ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Captain theodoros έγραψε:
Georgios έγραψε:Captain κι εδω στην Κυπρο αλλαζει ο καιρος σιγα σιγα ... λιγο αποτομα θα ελεγα... ειναι το ιδιο βαρομετρικο χαμηλο που σας επηρεαζει κι εσας... Ελπιζω αυτο βεβαια να μην διωξει τις λιγες τσιχλες του νησιου

πολυ καλα τα λες γιωργη μου .
ΚΑΠΤΑΙΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;) ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΔΩ....ΛΥΠΗΘΟΥ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ........ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ :evil:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Σόλων την φετινή χρονιά τόσο χάλια που την έχω δει , δεν θυμάμαι να έχω ξανά ζήση εδω στην Ελλάδα !
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Captain theodoros έγραψε:Σόλων την φετινή χρονιά τόσο χάλια που την έχω δει , δεν θυμάμαι να έχω ξανά ζήση εδω στην Ελλάδα !
κάπτεν όχι όλη ελλάδα σου έγραψα και τις περιοχές που πήγαμε εγώ στη ζωή μου δεν θα ξαναδώ τόσα πουλια σε 1 μέρα ώσπου να ξανάρθω του χρόνου με το καλο
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

σημερα μετα απο μια εβδομαδα επιτελους πηγα κυνηγι κατι εγινε κτυπησα ωραια πουλια τα ευχαριστηθικα.8 τζικλες που ολες καναν διαιτα και 1 ορτυκι που δυστυχως εγινε σαλατα.
σημερα μονο περπατητο ουτε μια σχιστη :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

τι μοντελλο ειναι το SΚΒ σου το 605?
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ζεγω λια πραματα σημερα , 1 φασσα 6 ζικλες + 2 ξιφτερισμενες +2 χαμενες
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

APOLLON_1 έγραψε:
Captain theodoros έγραψε:Σόλων την φετινή χρονιά τόσο χάλια που την έχω δει , δεν θυμάμαι να έχω ξανά ζήση εδω στην Ελλάδα !
κάπτεν όχι όλη ελλάδα σου έγραψα και τις περιοχές που πήγαμε εγώ στη ζωή μου δεν θα ξαναδώ τόσα πουλια σε 1 μέρα ώσπου να ξανάρθω του χρόνου με το καλο

Απόλλων υπάρχουν δυο η τρεις περιοχές που πέρασαν κάποια κοπαδιαστά πουλιά , σε αυτές ήσουν τυχερός και τα είδες , να είσαι καλά και του χρόνου παλικάρι μου να τα ξανά δεις , αλλά εγώ φέτος έκανα τέσσερα ταξίδια και δεν είδα τίποτα αυτή είναι η αλήθεια , δεν μπορώ να γράψω ότι έκανα πουλιά . Να γράψω κάτι χαρακτηριστικό , είχα πάει φέτος για φάσσες στην ορεινή Φθιώτιδα και σε καρτέρι πρώτο , ούτε την είδαμε , από γερακοτσικλες τίποτα , που εκεί γινόταν ΧΑΜΟΣ μόνο μια χτύπησα αυτό ήταν όλο , έκανα 800 χιλιόμετρα για μια γερακοτσικλα , τι να γράψω άλλο ……………….

Εάν γράφεις στο f/b θα τα βλέπεις αυτά που γράφω εγώ , ότι σε όλη την Ελλάδα φτώχια από τσίκλες , ο Σωτήρης129 γράφει στο καφενείο των κυνηγών στο facebook τα βλέπει τι γράφουν οι κυνηγοί σε όλη την Ελλάδα , όλοι κάνουν παράπονα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Captain theodoros την 17 Φεβ 2013, 13:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

εν ξερω για σας , αλλα οι τζικλες στην περιοχη που παω... ε χαθηκαν.... εχτος μια.... :lol: :lol:
το πιο πιθανον πρεπει να επιαν να ψηφισουν....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Τα πουλιά ήταν πιο λλία σήμερα στες περιοχές μας. Την περασμένη κυριακή επέξαμε τη ντουζινούα μας επίραμε 9 σπιτι τζαι μια τσεντούα μανιτάρκα της αναθρίκας :mrgreen: σήμερα 3-4 με το κούντημα.
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

cyprohunter έγραψε:Τα πουλιά ήταν πιο λλία σήμερα στες περιοχές μας. Την περασμένη κυριακή επέξαμε τη ντουζινούα μας επίραμε 9 σπιτι τζαι μια τσεντούα μανιτάρκα της αναθρίκας :mrgreen: σήμερα 3-4 με το κούντημα.
πουλια ή μανιταρκα ? :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”