ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ???ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥSilverPigeonS έγραψε:Σόλωνα πότε θα μας κάνεις το τραπέζι είπαμε;solon loyka έγραψε:Ε ΣΩΤΗΡΗ..... ΑΜΑ ΕΙΣΟΥΝ ΕΣΥ 16 ΤΣΑΙ ΕΠΕΖΕΣ 2 ΜΕ 1 ΧΑΡΤΟΥΣΤΣΙΑ....ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 16-26 ΠΟΣΕΣ ΕΠΕΖΑ ΜΕ 1 ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ?sotiris!129 έγραψε:Axxx που ημουν 16... πρην 10 χρονια δηλαδη, 2 ζικλες επαιζα με 1 χαρτουτσια ΗΤΑΝ 1000ες τοτε![]()
ΗΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΙΤΣΙ ΤΣΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ......ΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΞΟΥΝ![]()
ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ 3 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ +1 ΧΑΜΕΝΗ........ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΚΑΜΝΩ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΚΑΡΥΘΚΙΑ OIL FINISH ΤΖΙΑΙ ΦΕΡΝΩ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ.

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
Γιατρός
Εν η ιδέα μου η έκαμες το μισό νησί οιλ φινισχχχ;LOUIS SETTER έγραψε:ΚΑΜΝΩ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΚΑΡΥΘΚΙΑ OIL FINISH ΤΖΙΑΙ ΦΕΡΝΩ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ.![]()
![]()
![]()
Φιλικά
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΠΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑΤΑlouisll έγραψε:Εν η ιδέα μου η έκαμες το μισό νησί οιλ φινισχχχ;LOUIS SETTER έγραψε:ΚΑΜΝΩ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΚΑΡΥΘΚΙΑ OIL FINISH ΤΖΙΑΙ ΦΕΡΝΩ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ.![]()
![]()
![]()
Φιλικά
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- sotiris!129
εγω σανα και ειμαι στο αλλο μισο νησιLOUIS SETTER έγραψε:ΠΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑΤΑlouisll έγραψε:Εν η ιδέα μου η έκαμες το μισό νησί οιλ φινισχχχ;LOUIS SETTER έγραψε:ΚΑΜΝΩ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΚΑΡΥΘΚΙΑ OIL FINISH ΤΖΙΑΙ ΦΕΡΝΩ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ.![]()
![]()
![]()
Φιλικά
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Artemis G.
- Full Member
εσου εν σε αλλο κοσμο που εισαι..... στεκεσε δαμε τζιε εισαι τζιπανω... δηλαδη εχτος τοπου και χρονου
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- sotiris!129
εγω φιλουι μου ειμαι μες το κρεβατουι μου γιατι αυριο εχω προινο ξυπνημα, οπως και εσυ... γιαυτο καληνυχτα ζε μακαρι ζε εν εισαι δαμε στην ωρα σου!Artemis G. έγραψε:εσου εν σε αλλο κοσμο που εισαι..... στεκεσε δαμε τζιε εισαι τζιπανω... δηλαδη εχτος τοπου και χρονου
θελω σε σταση προσοχης με γιαλισμενα αρβυλα,φρεσκοξιουρισμενο, το αυτοκινητο με ανοιχτο το καπο γιαλισμενο, οπως και το οπλο ετοιμα για επιθεωρηση !
-
tooulos96
- Full Member
Ρε εσείς είσαστε παραπάνω που σιηλλο τζε καττο μάλλον κατιsotiris!129 έγραψε:εγω φιλουι μου ειμαι μες το κρεβατουι μου γιατι αυριο εχω προινο ξυπνημα, οπως και εσυ... γιαυτο καληνυχτα ζε μακαρι ζε εν εισαι δαμε στην ωρα σου!Artemis G. έγραψε:εσου εν σε αλλο κοσμο που εισαι..... στεκεσε δαμε τζιε εισαι τζιπανω... δηλαδη εχτος τοπου και χρονου
θελω σε σταση προσοχης με γιαλισμενα αρβυλα,φρεσκοξιουρισμενο, το αυτοκινητο με ανοιχτο το καπο γιαλισμενο, οπως και το οπλο ετοιμα για επιθεωρηση !
- sotiris!129
παιζει ρε τοουλε μου,tooulos96 έγραψε:Ρε εσείς είσαστε παραπάνω που σιηλλο τζε καττο μάλλον κατιsotiris!129 έγραψε:εγω φιλουι μου ειμαι μες το κρεβατουι μου γιατι αυριο εχω προινο ξυπνημα, οπως και εσυ... γιαυτο καληνυχτα ζε μακαρι ζε εν εισαι δαμε στην ωρα σου!Artemis G. έγραψε:εσου εν σε αλλο κοσμο που εισαι..... στεκεσε δαμε τζιε εισαι τζιπανω... δηλαδη εχτος τοπου και χρονου
θελω σε σταση προσοχης με γιαλισμενα αρβυλα,φρεσκοξιουρισμενο, το αυτοκινητο με ανοιχτο το καπο γιαλισμενο, οπως και το οπλο ετοιμα για επιθεωρηση !παιζει
![]()
παιζει ζικλες
-
tooulos96
- Full Member
Μα ίντα τζικλες...
Τοσο τζερο επροσπαθουσες να μας πείσεις πως έχει τζικλες βαλοντας φοτο με 10-12
Τώρα πουντες????
Βαρκεσε να περπατάς αλοπως
Κάτι αλλι πρέπει να παιζει