ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Georgios έγραψε:Σημερα απογευματινο 3 ωρες ... 6 τζικλες και 2 φασσες (1 χαμενη) :D
Ε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑ Η ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΕΝ....ΑΝΟΥΡΗ....ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΦΟΡΑ(ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ) Η ΕΚΑΜΕΣ ΠΑΛΗΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ??????
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αφου δεν παω ρε μαστορα ποιον, ζε 2-3 φορες που επεια τα πουλια δεν ηρταν που την μερκα που εχω οπτικο πεδιο απο μακρια με αποτελεσμα να μεν προλαβενω να αναψω την camera,
προχτες που επαιξα 3 εν στο παρπατημα που τες επαιξα εφακουν γιρο τα ποστα μας (απογευματινα-προινα) και επαιζα τες σικοτες, ειχα φκαλει ενα video ζινη την περα ενα κοπαδι καμια 15ρκα πουλια που επερασαν πουπανω μου και εσυρα τους 2 αλλα ηταν ψυλα και απλα εχαιδεψα την 1...
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Athos 1978 έγραψε:Athos 1978 έγραψε:

MK 10
Ιnvectro plus 18,7?Εισαι ευχαρηστημενος?

Πολλά ευχαριστημένος ρε φίλε ε λεαν μου το και δεν το πίστευα, ότι διευρύμενος αυλός σε κρατά σε φόρμα, για να καταλάβεις που την αρχή του χρόνου έως τώρα από τα 110 κιλά έπεσα στα 100 !
Ότι παίξεις βουρας το :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δηλαδη ευτυχως ρε αθω που ενεν mk38 που εχεις διοτι ηταν να μεινεις 72? :D
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:
Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε: αμπα ζε παιξω τες 21 αυριο μια φατσια να τελειωνουμεν ζε κανει γιατι αρκεψα ζε βαρκουμε τες :lol: ...
ααααα.... εσου ενεκαταλαβες ακομα που ειμαστε , που παμε , και ποιος εισαι.... ενομισες ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΖιΖιΡΕ εισαι ο Αρτεμης Οξα εχεις το οπλο μου ? :lol: :lol: :lol:
την βολη που καμω εγω με το 5 στα 48,75 μετρα εσου καμεις την με το 3...και ειναι και κουτσοφτερες.... :lol: :lol:
Στο κατω κατω αφου ως τωρα εν ειδαμε 21 τζικλες.... θωρουμε 18-19 και πεζουμε τες 14-15 ε χανουμε και 2-3...αρα.... αντεξε.
3*** 2** και δεν θα ξαναδεις ζικλα κουτσοφτερη , ειδες την τελευταια μου!
για να καμεις ετσι βολη πρεπει να παιζεις Παγκυπριους 10 χρονια στο Τραπ , να εχεις 3 παγκοσμια χρυσα
και τον μαυροπουλο που επαιξα να παιζεις 15 χρονια skeet και να εχεις 5 παγκοσμια πρωταθληματα
+ τες χαρτουτσιες που μου εδωκεν ο louisII εχτες που ηταν μελην, εφκαλαν λιον αιμαν αλλα σεκκες, σοβαρα ρε Loui ετσι χαρτουτσια δεν εξαναπαιξα ετον Αρτεμη να σου πει την τελευταια ζικλα στα ποσα μετρα την επαιξα !
Όντως εν το κάτι άλλο οι χαρτούτσιες εκείνες ;)
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

tooulos96 έγραψε: Εκαταλαβα το...
Ίντα μπερεττα ενει
Αποτι φαίνεται από μια φωτογραφία εν silver pigeon
ναι ρε...686
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

louisll έγραψε: Όντως εν το κάτι άλλο οι χαρτούτσιες εκείνες ;)
που επειαμε το μεσημερι ειχα αλλες χαρτουτσιες μες το γιλεκο και εν εφορεν πουζινες, αλλα εβαλα τες το απογευμα για να τες τεσταρω, επαιξα 4ς χαρτουτσιες επειασα 2 ζικλες με τες πρωτες 2 και επαιξα και τες αλλες 2 πανω σε ενα μαυροπουλο που μακρια εφαν την αλλα επειεν και επεσεν μες το ποταμο, επεπσα τον Αρτεμιογλου μπας ζε καμει καμιαν διαπραγματεφση με τους βατους για να μας τον δοκουν αλλα τιποτε :lol: !
εσυ εκαμες τιποτε σημερα οξα εκατσετε στες σουβλες? :D
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Εννα μεν μαθω να βαλλω φωτογραφιες,εππελλανεται μας με τες τζικλες σας :lol: :lol: :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

sotiris!129 έγραψε:
louisll έγραψε: Όντως εν το κάτι άλλο οι χαρτούτσιες εκείνες ;)
που επειαμε το μεσημερι ειχα αλλες χαρτουτσιες μες το γιλεκο και εν εφορεν πουζινες, αλλα εβαλα τες το απογευμα για να τες τεσταρω, επαιξα 4ς χαρτουτσιες επειασα 2 ζικλες με τες πρωτες 2 και επαιξα και τες αλλες 2 πανω σε ενα μαυροπουλο που μακρια εφαν την αλλα επειεν και επεσεν μες το ποταμο, επεπσα τον Αρτεμιογλου μπας ζε καμει καμιαν διαπραγματεφση με τους βατους για να μας τον δοκουν αλλα τιποτε :lol: !
εσυ εκαμες τιποτε σημερα οξα εκατσετε στες σουβλες? :D

αφου αν εμπενα μεσα εν ηταν να φκω.... και γω ρε τον μαυρο εν με τζινη την mygra που τον εξοντοσα κατα 50% :D
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

Artemis G. έγραψε:
tooulos96 έγραψε: Ρε Άρτεμη εσύ ίντα σιηπετο εχεις τζε κάθε μέρα περιπεζεις το μπερεττα του Σωτήρη??
μπερεττα ρε φιλουι μου !!!!! αλλα ενα πραμα καμια σχεση με τον δικο του....
ΦΙΛΕ ΑΡΤΕΜΗ ΕΝ ΤΟ SILVER PIGEON ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΤΖΙΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

elcos έγραψε:
Artemis G. έγραψε:
tooulos96 έγραψε: Ρε Άρτεμη εσύ ίντα σιηπετο εχεις τζε κάθε μέρα περιπεζεις το μπερεττα του Σωτήρη??
μπερεττα ρε φιλουι μου !!!!! αλλα ενα πραμα καμια σχεση με τον δικο του....
ΦΙΛΕ ΑΡΤΕΜΗ ΕΝ ΤΟ SILVER PIGEON ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΤΖΙΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ναι ρε φιλε... το 686 silver pigeon I
αλλα ρε φιλε μαλλον εν εκαταλαβες καλα εν του 129 που εν σκοτωνει.... εν εχω κανενα προβλημα προς το παρον με το οπλο μου , αντιθετως ειμαι πολλα χαππυ... :)
οπως και να εχει... επειδη ειμαι περιεργος τι προβληματα σου καμει αν θελεις στειλε μου π.μ να το συζυτησουμε για να μεν ξεφυγουμε που το θεμα δαμε....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”