Laurona έγραψε:Αντρεα εχτες η λαμπρο μεζζο 30 κ η λαμπρο τορτο 30 που πηρα καταλαθος περνοντας την για μεζο εσπαζαν κοκκαλα.
γλυκα κ πολυ αποτελεσματικα φυσιγγια.
θα γινουν μονιμα στην επιλογη τους.
Χρυσανθε εγω τη Μεζζο 30g παιζω την μονο πρωτη. Δευτερη παιζω την lambro tordo kitrini 9n (ειχα 4 πακετα περσυνα και δεν αγορασα φετος), ή τη Lambro sporting(prasinoua) ή την victory challenger (γκριζα).
mezzo παιζεi και ο Σπυρος αποτι βλεπω...και λογικα ειναι πολυ ευχαριστιμενος. Γλυκιες και σε σκοτωμα και σε ηχο μπορω να πω οι μεζζο. Επισης και η tordo i kitrini...alla μονο για δευτερη.
πανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.χθες με το αχερκωτικο και τον φιλο σαββα με συνοδεια τον πατερα οπου δυστυχως αρρωστησε και δεν κυνηγησε πηγαμε σε ποστο οπου περσι χτυπησαμε αρκετα πουλια αλλα δυστυχως το ποστο ελειπε ηταν καμενο μεχρι τισ 8΄30 πηρα 5 πουλια εγω και 1 ο αχερκωτης.μετακινηθηκαμε για περπατητο οπου βρηκαμε αρκετα πουλια .περπατησαμε με τον αχερκωτη αφου ο σαββας εμεινε στο αυτοκινητο.αποτελεσμα μεχρι τις 11 15 τζικλουες .ωραια εωορμηση απολαυσα ωραιες τουφεκιες
χρυσανθε το πλαστικο παιχνιδι του αχερκωτη ειναι για το ρεσι τελικα
Μια χαρα τα πηγατε μπραβο παιδες....Μιχαλη μου ειναι και τουτα μεσα στο παιχνιδι η τυχη παντα εχει τον ρολο της!
χθες εκει που πηγαμε το πρωι για Σιδερενιες με το χρηστο μολις κατεβηκαμε απο τα αυτοκινητα ακουαμε συνεχεια τσικ τσικ και επαιρνουσαν πανω απο τα κεφαλια μας....οι τσικλες ηταν αρκετες....για να δουμε !
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Laurona έγραψε:Αντρεα εχτες η λαμπρο μεζζο 30 κ η λαμπρο τορτο 30 που πηρα καταλαθος περνοντας την για μεζο εσπαζαν κοκκαλα.
Χρυσανθε εγω τη Μεζζο 30g παιζω την μονο πρωτη. Δευτερη παιζω την lambro tordo kitrini 9n (ειχα 4 πακετα περσυνα και δεν αγορασα φετος), ή τη Lambro sporting(prasinoua) ή την victory challenger (γκριζα).
mezzo παιζεi και ο Σπυρος αποτι βλεπω...και λογικα ειναι πολυ ευχαριστιμενος. Γλυκιες και σε σκοτωμα και σε ηχο μπορω να πω οι μεζζο. Επισης και η tordo i kitrini...alla μονο για δευτερη.
Απόλυτα ευχαριστημένος, και εγώ για πρώτη την έχω και δεύτερη αναλόγως ορέξεως, και η Tordo 30gr εξαιρετική, και όπως εσένα την έχω για δεύτερη. Εντυπωσιασμένος και με την έκδοση διασποράς της Tordo 30gr σε νο10.
Εγω επεζα την πρωτη γιατί ενομιζα εν η μεζζο.
παλε επεφταν συκον ομως
Μιχαλη να τζιμασε γλυωρα
Πανικο ο παπάς σου που αρρώστησε. ?
τι έπαθε ρε φιλε?
Ελπίζω να εν καλα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Χθες είχαμε μια ωραία εξόρμηση με τον φίλο Χρύσανθο (Laurona). Του υποσχέθηκα πως θα ρίξει σε λίγα πουλιά. Μέχρι τις 8 δεν είδαμε ούτε άκουσα (Ο Χρύσανθος δυσκολεύεται στα ψηλά Hz). Μετά όμως έκαναν την εμφάνιση τους λόγω πείνας! Αρκετά παράξενη η συμπεριφορά των πουλιών, να περνά μισή ώρα να μην βλέπεις πουλί και σε 5 λεπτά να σου κάνουν επίθεση.
Οι Lambro mezzo 30gr. σε no.10 είναι εντυπωσιακές. Γλυκό και γρήγορο φυσίγγιο, κτυπά άνετα μέχρι τα 30-35μ. Προσοχή στις κοντινές γιατί τις χαλάει πολύ. Και οι Lambro Tordo 30gr. πολύ καλές, βλέποντας τις βολές του Χρύσανθου και σε λίγο πιο μακρινά πουλιά. Έκανε μια βασιλική βολή ο μπαγάσας, την ζήλεψα!
Ευελπιστούμε να έχουμε ακόμα 2-3 καλές εξορμήσεις. Δυστυχώς τα 6-7 πουλιά είναι οι καλές μας μέρες...
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Εγω επεζα την πρωτη γιατί ενομιζα εν η μεζζο.
παλε επεφταν συκον ομως
Μιχαλη να τζιμασε γλυωρα
Πανικο ο παπάς σου που αρρώστησε. ?
τι έπαθε ρε φιλε?
Ελπίζω να εν καλα.
Χρυσανθε επειδη με το συγκεκριμενο φυσιγγιο κτυπησα πουλια σε αρκετα μακρινες αποστασεις...για καποιο λογο μου εμεινε στο μυαλο και το βαζω για δευτερη. Νιωθω πιο safe ετσι
Παντως τραγικη η κατασταση χτες. Μας εμεινε ο ενθουσιασμος. ΟΥΤΕ σιηπε8κια. Πιστευω αν δεν βαλει πουλια τουτη η εβδομαδα με τις βροχες και του ανεμους.....να τις περιμενουμε στα επιστροφια τον Φεβρουαριο. Οσες ηρταν δηλ.....