φιλε Λευκιε εγω πιστευω εν που την πτωση.... πρεπει να εχτυπησε σε καποιο αιχμηρο κλαδι...αφου οπως ξερουμε ολοι και οπως λαλει ο ιδιος το οπλο του εν σκοτωνει...LEFKIOS έγραψε:Φίλε Σωτηρη μα η μια φασσα σου στη φωτογραφία εν σαν να την εσφαξες,sotiris!129 έγραψε:anws κανοντας το πρωτο μου ποστ να βαλω ζεγω την 1 και μοναδικη ζικλα που εκρεμασα εχτες
μαζι με τους 2 πεζουνους της, +2 ξιφτερισματα και 1 υπερβολικα ασχημο καλιζιν
δυστιχος δυστιχος δυστιχος δεν φορτισα την camera και εχασα 2 απιστεφτα πλανα (το καλιζιν + την δευτερη φασα που ηταν ο οδηγος σε κοπαδι 11 πουλια αλλα ηρτεν να κατσι πανω μου και ετσι ειπα καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι)
![]()
ηταν που της εσειρες.
![]()
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- Artemis G.
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- sotiris!129
winchester , 6ρες νομιζω, τα αιματα εν που την πρωτη βολη στα 20 μετραLEFKIOS έγραψε:Φίλε Σωτηρη μα η μια φασσα σου στη φωτογραφία εν σαν να την εσφαξες,sotiris!129 έγραψε:anws κανοντας το πρωτο μου ποστ να βαλω ζεγω την 1 και μοναδικη ζικλα που εκρεμασα εχτες
μαζι με τους 2 πεζουνους της, +2 ξιφτερισματα και 1 υπερβολικα ασχημο καλιζιν
δυστιχος δυστιχος δυστιχος δεν φορτισα την camera και εχασα 2 απιστεφτα πλανα (το καλιζιν + την δευτερη φασα που ηταν ο οδηγος σε κοπαδι 11 πουλια αλλα ηρτεν να κατσι πανω μου και ετσι ειπα καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι)
![]()
ηταν που της εσειρες.
![]()
που επεια να την πιασω ηταν ολοαιματη χαμε και εβλεπε με και εξαναπετασεν και εξαναπαιξα την στα 15 μετρα που την αφεικα να παει για να μεν την λισω οπου και επεσε σεκα ...
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- sotiris!129
επειασα τες εξης χαρτουτσιες για δοκιμη σε φασσες
winchester 32gr 6no superspeed μια ολοαιματη φασσα
Rottweil 6no κοκκινι 1φασσα χωρις αιμα χωρις τιποτε στα 15 μετρα
olympia big game 34gr 6no μαυρι (επαιξα πανω σε 1 εξιφτερισα την στα 25 μετρα σιουρη βολη)
και ακομα να παιξω
Rottweil 36 gr 6no μαυρι
extra laser 36 gr 7 no
extra royal 33.5 5no
olympia big game 32gr no6
extra express 33.5 6no
RC32 no7
RC4 35gr no 7
extra baby 28.5 no6
olympia gem 32gr no6
olympia big game 34gr 6no μαυρι (επαιξα πανω σε 1 εξιφτερισα την στα 25 μετρα σιουρη βολη)
και ακομα να παιξω
Rottweil 36 gr 6no μαυρι
extra laser 36 gr 7 no
extra royal 33.5 5no
extra express 33.5 6no
RC32 no7
RC4 35gr no 7
extra baby 28.5 no6
olympia gem 32gr no6
- Nikos
Φίλε Σωτήρη δοκίμασε αν θες τις Condor 36gr no6.
Τις χρησιμοποιώ χρόνια και στα δύο beretakia που έχω με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.
Τις χρησιμοποιώ χρόνια και στα δύο beretakia που έχω με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.
