sotiris!129 έγραψε:εν καλα που λαλειτε δεν εχει ζικλες... εχασα ζε 6-7 ζε 6-7 καλιζιαkypros έγραψε:ε Κυπρο αμαν σου λαλω εν 1000ες εν 1000εςsotiris!129 έγραψε:
ΤΕΛΟΣ!!!!
του χρονου παλε περκει ερτουν λιες!
- LAGOS
- Full Member
Ωραίος ο Σωτήρης!
Εν και πουλάς χαρτούτσιες ενε?
Εμένα πάντως έπεισες με!
Εν και πουλάς χαρτούτσιες ενε?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..