ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

marios10 έγραψε:
solon loyka έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:Ωραία τζικλομερα η σημερινή :D
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.......

ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΘΩ ΜΟΥ ΕΣΚΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ......ΤΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΓΚΟΥ :D

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ(ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ)ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ... ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΖΩΝΤΣΑΝΟΣ :o
ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΞΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΜΥΡΗΣΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ :D

4 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ +1 ΧΑΜΕΝΗ +1 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΗΛΙΟ :P
Φιλε μ Σολον μπραβο για την καρπωση ησε καθηγητης και πλανηταρχης της φασσας...... :D :D :D :D
Κυνηγας μονο σιδερενιες ολον τον κυνηγετικο καιρο φιλε ????

Μπραβο σε ολαα τα παιδια για την καρπωση τους
:) :)
ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ...ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ...Ο ΟΠΑΜΑ :lol: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΓΗ :D

ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ(ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ)...ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ.

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΣΙΚΛΑ ΚΥΝΗΓΩ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙ ΣΚΕΨΗ...ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΓΕΛΑΣΩ.ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΧΕΔΙΑ....ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΣΑ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΗΡΑΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ :)

ΝΑΙ ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ....ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Panmoy έγραψε:Χτες απογοητεύτικα από την επιλογή των φυσιγγίων μου :evil: ...3 πουλιά χαμένα...ελπίζω να επανορθώσω το Σάββατο γιατί υπάρχουν λίγα πουλιά.
1 πουλί κατέβηκε τελικά από αρκετό ύψος με ILIONA ZEYPLAST 5no. την μοναδική που είχα μαζί μου.
Ξάδερφε μ' αρέσεις... επιλεκτικό κυνήγι

Ετο ο Winnie μια χαρά τες κατεβάζει, γιατί θέλεις να τον αλλάξεις;
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

marinos.a έγραψε:
Panmoy έγραψε:Χτες απογοητεύτικα από την επιλογή των φυσιγγίων μου :evil: ...3 πουλιά χαμένα...ελπίζω να επανορθώσω το Σάββατο γιατί υπάρχουν λίγα πουλιά.
1 πουλί κατέβηκε τελικά από αρκετό ύψος με ILIONA ZEYPLAST 5no. την μοναδική που είχα μαζί μου.
Ξάδερφε μ' αρέσεις... επιλεκτικό κυνήγι

Ετο ο Winnie μια χαρά τες κατεβάζει, γιατί θέλεις να τον αλλάξεις;
Ξάδερφε η αναμέτρηση με τα εκλεκτά θηράματα εν μες το DNA...όπως με τη θάλασσα..ξέρεις εσύ.
Τωρά για το gunny τι να πω...εν κόλλημα του εγκεφάλου πιο πολλά ;)
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

[/quote]

ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ...ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ...Ο ΟΠΑΜΑ :lol: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΓΗ :D

ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ(ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ)...ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ.

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΣΙΚΛΑ ΚΥΝΗΓΩ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙ ΣΚΕΨΗ...ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΓΕΛΑΣΩ.ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΧΕΔΙΑ....ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΣΑ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΗΡΑΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ :)

ΝΑΙ ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ....ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ[/quote]

Χαχαχααχαχαχα τζινος εν στην αμερικη και εσυ στες φασσες φιλε μ Σολον :D :D :D :D
εν τζαι παεις ομως τζαι εσι τζινη οπως τον ομπαμα με φανελουες lacoste..... :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Πρεπει να ειναι ενα πολλα ωραιο κυνηγι και συναρπαστικο το κυνηγη της φασσας....
Ησε που τους λιους βασικα ο 2ος που γνωριζω που ειναι φασσοκυνηγοι...
Μπραβο φιλε

Καλη καρπωση σε ολους για την τελευταια κυριακη

Φιλικα
Μαριος
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Εδώ στην Αττική φοβερές ζημίες από την βροχή , μπουρίνι για 10 ώρες , πνίγηκε και μια κοπέλα εν έτος 2013 . :mrgreen:
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Laurona έγραψε:Φιλοι μου να πατε και να περασετε καλα, οπως ξερει να περνα η παρεα μας. :)

Εγω δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω, αν θα παω, θα ειναι καπου πολυ κοντα για καμιαν ωρα.
Το πιο πιθανον ομως δεν θα παω.

