+1000000Laurona έγραψε:Σωτηρη μου το κυνηγι θελει να εχεις και την τυχη μαζι σου ρε φιλε......παιζει πολυ σημαντικο ρολο.sotiris!129 έγραψε:κιτα Δημητρη σιγουρα δεν εχει οπως παλια αλλα πρεπει να ψαξεις ζε λιο πρην παεις για να τες εβρεις ειτε περπατιτο ειτε περασμα!
Θελει ψαξιμο, προετοιμασια, βουριστρο, αλλα να χεις τζιε λλιον την τυχη...
Την τεταρτη που περασε επιαν εναν παρεαν - τοπακα να παμε τζιταστρο, το πρωι ειχεν παει στην περιοχη αυτην, αλλα αλλο μερος ο αρφος του - 1 τσικλα, λαλει μου παμεν αλλου αφου εν ειχεν τιποτε ουτε τζιαμε ουτε γυρω γενικα....... τελικα επεξεν 22 ο αρφος του στο τζιταστρο....ΤΖΙΕ ΕΜΕΙς δεν ειδαμεν μιαν.
ΚΑΠΟΤΕ ειχα πληροφοριες, απο τοπακα οτι στο νεο Χωριο , Παφου - παρα του Λατσιου , ηταν οι τζικλες οπως τες μουγιες..........πριν τες 3 το πρωι εμασταν δυο ατομα στο αυτοκινητο για την ομορφη τοποθεσια.........νερα σιονωτα αλλα πολυ διαθεση και κεφι.........
Εμπηκαμε στο χωματοδρομο.......φιλε εβλεπαμεν τες μεστα φωτα του αυτοκινητου........επελλαναμεν, σχεδον εκοντεφκε να χαραξει και οι τσικλες ηταν να μας φαν, πριν κατεβουμεν απο το αυτοκινητο......χαζιριν να τσακωθουμεν που λαλει ο λοος, γιατι πεηραμεν μονο 2 κασιες φουσιεκκια......και πληροφορια μυστικη α, ειμασταν μονοι μας......
Αποτελεσμα........τα πουλια εφευκαν....εξημερωσεν ο Θεος μου και ειδαμεν 2 τσικλες..........
Πολλα ετσι περιστατικα φιλε μου.
Μονο μια φορα εδωκα πανω στα πουλια, και μιλω για πολλα πουλια......και εσυρνε σιονονερο και ο αερας ηταν 6-7 μποφορ.........επεζα τα εκρεμαζζαν ποθκια τζιε επεφταν 200 μετρα παρακατω.....πατσιαουρκα
Γενικα το κυνηγι μας θελει , προετοιμασια, οργανωση. καλη παρεα, καλη διαθεση ΚΑΙ ΤΥΧΗ
TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- Nikos
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- πανικος
κοπελια σημερα το απογευμα πηγα περπατητο κτυπησα 6 τζικλες δεντρωμενες που δεν σηκωνοταν παρα μονο αν πηγενες κατω απο το δεντρο ολες παχουλλες περιοχη αμμοχωστου στη σωτηρα.ψες εμπεναν πουλια τσακρουσαν ολοι νυχτα.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
KOPELIA POLLES TSIKLES EPARXIA LEMESOY ALLA SE SYGGEKRIMENOUS TOPOUS. EGYRIZA GIA 5 ORES SIMERA TZAI IVRATES SE 2 TOPOUS. MILOUME GIA POLLA POULIA. FYSIKA AYRIO ENA DIKSI. TOUNTO ERGO NA TES VRISKO TIN MIA MERA TZAI THN ALLI NA MEN ESHI FTERO IDATO POLLEES FORES
- Laurona
Ρε Απολλων μου ποιος εν ο σκηνοθετης τουντου εργου ρε κουμπαρε, τζιε εγιωνει ενι ξερεις ποσες φορες το ειδα, να παω να τον εβρω ολαν......να του εξηγησω οτι ο κοσμος επιεν μπροστα......πρεπει να αλλαξει σεναριον, να τες βρισκουμεν τζιε να μινισκουν τζιαμε...εν αναγκη να φευκουν???APOLLON AROSTIA MOU έγραψε:KOPELIA POLLES TSIKLES EPARXIA LEMESOY ALLA SE SYGGEKRIMENOUS TOPOUS. EGYRIZA GIA 5 ORES SIMERA TZAI IVRATES SE 2 TOPOUS. MILOUME GIA POLLA POULIA. FYSIKA AYRIO ENA DIKSI. TOUNTO ERGO NA TES VRISKO TIN MIA MERA TZAI THN ALLI NA MEN ESHI FTERO IDATO POLLEES FORES

ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
μπορεί ο ένας να οδηγά και οι υπόλοιποι να πυροβολούν που τα παράθυρα προς όλες τις κατευθύνσεις

-
- Full Member
Laurona έγραψε:Ρε Απολλων μου ποιος εν ο σκηνοθετης τουντου εργου ρε κουμπαρε, τζιε εγιωνει ενι ξερεις ποσες φορες το ειδα, να παω να τον εβρω ολαν......να του εξηγησω οτι ο κοσμος επιεν μπροστα......πρεπει να αλλαξει σεναριον, να τες βρισκουμεν τζιε να μινισκουν τζιαμε...εν αναγκη να φευκουν???APOLLON AROSTIA MOU έγραψε:KOPELIA POLLES TSIKLES EPARXIA LEMESOY ALLA SE SYGGEKRIMENOUS TOPOUS. EGYRIZA GIA 5 ORES SIMERA TZAI IVRATES SE 2 TOPOUS. MILOUME GIA POLLA POULIA. FYSIKA AYRIO ENA DIKSI. TOUNTO ERGO NA TES VRISKO TIN MIA MERA TZAI THN ALLI NA MEN ESHI FTERO IDATO POLLEES FORES![]()
![]()
![]()
ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ
Χρυσαθε μου εγιω εχω τες δυμνενες

- Nikos
Ρε κοπελια πληροφοριε λενε για μεγάλους αριθμους πουλιών στην Παφο,αληθεια ψέματα δεν ξερω, ακουσε κανενας τιποτα;;;
-
- Full Member
AI GIANNI THS PAFOU. POLLA POULIA
- Nikos
ρε φιλε επιες σημερα?γτ αλλοι που ηταν στην περιοχή σημερα δεν ειπαν για μεγάλους αριθμους..
Δεν σε αμφισβητώ αλλα ακουμε διάφορα και στο τελος δεν ξερουμε ποια ειναι η αληθεια....
Δεν σε αμφισβητώ αλλα ακουμε διάφορα και στο τελος δεν ξερουμε ποια ειναι η αληθεια....