- sotiris!129
τωρα σιγα σιγα μακαρι να τες δοκιμασω τουτες που εχω τωρα, γιατι εν μια τσεντα γεματη και μετα...Nikos έγραψε:Φίλε Σωτήρη δοκίμασε αν θες τις Condor 36gr no6.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΜΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ .....ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- kypros
sotiris!129 έγραψε:επειασα τες εξης χαρτουτσιες για δοκιμη σε φασσες
και ακομα να παιξω
Rottweil 36 gr 6no μαυρι
extra laser 36 gr 7 no
extra royal 33.5 5no
extra express 33.5 6no
RC32 no7
RC4 35gr no 7
extra baby 28.5 no6
olympia gem 32gr no6
Μπραβο σωτηρη. Ακριβως αυτο που πρεπει. Σταθερος σε δυο φυσιγγια και χωρις πειραματα!!
Να σου πω δυο φυσιγγια να ριχνεις στη φασσα ως το τελος της σεζον και αν θελεις ακουμε.
Οσο ειναι κρυο το πρωι να παιξεις βικτορυ λιλα 31 νο6 η νο7 εαν ειναι κοντινες.
Και μετα τις 9 που θα φκει το ηλιουι και θα ζεστανει να παιξεις βικτορυ lucky shot 33,5 no6.
Φτηνα πραματα και αποτελεσματικα. Εγω οσες επεξα φετος ηταν πουρκουρι με γιαουρτι!!
Φυσικα εγω εν browning που εχω αλλα ατε οτι εσχεο ο καθενας!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- sotiris!129
μα ακουσα εσυ ειχες beretta και εδοκες ΤΑ και επειαες browning
εδοκιμασα τες λιλα εφερεν μου ο louisII 1 πακετο , οκ επεια λιες φασουες με ζινες αλλα ειπα να δοκιμασω καμιαν ποιο ακριβην χαρτουτσιαν!
ε Κυπρο εμεις τες φασσες κυνηγουμεν τες σε κατσιματα, δηλαδη τα πουλια που παιζω ειναι η του καθου η παν να κατσουν μπροστα μου η συκοτα που πευκα που ξερω πως καθουνται πανω 20-25 μετρα βολες δηλαδη!
εκαθαρισα τες φασσες εχτες εχουν που 10+ σκαγια η καθε μια
εδοκιμασα τες λιλα εφερεν μου ο louisII 1 πακετο , οκ επεια λιες φασουες με ζινες αλλα ειπα να δοκιμασω καμιαν ποιο ακριβην χαρτουτσιαν!
ε Κυπρο εμεις τες φασσες κυνηγουμεν τες σε κατσιματα, δηλαδη τα πουλια που παιζω ειναι η του καθου η παν να κατσουν μπροστα μου η συκοτα που πευκα που ξερω πως καθουνται πανω 20-25 μετρα βολες δηλαδη!
εκαθαρισα τες φασσες εχτες εχουν που 10+ σκαγια η καθε μια
- sotiris!129
μαστορα σκεφτου φαση, 11 πουλια να περνουν που πανω μου, να αρκω να τα δω, και επειδη παν πανω στο συντροφο αφεικα τες απαιχτες αφου αρκησα...solon loyka έγραψε:ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΜΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ .....ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ![]()
![]()
στα μεσα της διαδρομης να καμουν επαναστροφη και να ερκουνται πισω κατα πανω μου για να κατσουν μπροστα μου,
οδηγος 25-30 μετρα ποιο μπροστα που τες αλλες 10 , εγω που την μερκα που ερκουνταν σχεδον ακαληπτος...
ο οδηγος να καμει μανουβρες για να κατσι και οι αλλες στα 50 μετρα ακομα και να με βλεπει και να τραβα χηροφρενο
μπορει να ειμαι ο μονος που παθενω ετσι πραματα και να αναγκαζουμαι να παιξω τον οδηγο, σιουρα η φασσα πρεπει να ειπεν " ου γαμωτο παλε εφαμεν την εμεις
- Breda Pegaso
Εν να πελλανω λαλω σου!sotiris!129 έγραψε:εκαθαρισα τες φασσες εχτες εχουν που 10+ σκαγια η καθε μια
Εσιαι σιουρος οτι εν σιδερενιες?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