ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
φίλε μικρέ με τί όπλο έσυρες την super sporting τζαι εν σου άρεσε?[/quote]
Baikal mp-27em -1c sporting
Σοβαρα,εκαταστρεψεν με τσινη η χαρτουτσια,εσηκωνα το οπλο και ειμουν σιουρος πως εν θα επεφτε το πουλι,εβαλα κατι μινιμαξ της ολυμπια υστερα μονο και μονο για να καμνω ποιο συγκεντρωμενες και σιουρες βολες[/quote]
η minimax όταν έσιη λλιο ηλιούι εν τέλειες τζαι χτυπούν τζαι μακρυά παίζω τες συνέχεια με το breda μου τζαι είμαι πάρα πολλά ευχαριστημένος
Baikal mp-27em -1c sporting
Σοβαρα,εκαταστρεψεν με τσινη η χαρτουτσια,εσηκωνα το οπλο και ειμουν σιουρος πως εν θα επεφτε το πουλι,εβαλα κατι μινιμαξ της ολυμπια υστερα μονο και μονο για να καμνω ποιο συγκεντρωμενες και σιουρες βολες[/quote]
η minimax όταν έσιη λλιο ηλιούι εν τέλειες τζαι χτυπούν τζαι μακρυά παίζω τες συνέχεια με το breda μου τζαι είμαι πάρα πολλά ευχαριστημένος
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
Baikal mp-27em -1c sportingcyprohunter έγραψε:φίλε μικρέ με τί όπλο έσυρες την super sporting τζαι εν σου άρεσε?
η minimax όταν έσιη λλιο ηλιούι εν τέλειες τζαι χτυπούν τζαι μακρυά παίζω τες συνέχεια με το breda μου τζαι είμαι πάρα πολλά ευχαριστημένος[/quote]
Συμφωνω η Super Sporting Ητανε και για μενα καταστροφη.... επαιξα τες περσι πανω σε τρασηλες και επεφταν ουλλες κουτσοφτερες....Αλλλα μετα αλλαξα σε Formula 1 24gr 8-10 και μινιμαξ και επεφταν σεκκα... Και μακρια και κοντα....

-
- Full Member
minimax skeet 28gr
gem 28gr
ballistic 28gr
τζαι εν θέλετε τίποτε άλλοοοοοοοο!
gem 28gr
ballistic 28gr
τζαι εν θέλετε τίποτε άλλοοοοοοοο!

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
-
- Full Member
Πας το οπλο το Browning 425 28 ιντζες Grade 3.....Ηβρα 2 χαρτουτσιες εν τες αλλασω με τιποτα της....
Formula 1-24gr kai 32 gr.... 7.5-9
Minimax 28gr 8
Επαιξα πολλες και διαφορετικες αλλα ειχαν διαφορετικα προβληματα και ετσι εκολλησα πανω σε τουτες και οσα πουλια πεζω σε ακτινα μεχρι 40 μ το πολλυ σεκκα παρα εκει κουτσοφτερα αλλα για το οπλο μου εν εση λαθοςςςςς.....

Για τρασηλες και Τζικλες....
Formula 1-24gr kai 32 gr.... 7.5-9
Minimax 28gr 8
Επαιξα πολλες και διαφορετικες αλλα ειχαν διαφορετικα προβληματα και ετσι εκολλησα πανω σε τουτες και οσα πουλια πεζω σε ακτινα μεχρι 40 μ το πολλυ σεκκα παρα εκει κουτσοφτερα αλλα για το οπλο μου εν εση λαθοςςςςς.....

Για τρασηλες και Τζικλες....
-
- Full Member
Ρε μικρέ τελικά τι εγινεν??
Έπεφταν???
Τα καλλιτζια εννοώ...
Έπεφταν???
Τα καλλιτζια εννοώ...

-
- Full Member
αχαχαχα χαρτουτσιες ρεtooulos96 έγραψε:Ίντα 20αρκα???sotiris.. έγραψε:εγω αυριο παω κιριολεκτικα για κυνηγι με 200+ χαρτουτσιες ...τρασιλες πολλες φασσες πολλες (μεσουρανες) τζε ζικλες περπατιτες...ε να μεν σιρουμε καμ1 20ρκα ??![]()
![]()
Τζικλες ???
Τζε εν να θέλεις 200 για 20???
Ο Σωτήρης εσειρνε 5 τζε επιαννε 10 τζε εσύ ....
![]()
![]()

εε μα μονο ο 129 καμνει ετσι πραματα ...εμας αναλογη μας μια τζικλα ανα 6-7 χαρτουτσιες

- SilverPigeonS
ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ???ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
[/quote]
Φίλε μου, εγώ εννοούσα το σιδερένιο τραπέζι!!

Φίλε μου, εγώ εννοούσα το σιδερένιο τραπέζι!!

“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
Καλλιτζια παντα πεφτουν...tooulos96 έγραψε:Ρε μικρέ τελικά τι εγινεν??
Έπεφταν???
Τα καλλιτζια εννοώ...
Ατε να παω Σαββατο και κυριακη να παιξω τες 10 χαρτουτσιες που μου εμειναν,να συρω και καμιαν 10αρκαν 7νο που εμειναν και τον Αυγουστον παλε
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Εν να παεις που το πρωί τζε εν να σειρεις τόσες χαρτουτσιες?????sotiris.. έγραψε:αχαχαχα χαρτουτσιες ρεtooulos96 έγραψε:Ίντα 20αρκα???sotiris.. έγραψε:εγω αυριο παω κιριολεκτικα για κυνηγι με 200+ χαρτουτσιες ...τρασιλες πολλες φασσες πολλες (μεσουρανες) τζε ζικλες περπατιτες...ε να μεν σιρουμε καμ1 20ρκα ??![]()
![]()
Τζικλες ???
Τζε εν να θέλεις 200 για 20???
Ο Σωτήρης εσειρνε 5 τζε επιαννε 10 τζε εσύ ....
![]()
![]()
![]()
εε μα μονο ο 129 καμνει ετσι πραματα ...εμας αναλογη μας μια τζικλα ανα 6-7 χαρτουτσιες
Αλλά εν να μου πεις είναι θέμα λεπτών να φκερωσουν τα πακετα