ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

kanaris έγραψε:απο Σολων λουκα:ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΗΤΑΝ 9 ΠΟΥΛΙΑ.6 ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ 2 ΧΑΜΕΝΑ...ΤΟ 1 ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕΚΚΟ 40-50Μ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΕΥΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΗ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΟΥ, ΕΧΑΣΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕ(ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΜΥΔΡΑ)ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ.
ενω, αν ειμασταν πολιτισμενοι και νομοταγεις τοσο οι πολιτες οσο και η πολιτεια, θα μπορουσε ο φιλος σολωνας να παρει μαζι του τα σπανιολουθκια του να του απορταρουν τις
σιδερενιες και να κοφκουν και καμοια κουβεντα, αλλα στην ευρωπαικη Κυπρο αυτα ειναι πολυτελειες!
φιλε σολων εσκεφτηκα αφου ειπες να ανταλλαξεις το 687 V με ultralight, λεω τωρα... να παω να αγορασω ενα ultralight και να ερθω να το ανταλλαξουμε! μεν ανησυχεις εν θελω πουπανω λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤΑΣΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΖΩ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ,ΟΡΤΥΚΙΑ,ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ,ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΩ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ(ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ) :D.

ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ....ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΕΣΕΙ,ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ....ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΚΥΛΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΛΕΞΟΥΜΕ!!! :?

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ... ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ :? :? :?

ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ :roll: :roll: :roll: :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

solon loyka έγραψε:
kanaris έγραψε:απο Σολων λουκα:ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΗΤΑΝ 9 ΠΟΥΛΙΑ.6 ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ 2 ΧΑΜΕΝΑ...ΤΟ 1 ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕΚΚΟ 40-50Μ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΕΥΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΗ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΟΥ, ΕΧΑΣΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕ(ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΜΥΔΡΑ)ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ.
ενω, αν ειμασταν πολιτισμενοι και νομοταγεις τοσο οι πολιτες οσο και η πολιτεια, θα μπορουσε ο φιλος σολωνας να παρει μαζι του τα σπανιολουθκια του να του απορταρουν τις
σιδερενιες και να κοφκουν και καμοια κουβεντα, αλλα στην ευρωπαικη Κυπρο αυτα ειναι πολυτελειες!
φιλε σολων εσκεφτηκα αφου ειπες να ανταλλαξεις το 687 V με ultralight, λεω τωρα... να παω να αγορασω ενα ultralight και να ερθω να το ανταλλαξουμε! μεν ανησυχεις εν θελω πουπανω λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤΑΣΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΖΩ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ,ΟΡΤΥΚΙΑ,ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ,ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΩ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ(ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ) :D.

ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ....ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΕΣΕΙ,ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ....ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΚΥΛΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΛΕΞΟΥΜΕ!!! :?

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ... ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ :? :? :?

ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ :roll: :roll: :roll: :D
+1
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

andreas mouzouras έγραψε:Κυριε Μιχαλη οι χαρτουτσιες του Σολωνα στη φωτογραφια ειναι Nobel Sport Gaccia 36gr + Super Gaccia 38gr. Παντως αν θες γνωμη για το Ultralight ο αδερφος μου χρησιμοποια Nobel Sport Nobel Speed 34gr + Golden Wing 36gr με αρκετα καλα αποτελεσματα χειμωνα καλοκαιρι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΤΡΕΑ
:D
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

καλησπερα τσικλαδες .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

φιλε σολων το οτι εκουρτιστηκες για δευτερο ultralight το καταλαβα καλα! ομως κατ'εμενα πρεπει να εχουμε στη ζωη μας πραγματα που να μας εξυπηρετουν σε οσο το δυνατον περισσοτερες περιπτωσεις. π.χ.ενα σαλουν αυτοκινητο και ενα 4χ4, οχι δυο σαλουν. εδω τι θα κερδισεις αφου θα ειναι πανομοιοτυπα τα οπλα σου με παρομοιες δυνατοτητες...παντως επειδη ειχα 3οπλα και εδωσα τα 2 και εμεινα με το 687 τελευταια σκεφτομουν αν θα παρω δευτερο και τωρα αρχισα να κουρτιζουμαι και εγω πανω στο ultralight 26''. :)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Σημερα πρωινες κατι λιγες , εφυγαν και αυτες οι λιγες που ηταν στην Αττικη , δεν το καταλαβαινω πρωτη φορα το βλεπω αυτο το πραμα .
Που ειναι τα πουλια του φεβρουαριου ?

Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Σήμερα λόγω του ότι κρυωμένος χθές κοιμήθηκα νωρίς και στις 6 το πρωί ξύπνησα, μη έχοντας τι να κάνω μέχρι τις 8 που θα άνοιγε η τράπεζα να πάω για κάτι δουλειές πετάχτηκα πάνω απο το σπίτι μου με το όπλο μπας και... τελικά έπιασα μια τσίκλα μια τρασχίλα και καλλίκωσα και μια τσίκλα, είσα ακόμη 2-3 απο μακριά. Πρώτη μου εξόρμηση φέτος για τσίκλες.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

admin έγραψε:Σήμερα λόγω του ότι κρυωμένος χθές κοιμήθηκα νωρίς και στις 6 το πρωί ξύπνησα, μη έχοντας τι να κάνω μέχρι τις 8 που θα άνοιγε η τράπεζα να πάω για κάτι δουλειές πετάχτηκα πάνω απο το σπίτι μου με το όπλο μπας και... τελικά έπιασα μια τσίκλα μια τρασχίλα και καλλίκωσα και μια τσίκλα, είσα ακόμη 2-3 απο μακριά. Πρώτη μου εξόρμηση φέτος για τσίκλες.

πολυ ωραια το ματωσες παλι καλα :P

Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Εγώ δεν τα κατάφερα σήμερα να πάω λόγω δουλειάς. Αν και ο καιρός απ' ότι βλέπω έχει τα κέφια του. Ευελπιστώ για το απόγευμα αλλά...

Εικόνα
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

SilverPigeonS έγραψε:Εγώ δεν τα κατάφερα σήμερα να πάω λόγω δουλειάς. Αν και ο καιρός απ' ότι βλέπω έχει τα κέφια του. Ευελπιστώ για το απόγευμα αλλά...

Εικόνα

καλα να περασεις .

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”