Οσο για καποιον κυριον δαμεσα που μου κρατα ενα πλαστικο παιγνιδι, ονοματι Browning, και χαρκετε οτι κρατα και οπλο και κατηγορα τα LAURONA , οτι ειναι μονο για τα καρβουνα 2 πραματα θα του πω.

Πρωτον Εκτος που τα καρβουνα, νεκατωνουν πολλα ωραια και την κασαρολλα.Την αλλην φορα εν αφηκεν με του περτικου κοκκαλουιν με της φασσας με στην πιατελλαν, ηθελεν τζιε αλλο εναν ψουμιν να μεν αφικει το ζουμιν να παει χαμενον.

Δευτερον, ξερει ποτε εν τα γενεθλια μου, ας μου πιασει εναν καλλυτερον, ΕΑΝ ΕΒΡΕΙ , και αφηνουμε τον LAURONA για τα καρβουνα :lol:

Αλλα τωρα να δειτε που και του χρονου εν με τον LAURONA που εννα κυνηγω :lol:
ρε μα παλε εν 8α μπορεσεις..εισαι απαραδεχτος καμε 2ες σκεψεις και αλλαξε γνωμη..εν η τελευταια εξορμηση ειπαμε να ξανακανονισουμε μεν πιανεις την κουρβα κ να φεφκεις τωρα..επηες να πεις κ ειπες για το ψωμι κ την κατσαρολα..αλλα εν κ λαλεις πως εν κεινα που επαιξε κεινο το πλαστικο μαραφετι κ επηρες τα σπιτι για να μεν σε κουπανισει ο μιτσης που ηταν να παεις οπως τον παπαγαλο τον κροκαντιλ..ελα την κυριακη κ να φερουμε ελιες μαυρες να δουμε αν κουτσιας την κοκκονα..!!!χαχαχα
παλε κ του χρονου εν να λαλεις εν κουτσιας ομως γιαυτο ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΟΟΟΟΟ
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

τστστσ τουτοι μιτσιοι δηλαδη πιον εν αντρεπουνται!!

Ρε ηταν ουλλα του πλαστικου? Οχι πε την αληθκεια.Οι φασσες ηταν του πλαστικου και ο ενας ο περτικος. οι αλλοι oi περτιτζιοι ηταν του Laurona.

προσεξε, να παρεις πισω τες κατηγοριες και τα ψευδη, αλλιως τα ορτυκια, τα μιλλαρωτα, που σεκαρτερουν παγωμενα μεστο νερο, να τα ξιασεις, να παεις να φαεις πλαστικα :lol: (ασχετως εαν τα μισα εν δικα σου :lol: )

Ρε φιλε εν μπορω να ερτω, εν εσιει παρατζι.

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΖΥΖΗΤΑΣ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. :)

Για το αν κουτσια το οπλο, οχι να λαλουμεν και οτι θελουμεν.Αμα τον αξαμωνεις σωστα , μια χαρα κουτσια, τωρα εαν χασκιαζετε ο μαστρος του αμα δει τον λαο , εν και φτεει το οπλο.

Και σαντα και εχεις τα πολλα με το Laurona ρε τσιακκο, να αρκεψω να θυμωνω?

Ατε να δουμεν ααα.

Μια χαρα εν το σιεπεττουιν μου, εν που την αζουλα σου ουλλα.θελεις και συ ξυλενο κοντακκι, τζιε κρατας το πλαστικο τζιες φακκα σου, οπως το G3 :lol: :lol:

ΕΝ θωρεις δαμεσα τι γινεται?

Ο Κυπρος και οΑθως με το XS βουρουν εκατωσταριν τες τσικλες. :lol:
Ο Ροδος με το , πως το λαλουν, τα-ι-ζει τους αλουπους. :lol:
Ο Σωτηρης με το μπερεττα, ουτε μεστο βιντεο εν τα καταφερνει να τες βαλει, που παν καλλυτερα μετα την σιπεθκιαν :lol:
Ενω ο lAURONA???
8-)
Με το που εννα τον δουν........πεφτουν παστα καρβουνα μονες τους :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Ioannis97
Full Member

Δημοσίευση από Ioannis97 »

pote einai i teleutea mera gia tsikles??
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

28/2 φιλε
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Ioannis97 έγραψε:pote einai i teleutea mera gia tsikles??
την Τετάρτη 28/02 ρε φίλε
THE BEST THERE IS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”