Ουυ Βασιλιάς! Βάλε καμια φωτο να δουν τα ματουθκια μας αλλο καμια φάσσα που κονταsotiris.. έγραψε:to savvato 9 jiklec je 2 fasses...smra mono gia fassa epiasa 5 je ena kaliji .. (kinito)
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
Ρε κοπελιά πείτε μας αποτελέσματα της χρονιάς
-
- Full Member
cyprohunter έγραψε:Ουυ Βασιλιάς! Βάλε καμια φωτο να δουν τα ματουθκια μας αλλο καμια φάσσα που κονταsotiris.. έγραψε:to savvato 9 jiklec je 2 fasses...smra mono gia fassa epiasa 5 je ena kaliji .. (kinito)
φιλε μου για να ειμαι ηλικρινις δεν φκαλω φοτο τες τζικλες ...μολια παω χωργιο το σαββατο να τες φκαλω τζε να τες ανεβασω ... αλλα εχω μιαν απορια ... γινετε να γενουν τωρα οι τζικλες ??? εκτες που τες εκαθαρισα ιβρα 2 τζικλες που ειχαν 3-4 αφκουθκια τελεια μιτσα μεσα στην τζιλια τους τζε γι αυτο σημερα δεν εγιρισα σιπετο πανω τους

-
- Full Member
Ένιξερω ρε φίλε πρώτη φορά ακούω έτσι πράμαsotiris.. έγραψε:cyprohunter έγραψε:Ουυ Βασιλιάς! Βάλε καμια φωτο να δουν τα ματουθκια μας αλλο καμια φάσσα που κονταsotiris.. έγραψε:to savvato 9 jiklec je 2 fasses...smra mono gia fassa epiasa 5 je ena kaliji .. (kinito)
φιλε μου για να ειμαι ηλικρινις δεν φκαλω φοτο τες τζικλες ...μολια παω χωργιο το σαββατο να τες φκαλω τζε να τες ανεβασω ... αλλα εχω μιαν απορια ... γινετε να γενουν τωρα οι τζικλες ??? εκτες που τες εκαθαρισα ιβρα 2 τζικλες που ειχαν 3-4 αφκουθκια τελεια μιτσα μεσα στην τζιλια τους τζε γι αυτο σημερα δεν εγιρισα σιπετο πανω τους![]()

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
φισικο παραφισικο κανει για φετος ... του χρονου πιον ..εκαθαρισα τζε τους σιπετους 

-
- Full Member
τζαιγώ τωρά εποσπάστηκα, έσιει 2μιση ωρες... έλυσα, αλλά ευκαριστήθηκα το! 

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- kypros
Μπραβο σωτο για το αποτελεσμα του φιναλε.sotiris!129 έγραψε:πρωινο επεια να καμω εξυπναδα και να παω στα υδροβιαkypros έγραψε:24/2 παει και το τελευταιο σαβατοκυριακο αυτης της χρονια παιδες... Σε 6 μηνες ξανα πλεον να μαστε καλα....αποτελεσμα 0 ειδαμε 1 σαρσελι αλλα δεν μας εδοσεν χερι... και 2-3 καλικουθκια πανω σε ζικλες...επειασε 1 ο Αρτεμης και εχασα και εγω 1 !
το απογευμα ομως κατι εγινε γιατι ενευριασαν με![]()
ηντα χαρα ρε Κυπρο να τελειωνεις την σεζον της φασσας εστω και με 1 πουλι
Εγω Θα μπορουσα να επιανα ακομα λιγα τσιχλοκοτσυφα σημερα αλλα ειχαν ενοχλιθει πολυ τουντες μερες και επιασαν σε δυσκολα σημεια και ηταν ουλες αζινοτζικλες! Αναγκαστηκα λογο του αστραπιεου ζικ ζακ που καμνουν και της περιορισμενης ορατοτητας στα πυκνα , καποιες γλυτωσαν.
Οσο για τις σιδερενιες δεν το επιδιωξα να τις κυνηγησω οργανωμενα φετος, οσες επεξα ηταν σηκωτες πανω στο περπατητο. Φυσικα ειναι ομολογουμενος ισως το πιο βαρυτιμο τροπαιο απο τα φτερωτα θηραματα της κυπρου!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ(ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ)
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΦ
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ ΑΠΟ Η ΩΡΑ 2.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5.00
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ....
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΕΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΧΘΕΣ......
ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΧΘΕΣ(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ)ΜΕ ΡΩΤΙΣΕ (ΠΜ) ΑΝ ΚΥΝΗΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΤΑ.....
ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ....
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΧΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΗΝΩ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΩΡΜΗΣΕΙΣ......
ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ.ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-5 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.... ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣΑΝ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΑ ...ΩΡΑΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΗΜΕΡΑ 5 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ +2 ΚΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ +1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ... ΕΧΑΣΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ(ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΑ 15Μ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ)ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΦ
ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΦ

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ....
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΕΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΧΘΕΣ......
ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΧΘΕΣ(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ)ΜΕ ΡΩΤΙΣΕ (ΠΜ) ΑΝ ΚΥΝΗΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΤΑ.....
ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ....
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΧΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΗΝΩ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΩΡΜΗΣΕΙΣ......
ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ.ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-5 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.... ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣΑΝ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΑ ...ΩΡΑΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΣΗΜΕΡΑ 5 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ +2 ΚΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ +1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ... ΕΧΑΣΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ(ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΑ 15Μ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ)ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΦ

ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Panmoy
- Full Member
Κλείσιμο της σεζόν της φάσσας με 3 πουλιά στη βούρκα +1 χαμένη+1 ποντίκα σε μέγεθος κάττου(φάε φάε φάσσες έγινε θηρίο
). Περάσαμε και φέτος καλά,τωρά υπομονή μέχρι το καλοκαίρι μέχρι να αναμετρηθούμε ξανά. Προς το παρόν..back to the sea 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ....ΕΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΕΛΑΣΕΣ ΤΟΥΣPanmoy έγραψε:Κλείσιμο της σεζόν της φάσσας με 3 πουλιά στη βούρκα +1 χαμένη+1 ποντίκα σε μέγεθος κάττου(φάε φάε φάσσες έγινε θηρίο). Περάσαμε και φέτος καλά,τωρά υπομονή μέχρι το καλοκαίρι μέχρι να αναμετρηθούμε ξανά. Προς το παρόν..back to the sea

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!