πανικος έγραψε:την δευτερα ειδα αρκετες τζικλες επερασαν 6 απο πανω μου που αν δεν απαγορευετουν τωρα θα ειχα 6 σιγουρες στο ψυγειο
Πιστευω οτι εχεις ηδη εξαφανισει τα αποδικτικα τους στοιχεια
Εγώ είμουν ορκισμένος λαγάρης αλλά λίγο ο θάνατος της καλής σκύλας λίγο οι κακές παρέες με εκάμαν να στραφώ σε γενικό κυνήγι έχο μια κοτζιακαρούα 11 χρονών κούρτζχααρ ότι κάμει να μου φέρει λίες φάσσες να μου φκάλει κανένα κούνελλο κανένα πέρτικο η ότι φερμάρει και αν δώκω και πας σε τζήκλες να μου τες συνάει....φέτος λίγο απ όλα θα έχει το πανέρι με το κουμπαρούι μου παρέα ήσυχη η κεφαλή μας θα κάμνουμε το κέφι μας....και η τσηκλούα μες το μενού....πέρκει μείνουν για όλους μας σε μισή ωρούα θα λέμε 2 και πόψε......!!! ΠΑΑΑΑΑΑΝΩ ΣΑΣ...
Ετσι ακριβως...σαν την ποικιλια εν εχει...βλεπεις τα πραματα απο ολες τις γωνιες και οχι σαν τσικλαρης,φασσαρης,λααρης κτλπ...και επισης συνδιαζεις διαφορετικα κυνηγια μαζι
ΑΤΕΕ 2 και αλλο 25 λεφτα
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Παθκιά εν σχιλίαεσ οι τζίκλες σημέρα το πρωί ηταν μεσα σην παφο είδα τριωνες.Μετα επια να δω για φασσες ιταν γεματη οι τοποί τζικλές, εβέπα 2-2 5-5 σε μια φάσι 13 μαυρόπουοι μαζεί τζε επιένα πρώτη φορα είδα ετσι πράμα, και είχε και πουλεία που είχαν πορεία ψυλούμενες!!!!
RODOSTHENIS έγραψε:Παθκιά εν σχιλίαεσ οι τζίκλες σημέρα το πρωί ηταν μεσα σην παφο είδα τριωνες.Μετα επια να δω για φασσες ιταν γεματη οι τοποί τζικλές, εβέπα 2-2 5-5 σε μια φάσι 13 μαυρόπουοι μαζεί τζε επιένα πρώτη φορα είδα ετσι πράμα, και είχε και πουλεία που είχαν πορεία ψυλούμενες!!!!
φιλε εδω παραλια ψες αν ειχα βερκα πασ τα κεραμιδια ηταν να γεμωσουν. καθε νυχτα παιρνουν χιλιαδες τις ακουω πρωι εχει μερες που κατεβαινουν απο τις 7 το πρωι και μετα και γινεται πολεμος μακαρι να συνεχισουν ετσι
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
ρε κοπέλλια αν εν έτσι τα πράματα εγώ εν τους τη χαρίζω..θα τους αντακώσω σιπεθκιά που την πρώτη κυριακή
τωρά σοβαρά όμως...ελπίζω να αλλάξει ο καιρός σύντομα και να τις κρατήσει...
RODOSTHENIS έγραψε:Παθκιά εν σχιλίαεσ οι τζίκλες σημέρα το πρωί ηταν μεσα σην παφο είδα τριωνες.Μετα επια να δω για φασσες ιταν γεματη οι τοποί τζικλές, εβέπα 2-2 5-5 σε μια φάσι 13 μαυρόπουοι μαζεί τζε επιένα πρώτη φορα είδα ετσι πράμα, και είχε και πουλεία που είχαν πορεία ψυλούμενες!!!!
φιλε εδω παραλια ψες αν ειχα βερκα πασ τα κεραμιδια ηταν να γεμωσουν. καθε νυχτα παιρνουν χιλιαδες τις ακουω πρωι εχει μερες που κατεβαινουν απο τις 7 το πρωι και μετα και γινεται πολεμος μακαρι να συνεχισουν ετσι
Πανίκο μου όμως με αυτές τις ζέστες θα κρατήσει τα πουλιά ή απλά περνούν και φεύγουν;
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”