ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
sotiris..
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από sotiris.. »

solon loyka έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:Axxx που ημουν 16... πρην 10 χρονια δηλαδη, 2 ζικλες επαιζα με 1 χαρτουτσια ΗΤΑΝ 1000ες τοτε :lol:
Ε ΣΩΤΗΡΗ..... ΑΜΑ ΕΙΣΟΥΝ ΕΣΥ 16 ΤΣΑΙ ΕΠΕΖΕΣ 2 ΜΕ 1 ΧΑΡΤΟΥΣΤΣΙΑ....ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 16-26 ΠΟΣΕΣ ΕΠΕΖΑ ΜΕ 1 ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ? :D

ΗΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΙΤΣΙ ΤΣΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ......ΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΞΟΥΝ :D

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ 3 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ +1 ΧΑΜΕΝΗ........ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ :P
φιλε σολον εσει κανενα φουσεκι που τες πεζει μεσουρανα ??? επειδη σημερα εβλεπα κατι κοπες τζε ηταν να με πιαση η πελαρα που εν μου εκοντεφκαν :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

sotiris.. έγραψε:
solon loyka έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:Axxx που ημουν 16... πρην 10 χρονια δηλαδη, 2 ζικλες επαιζα με 1 χαρτουτσια ΗΤΑΝ 1000ες τοτε :lol:
Ε ΣΩΤΗΡΗ..... ΑΜΑ ΕΙΣΟΥΝ ΕΣΥ 16 ΤΣΑΙ ΕΠΕΖΕΣ 2 ΜΕ 1 ΧΑΡΤΟΥΣΤΣΙΑ....ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 16-26 ΠΟΣΕΣ ΕΠΕΖΑ ΜΕ 1 ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ? :D

ΗΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΙΤΣΙ ΤΣΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ......ΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΞΟΥΝ :D

φιλε σολον εσει κανενα φουσεκι που τες πεζει μεσουρανα ??? επειδη σημερα εβλεπα κατι κοπες τζε ηταν να με πιαση η πελαρα που εν μου εκοντεφκαν :lol:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΦΥΣΙΓΓΙ ΦΙΛΕ....ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ....ΚΑΙ ΠΑΛΕ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
HunterCY
Full Member

Δημοσίευση από HunterCY »

Τζαι εγω 16 ειμαι κοπελια μεν δειτε καλλιτζι με το καιρο ομος ειδα πολλη βελτιοση εσχει που 13 χρονον που κρατω σχιπετο τσε πριν 2κυριακαες ειχα το καλυττερο αποτελεσμα μου 10τσικλες και 5 τραχηλες αλλα εσειρα 1.5 πακετο
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

λες να κανουμε κανενα φουσεκι δικο μας ??? πανω στα 70-80gr ?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

sotiris.. έγραψε:λες να κανουμε κανενα φουσεκι δικο μας ??? πανω στα 70-80gr ?? :lol: :lol:
70-80GR ΔΕΝ ΕΝ ΤΙΠΟΤΕ???ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 64 ΕΧΕΙ.....ΚΑΜΕ ΤΟ 100GR ΓΙΑ ΝA ΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

solon loyka έγραψε:

ε μαστρε εκαμα τα 20 μου πουλια για φετος και ειπα να ειμαι λιο ποιο ελαστικος με τα υπολοιπα που απεμειναν , αρκεψαν ζευκαρονουν τωρα και βλεπω τες 2-2 ανοιουν και τα φτερα τους και πετουν οπως τους χαρταετους , μα τι ωραιο θεαμα :)
αλλα ειδα 2-3 τοπους που καθουνται καμιαν 20ρκα πουλια και ετσι , αυριο εν να παω για ενα μιχ κυνηγι ζικλας/φασσας ετσι για το finish περκει ερτει καμια να σπασει ο στρογγυλος αριθμος :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

sotiris!129 έγραψε:
solon loyka έγραψε:

ε μαστρε εκαμα τα 20 μου πουλια για φετος και ειπα να ειμαι λιο ποιο ελαστικος με τα υπολοιπα που απεμειναν , αρκεψαν ζευκαρονουν τωρα και βλεπω τες 2-2 ανοιουν και τα φτερα τους και πετουν οπως τους χαρταετους , μα τι ωραιο θεαμα :)
αλλα ειδα 2-3 τοπους που καθουνται καμιαν 20ρκα πουλια και ετσι , αυριο εν να παω για ενα μιχ κυνηγι ζικλας/φασσας ετσι για το finish περκει ερτει καμια να σπασει ο στρογγυλος αριθμος :loυl:
Ρε Σωτήρη αλοπως στον τζαιρο σου εν είχε φασσες τζε εδιας των τσικλων πας τα φκια
;)
Τώρα φαίνεται έμειναν σου αποθημενα ;) :twisted:
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

solon loyka έγραψε:

Σόλωνα πότε θα μας κάνεις το τραπέζι είπαμε;
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Γεια σος,
Ειμαι καινουργιος και εγω ειμαι 13 χρονων.... Φετος επιαμε πρωτες 3-4 κυριακες στις τρασηλες και επεζαμε 20-30 καθε φορα μονος μου και εσιρνα πας τα 3-4 πακετα χατρουτσιες... Τωρα τελευταια εποροθηκα με το ψαρεμα και ετσι σταματησα και λιγο το κυνηγι... Επια το Σαββατο καθημερινη περιοχη στο παραλιμνι και ειδα 5 τζικλες και επεξα 2.... Εσηκωσα 1 περτητζει και ο αλλος που επερπατουσε πιο μακρια εσυκοσε αλλο ενα .... εχαρηκα που ειδα και λιγους απο εκεινους....... :D :D :D :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
mikros

Δημοσίευση από mikros »

AAA Σαννα και εσσορευτηκαμεν πολλοι μιτσιοι και εν ωρα να αραιωνετε... :lol: :lol:
Αρκεψαμεν τωρα ποιος πεζει τες παραπανο τσικλες και ποιος τες παραπανω χαρτουτσιες???
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”