ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017
- Alfa33s16v
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2016-2017
Καλημερα. Και εμεις μια απο τα ιδια. Μια ετροαμεν τα νερα και απο την αλλη εβγαλε και ηλιο. 18 πουλια εχτες απο μενα ολοημερο κυνηγι. Μπορουσα και καλητερα αλλα ειχα και τις αστοχιες μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
- LAGOS
- Full Member
-
- Full Member
Δευτέρα και Τρίτη επαρχία Αμμοχώστου ακούστεικαι ότι είχεν πολλά πουλιά.! Αφού το άκοσα και εγώ, επία σήμερα.! Είχεν λίγα πουλιά στην φέξη αλλά μετά δεν είχε πέρασμα..! Μου είπε ένας φίλος όμως ότι επίεν επαρχία Λάρνακας και είχεν πολλά πουλιά μετά τις 7:45..!
- nmilidon
- Full Member
παιδια Τεταρτη απογευμα θα ειμαι επαρχια Λάρνακας απογευμα, αν καποιος θελει παρεα, ειμαι διαθεσιμος 

- Chris B725
- Full Member
Καλημέρα στη παρέα !!
Χθες αν και ψιλοάρρωστος πήγα τον περίπατο μου. Πολύ ωραία μέρα για να την έχανα
... Όσο με άφησε η γρίπη να περπατήσω καρπώθηκα 14 πουλιά
Διστυχώς είχα και 4 χαμένα... Τα δύο κουτσόφτερα τα οποία μου τρύπωσαν σε πυκνά και δύο που στην προσπάθεια μου να κάνω ντουπλέ δεν είδα που έπεσαν με αποτέλεσμα να τα ψάχνω μάταια στο περίπου
(είπα πολλές φορές να μην το κάμνω τούτο, καλύτερα μια και να την βρίσκω παρά δύο και να τες χάνω, αλλά πας την ένταση της στιγμής ασυναίσθητα πολλές φορές παθαίνω την
)
Κάποιες φάσεις σε φιλμάκι

Χθες αν και ψιλοάρρωστος πήγα τον περίπατο μου. Πολύ ωραία μέρα για να την έχανα

Κάποιες φάσεις σε φιλμάκι

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
-
- Full Member
Beretta22 έγραψε:Δευτέρα και Τρίτη επαρχία Αμμοχώστου ακούστεικαι ότι είχεν πολλά πουλιά.! Αφού το άκοσα και εγώ, επία σήμερα.! Είχεν λίγα πουλιά στην φέξη αλλά μετά δεν είχε πέρασμα..! Μου είπε ένας φίλος όμως ότι επίεν επαρχία Λάρνακας και είχεν πολλά πουλιά μετά τις 7:45..!
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη επαρχία αμμοχώστου( συγκεκριμένα περιοχές Αυγόρου, Παραλίμνι και Κάβο Γκρέκο) δεν επλασκιέτουν πουλί!!! Δευτέρα τριτη τετάρτη άκαπνος και σήμερα 1 χαρτούτσια 1 τζίκλα!!! ΑΥΤΑ από μένα!!!!
-
- Full Member
Φίλε μου σήμερα εγώ είμουν Παραλίμνι και είδα πολλά πουλιά μετά τις 7:30 αλλά ήταν ψηλούμενα..! Εγώ εκατάφερα να πιάσω 7 και γυρώ μου εκουντάν πολλές τουφετσιές..!skimis έγραψε:Beretta22 έγραψε:Δευτέρα και Τρίτη επαρχία Αμμοχώστου ακούστεικαι ότι είχεν πολλά πουλιά.! Αφού το άκοσα και εγώ, επία σήμερα.! Είχεν λίγα πουλιά στην φέξη αλλά μετά δεν είχε πέρασμα..! Μου είπε ένας φίλος όμως ότι επίεν επαρχία Λάρνακας και είχεν πολλά πουλιά μετά τις 7:45..!
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη επαρχία αμμοχώστου( συγκεκριμένα περιοχές Αυγόρου, Παραλίμνι και Κάβο Γκρέκο) δεν επλασκιέτουν πουλί!!! Δευτέρα τριτη τετάρτη άκαπνος και σήμερα 1 χαρτούτσια 1 τζίκλα!!! ΑΥΤΑ από μένα!!!!

-
- Full Member
Μπράβο φίλε!!! Είμουν Κάβο Γρέκο μέχρι τις 8 και δεν εκινήθηκεν τίποτε!!! Χαράς την καταδρομή μας!!! Εμπαίναν που πρωταρά ή Αγί ναπά αν εκατάλαβες?Beretta22 έγραψε:Φίλε μου σήμερα εγώ είμουν Παραλίμνι και είδα πολλά πουλιά μετά τις 7:30 αλλά ήταν ψηλούμενα..! Εγώ εκατάφερα να πιάσω 7 και γυρώ μου εκουντάν πολλές τουφετσιές..!skimis έγραψε:Beretta22 έγραψε:Δευτέρα και Τρίτη επαρχία Αμμοχώστου ακούστεικαι ότι είχεν πολλά πουλιά.! Αφού το άκοσα και εγώ, επία σήμερα.! Είχεν λίγα πουλιά στην φέξη αλλά μετά δεν είχε πέρασμα..! Μου είπε ένας φίλος όμως ότι επίεν επαρχία Λάρνακας και είχεν πολλά πουλιά μετά τις 7:45..!
-
- Full Member
Νομίζω απο Πρωταρά φίλε μου..!
-
- Full Member
ρε κοπέλια Σκαλιώτες,
αφήστε καμια τζίκλα να έρτε και ποδά!

αφήστε καμια τζίκλα να έρτε και ποδά!