Γιατί τώρα εν να πιατε βαθμούς κομα??[/quote]
Νε ρε φιλε παω ιδιωτικο και εν λιο διαφορετικα...

Ως τώρα οσπου εφτασες??sotiris!129 έγραψε:παω φασσες γιαυτο!tooulos96 έγραψε:Μα ίντα τζικλες...
Τοσο τζερο επροσπαθουσες να μας πείσεις πως έχει τζικλες βαλοντας φοτο με 10-12
Τώρα πουντες????
Βαρκεσε να περπατάς αλοπως![]()
![]()
Κάτι αλλι πρέπει να παιζει
ειπα στον γιατρο μου πρην το κυνηγι της ζικλας πως φετος ο στοχος ειναι οι 150 και πως θα σταματησω να παιζω μολις φτασω αυτον τον αριθμο! μολις επερασα τες 100 εσταματησα να παιζω παραπανω που 5-6 την καθε φορα για να μεν περασω το οριο που εβαλα στον εαυτο μου και να μην χασω ουτε εξωρμηση!
Ατε καλη τυχη και συρε οσες ειναι σιγουρες και οι βλακειες επειδη εν να νυβριασεις και εν θα πεφτει τπτ μετα////sotiris.. έγραψε:εγω αυριο παω κιριολεκτικα για κυνηγι με 200+ χαρτουτσιες ...τρασιλες πολλες φασσες πολλες (μεσουρανες) τζε ζικλες περπατιτες...ε να μεν σιρουμε καμ1 20ρκα ??![]()
![]()
Ίντα 20αρκα???sotiris.. έγραψε:εγω αυριο παω κιριολεκτικα για κυνηγι με 200+ χαρτουτσιες ...τρασιλες πολλες φασσες πολλες (μεσουρανες) τζε ζικλες περπατιτες...ε να μεν σιρουμε καμ1 20ρκα ??![]()
![]()
ΧΑΧΑ.....louisll έγραψε:Πάντως βλέπω στην ορθογραφία κανένας δεν πέρασε στο σχολείο
Ή κάνω λάθος;
Εν ακουις εν αιπιασαν βαθμούς κώμαlouisll έγραψε:Πάντως βλέπω στην ορθογραφία κανένας δεν πέρασε στο σχολείο
Ή κάνω λάθος;
Baikal mp-27em -1c sportingcyprohunter έγραψε:φίλε μικρέ με τί όπλο έσυρες την super sporting τζαι εν σου άρεσε?mikros έγραψε:Τι εν τουτο??? Τρωετε???MIKEShooter έγραψε: Ρε φιλε εμενα εν να φκει στο 99 % το αιμα μες την κελλε μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο.... Ατε εφτιχος που εχουμε Half Term Την παρασκευη να παμε κυνηγη και σαββατο και κυριακη.....![]()
![]()