ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
mikros

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από mikros »

Ε Τοουλε,μεν βαλεις αλλες τσικλες τωρα που εν καθημερινες,επιδη εγω εν μπορω να παω και φκενει το γαιμα πας την κελλε μου..
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Φωτογραφία0401.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

dimitris savva έγραψε:
Φωτογραφία0401.jpg
Ρε φιλε εμενα εν να φκει στο 99 % το αιμα μες την κελλε μου... :D :D :D :D
Μπραβο.... Ατε εφτιχος που εχουμε Half Term Την παρασκευη να παμε κυνηγη και σαββατο και κυριακη..... :P :P :P
mikros

Δημοσίευση από mikros »

MIKEShooter έγραψε: Ρε φιλε εμενα εν να φκει στο 99 % το αιμα μες την κελλε μου... :D :D :D :D
Μπραβο.... Ατε εφτιχος που εχουμε Half Term Την παρασκευη να παμε κυνηγη και σαββατο και κυριακη..... :P :P :P
Τι εν τουτο??? Τρωετε???
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

tooulos96 έγραψε:Μα ίντα τζικλες...
Τοσο τζερο επροσπαθουσες να μας πείσεις πως έχει τζικλες βαλοντας φοτο με 10-12
Τώρα πουντες????
Βαρκεσε να περπατάς αλοπως :lol: :lol:
Κάτι αλλι πρέπει να παιζει ;)
παω φασσες γιαυτο!
ειπα στον γιατρο μου πρην το κυνηγι της ζικλας πως φετος ο στοχος ειναι οι 150 και πως θα σταματησω να παιζω μολις φτασω αυτον τον αριθμο! μολις επερασα τες 100 εσταματησα να παιζω παραπανω που 5-6 την καθε φορα για να μεν περασω το οριο που εβαλα στον εαυτο μου και να μην χασω ουτε εξωρμηση 8-) !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

mikros έγραψε:
MIKEShooter έγραψε: Ρε φιλε εμενα εν να φκει στο 99 % το αιμα μες την κελλε μου... :D :D :D :D
Τι εν τουτο??? Τρωετε???
Οχι εν τρωετε.... :lol: :lol: :lol: :lol: εν διακοπες... Πιανουμε βαθμους..... :lol: :lol: :lol: τρωετε....
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

ε αφού εππέσαν κάμποσοι 16χρονοι βάρτε με τζαι μένα μέσα! χεχε :lol: την περασμένη κυριακή ίσιε παραπάνω πουλιά που τούτην τζαι εσυρα γύρω στις 12 χαρτούτσιες τζαι έπιασα 7 ήβρα τις 5 (συμπεριλαμάνεται 1 κότσυφας) επια τα σχετικά καλά, τούτην την κυριακή ένε πία προπόνηση σκητ διότι έβρεσιε τζαι εχάλασε η μέρα μου γμτ τζαι έσυρα καμιά δεκαρκά σιηπεθκιές την κυριακή, έπαιξα 1 τζαι έχασα την τζαι τζίνη! :x
Φιλικά,
Αναστάσης
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

mikros έγραψε:
Τι εν τουτο??? Τρωετε???
φίλε μικρέ με τί όπλο έσυρες την super sporting τζαι εν σου άρεσε?
Φιλικά,
Αναστάσης
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

MIKEShooter έγραψε:
mikros έγραψε:
Τι εν τουτο??? Τρωετε???
Οχι εν τρωετε.... :lol: :lol: :lol: :lol: εν διακοπες... Πιανουμε βαθμους..... :lol: :lol: :lol: τρωετε....
Γιατί τώρα εν να πιατε βαθμούς κομα??
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

εγω αυριο παω κιριολεκτικα για κυνηγι με 200+ χαρτουτσιες ...τρασιλες πολλες φασσες πολλες (μεσουρανες) τζε ζικλες περπατιτες...ε να μεν σιρουμε καμ1 20ρκα ?? :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”