ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
-
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Ε Τοουλε,μεν βαλεις αλλες τσικλες τωρα που εν καθημερινες,επιδη εγω εν μπορω να παω και φκενει το γαιμα πας την κελλε μου..
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Ρε φιλε εμενα εν να φκει στο 99 % το αιμα μες την κελλε μου...dimitris savva έγραψε:

Μπραβο.... Ατε εφτιχος που εχουμε Half Term Την παρασκευη να παμε κυνηγη και σαββατο και κυριακη.....

-
Τι εν τουτο??? Τρωετε???MIKEShooter έγραψε: Ρε φιλε εμενα εν να φκει στο 99 % το αιμα μες την κελλε μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο.... Ατε εφτιχος που εχουμε Half Term Την παρασκευη να παμε κυνηγη και σαββατο και κυριακη.....![]()
![]()
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- sotiris!129
παω φασσες γιαυτο!tooulos96 έγραψε:Μα ίντα τζικλες...
Τοσο τζερο επροσπαθουσες να μας πείσεις πως έχει τζικλες βαλοντας φοτο με 10-12
Τώρα πουντες????
Βαρκεσε να περπατάς αλοπως![]()
![]()
Κάτι αλλι πρέπει να παιζει
ειπα στον γιατρο μου πρην το κυνηγι της ζικλας πως φετος ο στοχος ειναι οι 150 και πως θα σταματησω να παιζω μολις φτασω αυτον τον αριθμο! μολις επερασα τες 100 εσταματησα να παιζω παραπανω που 5-6 την καθε φορα για να μεν περασω το οριο που εβαλα στον εαυτο μου και να μην χασω ουτε εξωρμηση

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
Οχι εν τρωετε....mikros έγραψε:Τι εν τουτο??? Τρωετε???MIKEShooter έγραψε: Ρε φιλε εμενα εν να φκει στο 99 % το αιμα μες την κελλε μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο.... Ατε εφτιχος που εχουμε Half Term Την παρασκευη να παμε κυνηγη και σαββατο και κυριακη.....![]()
![]()

-
- Full Member
ε αφού εππέσαν κάμποσοι 16χρονοι βάρτε με τζαι μένα μέσα! χεχε
την περασμένη κυριακή ίσιε παραπάνω πουλιά που τούτην τζαι εσυρα γύρω στις 12 χαρτούτσιες τζαι έπιασα 7 ήβρα τις 5 (συμπεριλαμάνεται 1 κότσυφας) επια τα σχετικά καλά, τούτην την κυριακή ένε πία προπόνηση σκητ διότι έβρεσιε τζαι εχάλασε η μέρα μου γμτ τζαι έσυρα καμιά δεκαρκά σιηπεθκιές την κυριακή, έπαιξα 1 τζαι έχασα την τζαι τζίνη! 

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
φίλε μικρέ με τί όπλο έσυρες την super sporting τζαι εν σου άρεσε?mikros έγραψε:Τι εν τουτο??? Τρωετε???MIKEShooter έγραψε: Ρε φιλε εμενα εν να φκει στο 99 % το αιμα μες την κελλε μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
Γιατί τώρα εν να πιατε βαθμούς κομα??MIKEShooter έγραψε:Οχι εν τρωετε....mikros έγραψε:Τι εν τουτο??? Τρωετε???MIKEShooter έγραψε: Ρε φιλε εμενα εν να φκει στο 99 % το αιμα μες την κελλε μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εν διακοπες... Πιανουμε βαθμους.....
![]()
![]()
τρωετε....
-
- Full Member
εγω αυριο παω κιριολεκτικα για κυνηγι με 200+ χαρτουτσιες ...τρασιλες πολλες φασσες πολλες (μεσουρανες) τζε ζικλες περπατιτες...ε να μεν σιρουμε καμ1 20ρκα ??