ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
ΕΕ αφου εν εση πολλα πουλλια τη να καμνουμε... 

- Captain theodoros
MIKEShooter έγραψε:Γεια σος,
Ειμαι καινουργιος και εγω ειμαι 13 χρονων.... Φετος επιαμε πρωτες 3-4 κυριακες στις τρασηλες και επεζαμε 20-30 καθε φορα μονος μου και εσιρνα πας τα 3-4 πακετα χατρουτσιες... Τωρα τελευταια εποροθηκα με το ψαρεμα και ετσι σταματησα και λιγο το κυνηγι... Επια το Σαββατο καθημερινη περιοχη στο παραλιμνι και ειδα 5 τζικλες και επεξα 2.... Εσηκωσα 1 περτητζει και ο αλλος που επερπατουσε πιο μακρια εσυκοσε αλλο ενα .... εχαρηκα που ειδα και λιγους απο εκεινους.......![]()
![]()
![]()
καλη σου μερα να σε δω και σε αυτο το forum του Αριστου που ειναι για ψαραδες λεβεντια μου , εχει και καφενειο των ψαραδων κερνω και καφεδακι

http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... 79f101fc4e
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
-
- Full Member
Πρωινό καρτερι σε πολύ χαμιλό υψομετρο!!!εκαλλικοσα αλλο 2 μαυροπουλλους τζε 3 τζικλες τζε εχασα τζε 3 !!!!!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Γειά σου Mike και καλοσώρισες, σου εύχομαι να βρίσκεις και να βλέπεις πάντα θήραμα και να είσαι πορωμένος αλλά όχι πορωμένος στο να σκοτώνεις τα πάντα αλλά πορωμένος στο να γίνεις ένας σωστός κυνηγός. Μάθε απο τώρα που είσαι νεαρός να μην βλέπεις το κυνήγι σαν επιτυχία βάση της κάρπωσης και μόνο . Σε βλέπω στην φωτογραφία μάχημο αλλά σου λείπουν απαραίτητα αξεσουάρ αν και μικρός και 'παράνομος' Δέν φορείς προστατευικά γυαλιά, δέν φορείς πορτοκαλί καπέλο όπου στις τρασχίλες είιναι πολύ συχνα΄τα ατυχήματα, ακόμα και φανέλα έπρεπε να φορείς γιατί αρκετές φορές σκάγια απο μακριά τα κόβει η φανέλα. Μάθε να είσαi σωστός απο τα πρώτα σου κυνηγετικά βήματα για να νιώσεις την μεγαλύτερη απόλαυση του κυνηγίου όταν μεγαλώσεις. Μάθε να είσαι και σωστός ψαράς και σωστός κυνηγ΄ςο γιατί για να βρίσκεις εσύ σήμερα και στο μέλλον και ψάρια και κυνήγι εξαρτάτε απο το πόσους σωστούς κυνηγούς και ψαράδες έχει αυτός ο τόπος , αν δέν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι θα καταστραφεί και το κυνήγι και το ψάρεμαMIKEShooter έγραψε:Γεια σος,
Ειμαι καινουργιος και εγω ειμαι 13 χρονων.... Φετος επιαμε πρωτες 3-4 κυριακες στις τρασηλες και επεζαμε 20-30 καθε φορα μονος μου και εσιρνα πας τα 3-4 πακετα χατρουτσιες... Τωρα τελευταια εποροθηκα με το ψαρεμα και ετσι σταματησα και λιγο το κυνηγι... Επια το Σαββατο καθημερινη περιοχη στο παραλιμνι και ειδα 5 τζικλες και επεξα 2.... Εσηκωσα 1 περτητζει και ο αλλος που επερπατουσε πιο μακρια εσυκοσε αλλο ενα .... εχαρηκα που ειδα και λιγους απο εκεινους.......![]()
![]()
![]()
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Rai
- Full Member
+1000admin έγραψε:Γειά σου Mike και καλοσώρισες, σου εύχομαι να βρίσκεις και να βλέπεις πάντα θήραμα και να είσαι πορωμένος αλλά όχι πορωμένος στο να σκοτώνεις τα πάντα αλλά πορωμένος στο να γίνεις ένας σωστός κυνηγός. Μάθε απο τώρα που είσαι νεαρός να μην βλέπεις το κυνήγι σαν επιτυχία βάση της κάρπωσης και μόνο . Σε βλέπω στην φωτογραφία μάχημο αλλά σου λείπουν απαραίτητα αξεσουάρ αν και μικρός και 'παράνομος' Δέν φορείς προστατευικά γυαλιά, δέν φορείς πορτοκαλί καπέλο όπου στις τρασχίλες είιναι πολύ συχνα΄τα ατυχήματα, ακόμα και φανέλα έπρεπε να φορείς γιατί αρκετές φορές σκάγια απο μακριά τα κόβει η φανέλα. Μάθε να είσαi σωστός απο τα πρώτα σου κυνηγετικά βήματα για να νιώσεις την μεγαλύτερη απόλαυση του κυνηγίου όταν μεγαλώσεις. Μάθε να είσαι και σωστός ψαράς και σωστός κυνηγ΄ςο γιατί για να βρίσκεις εσύ σήμερα και στο μέλλον και ψάρια και κυνήγι εξαρτάτε απο το πόσους σωστούς κυνηγούς και ψαράδες έχει αυτός ο τόπος , αν δέν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι θα καταστραφεί και το κυνήγι και το ψάρεμαMIKEShooter έγραψε:Γεια σος,
![]()
![]()
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- AndreasDr
Εν πάμε καλά μες το φόρουμ... Τελευταία διούμεν πολλές αφορμές σε όσους μας έχουν "πας την μούττη του σιηπέττου" πόσο μάλλον την διαχείριση που έχει "φυσικούς" εχθρούς...
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Nikos
Με λια λόγια εγελάσαν σου ...RODOSTHENIS έγραψε:Πρωινό καρτερι σε πολύ χαμιλό υψομετρο!!!εκαλλικοσα αλλο 2 μαυροπουλλους τζε 3 τζικλες τζε εχασα τζε 3 !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αυριο πάλε !!

- Captain theodoros
admin έγραψε:Γειά σου Mike και καλοσώρισες, σου εύχομαι να βρίσκεις και να βλέπεις πάντα θήραμα και να είσαι πορωμένος αλλά όχι πορωμένος στο να σκοτώνεις τα πάντα αλλά πορωμένος στο να γίνεις ένας σωστός κυνηγός. Μάθε απο τώρα που είσαι νεαρός να μην βλέπεις το κυνήγι σαν επιτυχία βάση της κάρπωσης και μόνο . Σε βλέπω στην φωτογραφία μάχημο αλλά σου λείπουν απαραίτητα αξεσουάρ αν και μικρός και 'παράνομος' Δέν φορείς προστατευικά γυαλιά, δέν φορείς πορτοκαλί καπέλο όπου στις τρασχίλες είιναι πολύ συχνα΄τα ατυχήματα, ακόμα και φανέλα έπρεπε να φορείς γιατί αρκετές φορές σκάγια απο μακριά τα κόβει η φανέλα. Μάθε να είσαi σωστός απο τα πρώτα σου κυνηγετικά βήματα για να νιώσεις την μεγαλύτερη απόλαυση του κυνηγίου όταν μεγαλώσεις. Μάθε να είσαι και σωστός ψαράς και σωστός κυνηγ΄ςο γιατί για να βρίσκεις εσύ σήμερα και στο μέλλον και ψάρια και κυνήγι εξαρτάτε απο το πόσους σωστούς κυνηγούς και ψαράδες έχει αυτός ο τόπος , αν δέν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι θα καταστραφεί και το κυνήγι και το ψάρεμαMIKEShooter έγραψε:Γεια σος,
![]()
![]()
Μπραβο Αριστο μου τα ειπες ολα .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
- canastas
- Full Member
παιδία φέτος έτυχε να δει κανένας φάσσες τις Τουρκίας...????
THE BEST THERE IS
- sotiris!129
κουτσα στραβα επερασαμε ζε σημερα με τον Αρτεμη...+ που αλλο 1-2 ζικλες χαμενες ο καθενας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο